Mazowszanka13 Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Cudna maleńka sunia kudłatka - bezowo-kremowa - jest w schronie z Zamosciu, pokazała ją Tola na watki zamojskim Wątek mam, ale suczki nie mogę znaleźć. W którym poście są zdjęcia ? Quote
Mazowszanka13 Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Isadora7 bardzo zadowolona z wizyty. Warunki idealne : parter, drugi pies, Pani pracuje w domu. Czego więcej chcieć :) Stwierdziłam, że nie ma sensu wozić psa przez pół Europy skoro bardzo dobry dom jest pod ręką. Rozsądek podjął decyzję ! Jesteśmy umówieni na niedzielę, Państwo przyjadą. 1 Quote
Mazowszanka13 Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 W wolnej chwili Isadora napisze więcej. Teraz łapie jamnika :) Quote
auraa Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 To dobrze, oby przypadły sobie do serduszek! Quote
inka33 Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Isadora7 bardzo zadowolona z wizyty. Warunki idealne : parter, drugi pies, Pani pracuje w domu. Czego więcej chcieć :) Stwierdziłam, że nie ma sensu wozić psa przez pół Europy skoro bardzo dobry dom jest pod ręką. Rozsądek podjął decyzję ! Jesteśmy umówieni na niedzielę, Państwo przyjadą. Kuleczko, ale się dzieje...! :) Kciuki zaciskam! B) Quote
Nutusia Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 I ja! A drugą połowę Europy też przecież da się zapsić bez problemu ;) Choć nie wiem co by mi Mattilu zrobiła, gdybym nie zechciała przechować jej Hopki przez 2 miesiące i oddała innym :D 1 Quote
Mattilu Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Mattilu by się zapłakała!!! życie bez Hopki byłoby tylko cieniem życia. Super, że tak się dobrze dla Kuleczki układa :) Może warto jednak tę Antwerpię też zapsić? Quote
Mazowszanka13 Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Mattilu by się zapłakała!!! życie bez Hopki byłoby tylko cieniem życia. Super, że tak się dobrze dla Kuleczki układa :) Może warto jednak tę Antwerpię też zapsić? Napisałam do Pani mejla przepraszającego proponując dalszą współpracę :) 1 Quote
Poker Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Bardzo słuszna decyzja. Myśmy przechowywali Bellę przez 3 miesiące dla pani Bożeny. I nie żałuję.Sunia ma najlepszy dom pod słońcem. Quote
auraa Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 Napisałam do Pani mejla przepraszającego proponując dalszą współpracę :) Może trochę za szybko.. Pani jeszcze nie widziała na żywo Kuleczki a ona ma charakterek.. Quote
Isadora7 Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Isadora7 bardzo zadowolona z wizyty. Warunki idealne : parter, drugi pies, Pani pracuje w domu. Czego więcej chcieć :) Stwierdziłam, że nie ma sensu wozić psa przez pół Europy skoro bardzo dobry dom jest pod ręką. Rozsądek podjął decyzję ! Jesteśmy umówieni na niedzielę, Państwo przyjadą. W wolnej chwili Isadora napisze więcej. Teraz łapie jamnika :) Może trochę za szybko.. Pani jeszcze nie widziała na żywo Kuleczki a ona ma charakterek.. Malo kiedy jestem zadowolona z wizyty PA. Tu jestem. Dom doslownie rzut beretem ode mnie. Gdyby mnie kurier nie wyciągnłą to siedzałabym tam jeszcze długo. Uroczy, zrównoważoyn sznupek ktorego nie sposób zamiziać. Pani konkretna, sensowna. W przypadku problemów jestem obok. 1 Quote
agat21 Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 W takim razie na pewno domek dobry, żeby tylko Kulci jeszcze się spodobał ;) Kiedy Wielki Dzień? Quote
Mazowszanka13 Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Może trochę za szybko.. Pani jeszcze nie widziała na żywo Kuleczki a ona ma charakterek.. No nie. Ona jest przesłodka :) Pierwszego dnia zawarczała na mnie jak chciałam majstrować przy kaftaniku. Wyraźnie trzymała dystans. Chyba ze strachu, to już był dla niej kolejny dom. Nawet miałam chwilę zwątpienia, bo miałam z nią kontakt jak z kotem czyli zerowy. A teraz ? Pozwala ze sobą zrobić wszystko. A przytulak i pieszczoch jakich mało. Malo kiedy jestem zadowolona z wizyty PA. Tu jestem. Dom doslownie rzut beretem ode mnie. Gdyby mnie kurier nie wyciągnłą to siedzałabym tam jeszcze długo. Uroczy, zrównoważoyn sznupek ktorego nie sposób zamiziać. Pani konkretna, sensowna. W przypadku problemów jestem obok. Dziękuję Ci jeszcze raz :) Mam nadzieję, że pomoc nie będzie potrzebna. Chyba, że...przy wspólnych spacerach :) W takim razie na pewno domek dobry, żeby tylko Kulci jeszcze się spodobał ;) Kiedy Wielki Dzień? Państwo przyjadą w niedzielę. W sobotę wieczorem Pani da znać o której. Ja cały dzień jestem w domu. Przyjadą z psem. Mam nadzieję, że moje nie przyniosą mi wstydu. Quote
Mazowszanka13 Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Pani z Antwerpii wykazała zrozumienie i poprosiła, aby o niej pamiętać. Zapytałam czy chodzi tylko o małą suczkę, a jeśli tak to o jaką. Jak dostanę odpowiedź to zacznę się, z Waszą pomocą, rozglądać. 1 Quote
auraa Posted June 24, 2015 Author Posted June 24, 2015 oj, to trzymam kciuki aby wszystko się udało! Quote
inka33 Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Może - gdyby jakimś cudem udało się ją "wyciągnąć" - wtedy zaproponować Pani z Antwerpii córkę Kulki...? Quote
Poker Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Może - gdyby jakimś cudem udało się ją "wyciągnąć" - wtedy zaproponować Pani z Antwerpii córkę Kulki...? Dobrze by było dla obu stron. Quote
Mazowszanka13 Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 Może - gdyby jakimś cudem udało się ją "wyciągnąć" - wtedy zaproponować Pani z Antwerpii córkę Kulki...? To byłoby najlepsze. Jestem gotowa ją przetrzymać do 8 sierpnia. Dobrze by było dla obu stron. Mam zamiar założyć wątek na: Przygarnę psa i czekać na propozycje. Tylko muszę się dokładnie dowiedzieć o jakiego psa chodzi. Quote
malagos Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 a nie mówiłam, same się sprawy poukładają :) A Pani nie przeszkadza te 100 km?? Toż to koniec świata, jeszcze dalej niż do mnie, hłe, hłe.... Quote
Mazowszanka13 Posted June 25, 2015 Posted June 25, 2015 a nie mówiłam, same się sprawy poukładają :) A Pani nie przeszkadza te 100 km?? Toż to koniec świata, jeszcze dalej niż do mnie, hłe, hłe.... No raz w życiu ktoś do mnie przyjechał ! No może dwa. Quote
Recommended Posts