Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudna maleńka sunia kudłatka - bezowo-kremowa - jest w schronie z Zamosciu, pokazała ją Tola na watki zamojskim

Wątek mam, ale suczki nie mogę znaleźć. W którym poście są zdjęcia ?

Posted

Isadora7 bardzo zadowolona z wizyty. Warunki idealne : parter, drugi pies, Pani pracuje w domu. Czego więcej chcieć :)

Stwierdziłam, że nie ma sensu wozić psa przez pół Europy skoro bardzo dobry dom jest pod ręką. Rozsądek podjął decyzję !

Jesteśmy umówieni na niedzielę, Państwo przyjadą.

• Upvote 1
Posted

Isadora7 bardzo zadowolona z wizyty. Warunki idealne : parter, drugi pies, Pani pracuje w domu. Czego więcej chcieć :)

Stwierdziłam, że nie ma sensu wozić psa przez pół Europy skoro bardzo dobry dom jest pod ręką. Rozsądek podjął decyzję !

Kuleczko, ale się dzieje...! :)

Kciuki zaciskam! B)

Posted

I ja!

A drugą połowę Europy też przecież da się zapsić bez problemu ;)

Choć nie wiem co by mi Mattilu zrobiła, gdybym nie zechciała przechować jej Hopki przez 2 miesiące i oddała innym :D

• Upvote 1
Posted

Mattilu by się zapłakała!!! życie bez Hopki byłoby tylko cieniem życia.

Super, że tak się dobrze dla Kuleczki układa :)

Może warto jednak tę Antwerpię też zapsić?

Posted

Mattilu by się zapłakała!!! życie bez Hopki byłoby tylko cieniem życia.

Super, że tak się dobrze dla Kuleczki układa :)

Może warto jednak tę Antwerpię też zapsić?

Napisałam do Pani mejla przepraszającego proponując dalszą współpracę :)

• Upvote 1
Posted

Bardzo słuszna decyzja.

Myśmy przechowywali Bellę przez 3 miesiące dla pani Bożeny. I nie żałuję.Sunia ma najlepszy dom pod słońcem.

Posted

Napisałam do Pani mejla przepraszającego proponując dalszą współpracę :)

Może trochę za szybko.. Pani jeszcze nie widziała na żywo Kuleczki a ona ma charakterek..

Posted

Isadora7 bardzo zadowolona z wizyty. Warunki idealne : parter, drugi pies, Pani pracujearrow-10x10.png w domu. Czego więcej chcieć :)

W wolnej chwili Isadora napisze więcej. Teraz łapie jamnika :)

Może trochę za szybko.. Pani jeszcze nie widziała na żywo Kuleczki a ona ma charakterek..

Malo kiedy jestem zadowolona z wizyty PA. Tu jestem. Dom doslownie rzut beretem ode mnie. Gdyby mnie kurier nie wyciągnłą to siedzałabym tam jeszcze długo. Uroczy, zrównoważoyn sznupek ktorego nie sposób zamiziać. Pani konkretna, sensowna. W przypadku problemów jestem obok.

• Upvote 1
Posted

No nie. Ona jest przesłodka :)

Pierwszego dnia zawarczała na mnie jak chciałam majstrować przy kaftaniku. Wyraźnie trzymała dystans. Chyba ze strachu, to już był dla niej kolejny dom.

Nawet miałam chwilę zwątpienia, bo miałam z nią kontakt jak z kotem czyli zerowy.

A teraz ? Pozwala ze sobą zrobić wszystko. A przytulak i pieszczoch jakich mało.

Malo kiedy jestem zadowolona z wizyty PA. Tu jestem. Dom doslownie rzut beretem ode mnie. Gdyby mnie kurier nie wyciągnłą to siedzałabym tam jeszcze długo. Uroczy, zrównoważoyn sznupek ktorego nie sposób zamiziać. Pani konkretna, sensowna. W przypadku problemów jestem obok.

Dziękuję Ci jeszcze raz :)

Mam nadzieję, że pomoc nie będzie potrzebna. Chyba, że...przy wspólnych spacerach :)

W takim razie na pewno domek dobry, żeby tylko Kulci jeszcze się spodobał ;)
Kiedy Wielki Dzień?

Państwo przyjadą w niedzielę. W sobotę wieczorem Pani da znać o której. Ja cały dzień jestem w domu. Przyjadą z psem.

Mam nadzieję, że moje nie przyniosą mi wstydu.

Posted

Pani z Antwerpii wykazała zrozumienie i poprosiła, aby o niej pamiętać.

Zapytałam czy chodzi tylko o małą suczkę, a jeśli tak to o jaką.

Jak dostanę odpowiedź to zacznę się, z Waszą pomocą, rozglądać.

• Upvote 1
Posted

Może - gdyby jakimś cudem udało się ją "wyciągnąć" - wtedy zaproponować Pani z Antwerpii córkę Kulki...?

Dobrze by było dla obu stron.

Posted

Może - gdyby jakimś cudem udało się ją "wyciągnąć" - wtedy zaproponować Pani z Antwerpii córkę Kulki...?

To byłoby najlepsze. Jestem gotowa ją przetrzymać do 8 sierpnia.

Dobrze by było dla obu stron.

Mam zamiar założyć wątek na: Przygarnę psa i czekać na propozycje.

Tylko muszę się dokładnie dowiedzieć o jakiego psa chodzi.

Posted

a nie mówiłam, same się sprawy poukładają :) A Pani nie przeszkadza te 100 km?? Toż to koniec świata, jeszcze dalej niż do mnie, hłe, hłe....

Posted

a nie mówiłam, same się sprawy poukładają :) A Pani nie przeszkadza te 100 km?? Toż to koniec świata, jeszcze dalej niż do mnie, hłe, hłe....

No raz w życiu ktoś do mnie przyjechał ! No może dwa.