Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaka ona bidusia wystraszona :( Gdybym nie miała suni na tymczasie, wzięłabym ją i po wyzdrowieniu szukałabym domu. Niestety nikt o moją Czikunię nie pyta, choć to taka słodka sunia. Ech biedne te sunie :(

Posted

Tak jak po operacji. Trzeba dogladac czy wszystko dobrze sie goi. Najgorsze jest to,ze ten stan zapalny mimo antybiotyku nie ustepuje i brzuszek jest w dalszym ciagu czerwony.

• Upvote 1
Posted

Co po operacji trzeba przy suni robić, jak o nią dbać przez te 2 tygodnie? 

Podawać leki i pilnować aby nie zaglądała do szwów.Legowisko powinno być czyste.To wszystko.

Tak jak po operacji. Trzeba dogladac czy wszystko dobrze sie goi. Najgorsze jest to,ze ten stan zapalny mimo antybiotyku nie ustepuje i brzuszek jest w dalszym ciagu czerwony.

Czy sunia ma ubranko zakładane posterylkowe? Być może wylizuje się i stąd to zaczerwienienie.

Posted

Nasza Aria miałam brzuszek aż fioletowy, i nie było to uczulenie na szwy, jak myślałam, ale na ogolenie skóry. Pomogły balsamy do krowiego wymienia i alantan.

Posted

Nasza Aria miałam brzuszek aż fioletowy, i nie było to uczulenie na szwy, jak myślałam, ale na ogolenie skóry. Pomogły balsamy do krowiego wymienia i alantan.

Jak więc widać, cycki niewiele się do siebie różnią, czy to krowie, czy psie, czy może też babskie gif%2520%25C5%259Bmiej%25C4%2585cy.gif

A tak poważnie, to sporo medykamentów stosowanych dla bydełka, "psuje" też psiakom. Może warto spróbować, po co bidulka ma sie męczyć.
Posted

Biedactwo, ile ona jeszcze ma wycierpieć :(
Mam jeden bardzo awaryjny pomysł co przetrzymania suni po operacji, ale na razie muszę to przegadać z paroma osobami..

• Upvote 1
Posted

Biedactwo, ile ona jeszcze ma wycierpieć :(
Mam jeden bardzo awaryjny pomysł co przetrzymania suni po operacji, ale na razie muszę to przegadać z paroma osobami..

Oby się powiodło :)
Trzymam kciuki.
Posted

Mała bardzo potrzebuje tymczasu, na juz!!!!!!!!

Pewnie to było napisane, ale umknęło to mojej uwadze - w jakiej miejscowości Kulka się znajduje ?