Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pisałam, ,że mam w Antwerpii nie polsko języczną kuzynkę. Może zgodziłaby się zrobić wizytę PA.
A u Mattlilu była wizyta PA? Chyba nie .I co ? jest super.

• Upvote 1
Posted

Mnie wizyta chyba niepotrzebna, bo Pani przez telefon robi dobre wrażenie no i przyjedzie do mnie z całą rodziną. Ale dopiero 8 sierpnia.

No zobaczymy jak te inne wizyty wypadną.

A Twoja kuzynka w jakim języku mówi ? Po flamandzku pewnie jak w Antwerpii mieszka.

Posted

Ja też mogę tylko kibicować.

Nie udało nam się uratować potrąconego przez jakiegoś idiotę na tej wiejskiej drodze kociaka. ................

Posted

U Mattilu wizyty nie było. Wystarczyła mi rozmowa przez telefon, potem zainteresowanie psem na bieżąco, pokrycie kosztów związanych z załatwieniem formalności i utrzymaniem psa do momentu przyjazdu Rodziny do Polski. A potem poznanie osobiście. O rejestracji na dogo nawet nie marzyłam ;)

Wizyty PA nie było też w Szwecji - tu Isadora ręczyła głową za dom.

W Anglii wizyta była, a i tak dla mnie najważniejsze było, że poznam ludzi, bo przyjechali po Chmurkę osobiście.

Posted

Rany, ja akurat z czasem słabo stoję, ale jeśli uznacie, ze koniecznie trzeba jechać to dysponuję weekendem 11-12 lipca ewentualnie.

Dziękuję bardzo :) Potraktujemy to jako ostateczność.

Ja też mogę tylko kibicować.

Nie udało nam się uratować potrąconego przez jakiegoś idiotę na tej wiejskiej drodze kociaka. ................

Biedny kociak :(

U Mattilu wizyty nie było. Wystarczyła mi rozmowa przez telefon, potem zainteresowanie psem na bieżąco, pokrycie kosztów związanych z załatwieniem formalności i utrzymaniem psa do momentu przyjazdu Rodziny do Polski. A potem poznanie osobiście. O rejestracji na dogo nawet nie marzyłam ;)

Wizyty PA nie było też w Szwecji - tu Isadora ręczyła głową za dom.

W Anglii wizyta była, a i tak dla mnie najważniejsze było, że poznam ludzi, bo przyjechali po Chmurkę osobiście.

Ja się nie upieram przy wizycie, ale jak ta na Woli wyjdzie super dobrze to będę w kropce.

Losie, pomóż i zadecyduj za mnie !

Posted

Myślę ,że jak na Woli będzie OK, to niech mała idzie do tego domu.
Może w tzw.międzyczasie znajdą się jeszcze małe sunie dla pozostałych pań.
Ja też nie zawsze robię wizyty dla swoich tymczasek I jeszcze nie zawiodłam się na swoim nosie.

Posted

W sumie, to fajnie, ze nagle jest nadmiar domkow ;)

Patrzylismy z TZem na mape: to 250 km od nas, 3 godziny jazdy w jedna strone. TZ zadeklarowal, ze pojedzie ze mna, zeby podzielic sie trasa. Wiec jakby co, to pojedziemy.

• Upvote 1
Posted

Myślę ,że jak na Woli będzie OK, to niech mała idzie do tego domu.
Może w tzw.międzyczasie znajdą się jeszcze małe sunie dla pozostałych pań.
Ja też nie zawsze robię wizyty dla swoich tymczasek I jeszcze nie zawiodłam się na swoim nosie.

Zobaczymy co Isadora7 powie. "Najgorsze", że obie Panie miłe i kulturalne.

W sumie, to fajnie, ze nagle jest nadmiar domkow ;)

Patrzylismy z TZem na mape: to 250 km od nas, 3 godziny jazdy w jedna strone. TZ zadeklarowal, ze pojedzie ze mna, zeby podzielic sie trasa. Wiec jakby co, to pojedziemy.

Jeszcze raz dziękuję bardzo Tobie i TŻ-owi :)  Jak już powiedziałam, jest to ostateczność. Może uda się bez.

Posted

Z tego wszystkiego zapomniałam napisać, że wczoraj znalazłam w uchu Kulki napitego, żywego kleszcza (mimo zabezpieczeń).

Skonsultowałam sprawę z konfirm31 ( zaliczyła już babeszjozę) oraz malagos.

Kulka jest pod moją uważną obserwacja. W razie czego przyjedzie dr Tomek z lekiem.

Jak na razie jest raźna i ma apetyt.

Posted

Jutro o 11-ej wizyta pa.

Isadora7 nie dzwoniła i Pani sama upomniała się o nią dzwoniąc do mnie !

Napisałam wczoraj historie Kulki z załączyłam dwa zdjecia ze starego życia :z guzem i z córką. Pani ugotowana :)

Posted

Jutro o 11-ej wizyta pa.
Isadora7 nie dzwoniła i Pani sama upomniała się o nią dzwoniąc do mnie !

Napisałam wczoraj historie Kulki z załączyłam dwa zdjecia ze starego życia :z guzem i z córką. Pani ugotowana :)

Super :) Chyba naprawdę fajna ta Pani :)

Auraa współczuję strasznie w sprawie kociaczka ..:( Biedak..To musiał być niezły idiota w tym samochodzie - jak tam się rozpędzać??!
Posted

Cudna maleńka sunia kudłatka - bezowo-kremowa - jest w schronie z Zamosciu, pokazała ją Tola na watki zamojskim

Zaraz zajrzę :)

U ewu małych suczek ile kto chce! :(

W razie czego ja mogę dziś jechać na PA na Woli - tak ok. 15.30 powiedzmy ;)

Dziękuję Nutusiu :) Tam już Isadora7 od 11-ej działa.