Mazowszanka13 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 A ja nie wiem co napisać Pani z Antwerpii ....i też milczę :( Quote
Poker Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Pisałam, ,że mam w Antwerpii nie polsko języczną kuzynkę. Może zgodziłaby się zrobić wizytę PA.A u Mattlilu była wizyta PA? Chyba nie .I co ? jest super. 1 Quote
Mazowszanka13 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Mnie wizyta chyba niepotrzebna, bo Pani przez telefon robi dobre wrażenie no i przyjedzie do mnie z całą rodziną. Ale dopiero 8 sierpnia. No zobaczymy jak te inne wizyty wypadną. A Twoja kuzynka w jakim języku mówi ? Po flamandzku pewnie jak w Antwerpii mieszka. Quote
inka33 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Trzymam kciuki za najlepszy dla Kulci wybór! :) I żeby Mattilu udało się znaleźć czas na Antwerpię... ;) Quote
Poker Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Kuzynka mówi po angielsku, flamandzku i francusku. Quote
Mazowszanka13 Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 sobie zapisuje Zapraszamy serdecznie :) Quote
Mattilu Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Rany, ja akurat z czasem słabo stoję, ale jeśli uznacie, ze koniecznie trzeba jechać to dysponuję weekendem 11-12 lipca ewentualnie. Quote
auraa Posted June 23, 2015 Author Posted June 23, 2015 Ja też mogę tylko kibicować. Nie udało nam się uratować potrąconego przez jakiegoś idiotę na tej wiejskiej drodze kociaka. ................ Quote
Nutusia Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 U Mattilu wizyty nie było. Wystarczyła mi rozmowa przez telefon, potem zainteresowanie psem na bieżąco, pokrycie kosztów związanych z załatwieniem formalności i utrzymaniem psa do momentu przyjazdu Rodziny do Polski. A potem poznanie osobiście. O rejestracji na dogo nawet nie marzyłam ;) Wizyty PA nie było też w Szwecji - tu Isadora ręczyła głową za dom. W Anglii wizyta była, a i tak dla mnie najważniejsze było, że poznam ludzi, bo przyjechali po Chmurkę osobiście. Quote
Mazowszanka13 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Rany, ja akurat z czasem słabo stoję, ale jeśli uznacie, ze koniecznie trzeba jechać to dysponuję weekendem 11-12 lipca ewentualnie. Dziękuję bardzo :) Potraktujemy to jako ostateczność. Ja też mogę tylko kibicować. Nie udało nam się uratować potrąconego przez jakiegoś idiotę na tej wiejskiej drodze kociaka. ................ Biedny kociak :( U Mattilu wizyty nie było. Wystarczyła mi rozmowa przez telefon, potem zainteresowanie psem na bieżąco, pokrycie kosztów związanych z załatwieniem formalności i utrzymaniem psa do momentu przyjazdu Rodziny do Polski. A potem poznanie osobiście. O rejestracji na dogo nawet nie marzyłam ;) Wizyty PA nie było też w Szwecji - tu Isadora ręczyła głową za dom. W Anglii wizyta była, a i tak dla mnie najważniejsze było, że poznam ludzi, bo przyjechali po Chmurkę osobiście. Ja się nie upieram przy wizycie, ale jak ta na Woli wyjdzie super dobrze to będę w kropce. Losie, pomóż i zadecyduj za mnie ! Quote
Poker Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Myślę ,że jak na Woli będzie OK, to niech mała idzie do tego domu.Może w tzw.międzyczasie znajdą się jeszcze małe sunie dla pozostałych pań.Ja też nie zawsze robię wizyty dla swoich tymczasek I jeszcze nie zawiodłam się na swoim nosie. Quote
Mattilu Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 W sumie, to fajnie, ze nagle jest nadmiar domkow ;) Patrzylismy z TZem na mape: to 250 km od nas, 3 godziny jazdy w jedna strone. TZ zadeklarowal, ze pojedzie ze mna, zeby podzielic sie trasa. Wiec jakby co, to pojedziemy. 1 Quote
Mazowszanka13 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Myślę ,że jak na Woli będzie OK, to niech mała idzie do tego domu. Może w tzw.międzyczasie znajdą się jeszcze małe sunie dla pozostałych pań. Ja też nie zawsze robię wizyty dla swoich tymczasek I jeszcze nie zawiodłam się na swoim nosie. Zobaczymy co Isadora7 powie. "Najgorsze", że obie Panie miłe i kulturalne. W sumie, to fajnie, ze nagle jest nadmiar domkow ;) Patrzylismy z TZem na mape: to 250 km od nas, 3 godziny jazdy w jedna strone. TZ zadeklarowal, ze pojedzie ze mna, zeby podzielic sie trasa. Wiec jakby co, to pojedziemy. Jeszcze raz dziękuję bardzo Tobie i TŻ-owi :) Jak już powiedziałam, jest to ostateczność. Może uda się bez. Quote
malagos Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Mazowszanko, daj trochę czasu na decyzję Losu - wg mnie samo się wyjaśni. Isadora zda relację i znów będziemy się zastanawiać. Quote
Mazowszanka13 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Mazowszanko, daj trochę czasu na decyzję Losu - wg mnie samo się wyjaśni. Isadora zda relację i znów będziemy się zastanawiać. Chyba tak ! Quote
Mazowszanka13 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że wczoraj znalazłam w uchu Kulki napitego, żywego kleszcza (mimo zabezpieczeń). Skonsultowałam sprawę z konfirm31 ( zaliczyła już babeszjozę) oraz malagos. Kulka jest pod moją uważną obserwacja. W razie czego przyjedzie dr Tomek z lekiem. Jak na razie jest raźna i ma apetyt. Quote
elik Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Na pewno nie będzie potrzebne interwencja weta :) Quote
Mazowszanka13 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Jutro o 11-ej wizyta pa. Isadora7 nie dzwoniła i Pani sama upomniała się o nią dzwoniąc do mnie ! Napisałam wczoraj historie Kulki z załączyłam dwa zdjecia ze starego życia :z guzem i z córką. Pani ugotowana :) Quote
agat21 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Jutro o 11-ej wizyta pa. Isadora7 nie dzwoniła i Pani sama upomniała się o nią dzwoniąc do mnie ! Napisałam wczoraj historie Kulki z załączyłam dwa zdjecia ze starego życia :z guzem i z córką. Pani ugotowana :) Super :) Chyba naprawdę fajna ta Pani :) Auraa współczuję strasznie w sprawie kociaczka ..:( Biedak..To musiał być niezły idiota w tym samochodzie - jak tam się rozpędzać??! Quote
malagos Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Cudna maleńka sunia kudłatka - bezowo-kremowa - jest w schronie z Zamosciu, pokazała ją Tola na watki zamojskim Quote
Nutusia Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 U ewu małych suczek ile kto chce! :( W razie czego ja mogę dziś jechać na PA na Woli - tak ok. 15.30 powiedzmy ;) Quote
Mazowszanka13 Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Cudna maleńka sunia kudłatka - bezowo-kremowa - jest w schronie z Zamosciu, pokazała ją Tola na watki zamojskim Zaraz zajrzę :) U ewu małych suczek ile kto chce! :( W razie czego ja mogę dziś jechać na PA na Woli - tak ok. 15.30 powiedzmy ;) Dziękuję Nutusiu :) Tam już Isadora7 od 11-ej działa. Quote
Recommended Posts