Mazowszanka13 Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Kocyk/ręcznik z zapachem mnie też się przyda. Inka, nie bój nic, przyjadę po Kulkę w sobotę rano (8-ego) w drodze na wieś. Mogę też odwiedzić ją wcześniej. Mam (u ewu na razie) materiałowy kontenerek, który może służyć za budkę, schronienie. Zaraz znajdę zdjęcie. Auraa, pomyślcie nad tym czipem. Po co płacić 40 zł, albo i więcej. Ja na siebie mam Fionę i Lisia i nie zmieniam. Quote
Mazowszanka13 Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Dziękuję Kochane za grillowe zaproszenia :) Quote
Poker Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Myślę ,że można małą zaczipować. Potem można przepisać na nowego właściciela. Quote
auraa Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Kulka ma poduszkę na SGGW w sprawie czegoś innego co ma teraz, będę rozmawiać Quote
inka33 Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Auraa, mi nie chodzi o to, że posłanie potrzebne, tylko o to, żeby miała coś swojego - jeśli to możliwe. Mazowszanko, jeśli w sobotę, to 9-go, a nie 8-go. ;) Quote
Mazowszanka13 Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Auraa, mi nie chodzi o to, że posłanie potrzebne, tylko o to, żeby miała coś swojego - jeśli to możliwe. Mazowszanko, jeśli w sobotę, to 9-go, a nie 8-go. ;) W sobotę, bo na weekend jadę. Chodzi o szmatkę z zapachem, może być nawet stary ręcznik. Posłanko to i ja mam. Quote
auraa Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Wiem o co Wam chodzi, nie wiem jednak co ona tam ma . Wiem, że dostała poduszkę, którą polubiła. Quote
inka33 Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Wiem o co Wam chodzi, nie wiem jednak co ona tam ma . Wiem, że dostała poduszkę, którą polubiła. Jak poduszkę dostała na zawsze, to może być i poduszka. :) Quote
malagos Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 To się małej szykują dwa super tymczasowe domki, wygrała los na loterii :) Quote
Nutusia Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Mazowszanko - zaczipuj na siebie i nie przerejestrowuj. Ja nie wiem ile już mam psów na siebie (gdyby tak kiedyś ktoś sprawdził, to by się bardzo zdziwił ;)) i nie zmieniam danych (bo "aferze" z Becią), bo w ten sposób mam pewność, że w razie draki, ja pierwsza się dowiem tego, o czym może DS nie chciałby mnie poinformować ;) Wyjątkiem są psiaki wyjeżdżające z Polski, bo dane w bazie i te w paszporcie muszą być zgodne. Quote
Mazowszanka13 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Mazowszanko - zaczipuj na siebie i nie przerejestrowuj. Ja nie wiem ile już mam psów na siebie (gdyby tak kiedyś ktoś sprawdził, to by się bardzo zdziwił ;)) i nie zmieniam danych (bo "aferze" z Becią), bo w ten sposób mam pewność, że w razie draki, ja pierwsza się dowiem tego, o czym może DS nie chciałby mnie poinformować ;) Wyjątkiem są psiaki wyjeżdżające z Polski, bo dane w bazie i te w paszporcie muszą być zgodne. O ile auraa i Krysia się zgodzą to tak zrobię. To prośba do inka33, aby dowiedziałą się czy w pobliżu jej domu weci czipuja za darmo. Przyjechałabym z dowodem osobistym przed odebraniem Małej. Quote
elik Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Kuleczka długo czekała na ratunek, ale przyszedł na szczęście w samą porę i teraz będzie już tylko lepiej :) Quote
inka33 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Właśnie się dowiedziałam, że Kuleczka dostała biegunki... :( Ma mieć zrobione próby wątrobowe, więc pewnie wróci chwilowo do kliniki - do czasu "wyjaśnienia biegunki". Wobec tego najprawdopodobniej jeszcze jutro do mnie nie przyjedzie, a kiedy, to się okaże. Quote
Mazowszanka13 Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 Kurcze, żeby wyzdrowiała, bo na wsi nie mam lekarza pod ręką. Ile się biedna musi nacierpieć :( Quote
Nutusia Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Kurczę, myślę sobie tak po cichu, że ona szybciej wyzdrowieje jak wreszcie opuści tę klinikę... Quote
Mazowszanka13 Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Kurczę, myślę sobie tak po cichu, że ona szybciej wyzdrowieje jak wreszcie opuści tę klinikę... Ja też. To samo było z ONKĄ Diną, która ostatecznie zabrała joteska. Quote
agat21 Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Biedna maleńka, kiedy wreszcie będzie dobrze? Quote
inka33 Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Wiadomości są takie, że jednak nie było (chyba) robionych prób wątrobowych tylko... odrobaczenie! Prawdopodobnie najbardziej zaszkodziła ilość podawanych leków, więc już nie wiem, co z tą wątrobą... :( Kulka jest jeszcze u pani techniczki, z którą też jeździ do pracy, więc klinikę niejako odwiedza. Jak wszystko pójdzie zgodnie z przewidywaniami, to niuńkę przywiezie do mnie w czwartek p. techniczka osobiście. :) W czwartek ma mieć też zdejmowane szwy, więc chyba lepiej, że już u nich. Quote
Recommended Posts