Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak rehabilitacja? Mała się nie buntuje?

Nie, ale ja to robię na pół gwizdka.

Ale jest postęp. Dzisiaj po raz pierwszy zauważyłam jak "zakopuje" po sobie ( siku) dwiema łapkami. Bardzo energicznie.

I chodzi jakby szybciej.

Posted

Ale jest postęp. Dzisiaj po raz pierwszy zauważyłam jak "zakopuje" po sobie ( siku) dwiema łapkami. Bardzo energicznie.

I chodzi jakby szybciej.

Hurrrraaaa tawariszczi! Sunia bierze się do roboty ;)

Posted

I chodzi jakby szybciej.

A  nie mówiłam? chart jakby nie patrzeć!

Posted

Fajna sunieczka:) Małgosiu, a czy korzysta z posłanka ortopedycznego? Bo na zdjęciach widze, że wybiera łóżka ludzkie:)

Łóżko dojedzie dopiero w piątek (duży samochód był zepsuty).

Ale obawiam się, że będą z niego korzystały wszystkie psy. U mnie jest duża rotacja posłankowa

Posted

Łóżko dojedzie dopiero w piątek (duży samochód był zepsuty).

Ale obawiam się, że będą z niego korzystały wszystkie psy. U mnie jest duża rotacja posłankowa

To oczywiste:) U mnie psiaki potrafią zmieniać się nawet w nocy miejscami:)

Posted

A dzisiaj była pierwsza próba biegania (tak ! ) na łące. Oczywiście za moimi psami. Oraz drapanie się za uchem lewą nogą.

A z rzeczy mniej przyjemnych. Niunia zamordowała dzisiaj żabę :( Moje gamonie nie dają rady.

Widać, że na wsi musiała sobie sama radzić.Z tego co wiem wiejskie psy polują też na krety, myszy i szczury. Że o zwierzynie leśnej nie wspomnę :(

Niestety, myszy i szczury bywają często nafaszerowane trutką. Ja po zimie znalazłam w szafie ( w pościeli !) zdechłą, zaszuszoną mysz po trutce.

Ale nie mojej, tylko któregoś z sąsiadów.

Posted

A dzisiaj była pierwsza próba biegania (tak ! ) na łące. Oczywiście za moimi psami. Oraz drapanie się za uchem lewą nogą.

A z rzeczy mniej przyjemnych. Niunia zamordowała dzisiaj żabę :( Moje gamonie nie dają rady.

Widać, że na wsi musiała sobie sama radzić.Z tego co wiem wiejskie psy polują też na krety, myszy i szczury. Że o zwierzynie leśnej nie wspomnę :(

Niestety, myszy i szczury bywają często nafaszerowane trutką. Ja po zimie znalazłam w szafie ( w pościeli !) zdechłą, zaszuszoną mysz po trutce.

Ale nie mojej, tylko któregoś z sąsiadów.

A to paskudna bestia! Taka mała a taka skuteczna, kto by pomyślał ;)

Dla zwierzyny leśnej na szczęście Kulka nie stanowi większego zagrożenia ;)

Posted

A to paskudna bestia! Taka mała a taka skuteczna, kto by pomyślał ;)

Dla zwierzyny leśnej na szczęście Kulka nie stanowi większego zagrożenia ;)

A dla... żab leśnych? ;)

Posted

A ja szykuję bazarek 1/2 dla Kulci, ale to dogo chodzi jak chce :angry: i nie wiem, czy już go wystawiać... :wacko:

Dziekujemy bardzo :)

Ja zaryzykowałam.

Tak mi się marzy, aby i tę córeczkę zabrać od tych ludzi, zanim znów urodzi. Ale co ja mogę ?

Posted

Dziekujemy bardzo :)

Ja zaryzykowałam.

Tak mi się marzy, aby i tę córeczkę zabrać od tych ludzi, zanim znów urodzi. Ale co ja mogę ?

Nie za ma co - Kulcia jest przecież też troszeczkę moja... ;)

A dziękować to trzeba zebrzezebrze, bo to głównie z fantów od niej, no i potem kupującym. :)

Wyadoptujesz Kulcię, to i córcię jeszcze "zaliczysz". :)