Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kocyk/ręcznik z zapachem mnie też się przyda.

Inka, nie bój nic, przyjadę po Kulkę w sobotę rano (8-ego) w drodze na wieś. Mogę też odwiedzić ją wcześniej.

Mam (u ewu na razie) materiałowy kontenerek, który może służyć za budkę, schronienie. Zaraz znajdę zdjęcie.

Auraa, pomyślcie nad tym czipem. Po co płacić 40 zł, albo i więcej. Ja na siebie mam Fionę i Lisia i nie zmieniam.

Posted

Auraa, mi nie chodzi o to, że posłanie potrzebne, tylko o to, żeby miała coś swojego - jeśli to możliwe.

Mazowszanko, jeśli w sobotę, to 9-go, a nie 8-go. ;)

Posted

Auraa, mi nie chodzi o to, że posłanie potrzebne, tylko o to, żeby miała coś swojego - jeśli to możliwe.

Mazowszanko, jeśli w sobotę, to 9-go, a nie 8-go. ;)

W sobotę, bo na weekend jadę.

Chodzi o szmatkę z zapachem, może być nawet stary ręcznik. Posłanko to i ja mam.

Posted

Wiem o co Wam chodzi, nie wiem jednak co ona tam ma . Wiem, że dostała poduszkę, którą polubiła.

Jak poduszkę dostała na zawsze, to może być i poduszka. :)

Posted

Mazowszanko - zaczipuj na siebie i nie przerejestrowuj. Ja nie wiem ile już mam psów na siebie (gdyby tak kiedyś ktoś sprawdził, to by się bardzo zdziwił ;)) i nie zmieniam danych (bo "aferze" z Becią), bo w ten sposób mam pewność, że w razie draki, ja pierwsza się dowiem tego, o czym może DS nie chciałby mnie poinformować ;) Wyjątkiem są psiaki wyjeżdżające z Polski, bo dane w bazie i te w paszporcie muszą być zgodne.

Posted

Mazowszanko - zaczipuj na siebie i nie przerejestrowuj. Ja nie wiem ile już mam psów na siebie (gdyby tak kiedyś ktoś sprawdził, to by się bardzo zdziwił ;)) i nie zmieniam danych (bo "aferze" z Becią), bo w ten sposób mam pewność, że w razie draki, ja pierwsza się dowiem tego, o czym może DS nie chciałby mnie poinformować ;) Wyjątkiem są psiaki wyjeżdżające z Polski, bo dane w bazie i te w paszporcie muszą być zgodne.

O ile auraa i Krysia się zgodzą to tak zrobię.

To prośba do inka33, aby dowiedziałą się czy w pobliżu jej domu weci czipuja za darmo. Przyjechałabym z dowodem osobistym przed odebraniem Małej.

Posted

Właśnie się dowiedziałam, że Kuleczka dostała biegunki... :(

Ma mieć zrobione próby wątrobowe, więc pewnie wróci chwilowo do kliniki - do czasu "wyjaśnienia biegunki".

Wobec tego najprawdopodobniej jeszcze jutro do mnie nie przyjedzie, a kiedy, to się okaże.

Posted

Wiadomości są takie, że jednak nie było (chyba) robionych prób wątrobowych tylko... odrobaczenie!

Prawdopodobnie najbardziej zaszkodziła ilość podawanych leków, więc już nie wiem, co z tą wątrobą... :(

Kulka jest jeszcze u pani techniczki, z którą też jeździ do pracy, więc klinikę niejako odwiedza.

Jak wszystko pójdzie zgodnie z przewidywaniami, to niuńkę przywiezie do mnie w czwartek p. techniczka osobiście. :)

W czwartek ma mieć też zdejmowane szwy, więc chyba lepiej, że już u nich.