malagos Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 I jak to mówią, jutro będzie aktualne "święta, święta i po świętej" ") Quote
irysek Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 można spytać jak wygląda sytuacja finansowa suni? Quote
elik Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Eliku, jak tu wrócisz, podeślij mi proszę swój adres mailowy Przed chwilą poszedł :) Quote
auraa Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 Na pierwszej stronie jest stan jej finansów Sunia odziedziczyła w spadku po Gabuni i Sabie 373,27 zł 15.03-elficzkowa-30zł Stan na 17.03.br 403,27 zł Quote
Poker Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 auraa, ale podaj przewidywane koszty , bo jak się czyta stan na dziś, to sunia wygląda na posażną dziewczynkę. Stan jest podany sprzed 3 tygodni.A jaki jest obecnie? I gdzie teraz przebywa sunia? Quote
elik Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Niestety we wtorek sunia będzie miała drugą operację :( Martwię się o nią.. Cioteczki, moze ktoś wymyśli jakiś bazarek.... Co z sunią ? Dzisiaj miała mieć tą drugą operację. Czy operacja się odbyła ? Quote
auraa Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 czekam na wiadomości od Krysi. Oby pomyślne, myślę, ze gdyby działo sie coś niedobrego dała by mi znać.. Quote
elik Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 Dostałam już zdjęcia ładnych fantów na bazarek od agat21. Jeśli ktoś może podesłać zdjęcia fantów wraz z opisami, to dołączę do bazarku. Quote
auraa Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 Niestety operacja przesunięta. Wczoraj mała dostała gorączki i jest na antybiotyku. Przyplątała sie jakaś bakteria. Co do kosztów na razie nic nie wiem. Czekam na informację. Sunia jest pod opieką fundacji i nie będą to koszty komercyjne (przynajmniej mam taką nadzieję). Krysia jest u małej codziennie. Wychodzi z nią na spacery i ją karmi. Kulka dostaje kurczaczka, serduszka i suchego Hillsa jednak bardzo się martwię. Przydałby sie jej dom tymczasowy. Tylko skąd go wziąć? Quote
elik Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Zapraszam na bazarek, z którego 10 % oraz fanty od agatg21 są przeznaczone dla Kulki http://www.dogomania.com/forum/topic/145790-bazarek-ma-na-celu-pomoc-finansow%C4%85-dla-moiry-chani-mufki-i-kulki/?p=16099555 Jeśli ktoś ma zdjęcia fantów i mógłby je przeznaczyć dla Kulki, to można podesłać z opisem na adres elsia7 @ interia.pl Zostawiłam 1 wolny post na ewentualne fanty. Bardzo proszę o rozreklamowanie bazarku Quote
auraa Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 Martwi mnie, że leczenie Kulki tak się przeciąga. Ta infekcja wg lekarza nie jest związana z operacją, ponieważ jest przy sutku, z drugiej strony brzuszka. Jeśli chodzi o tą nową przepuklinę to prawdopodobnie była juz wcześniej ale ponieważ jelita były wepchnięte w tą dużą, więc tej małej nie było widać. Teraz jelita pchają się w tą stronę. W trakcie operacji zastanowią się nad siatką czy jest konieczna. Po operacji bardzo przydałby się kilkudniowy tymczas, to znacznie obniżyłoby koszty leczenia. Kazda doba pobytu w lecznicy kosztuje, więc sunia wcale nie ma dużo pieniędzy......:( Quote
elik Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Martwi mnie, że leczenie Kulki tak się przeciąga. Ta infekcja wg lekarza nie jest związana z operacją, ponieważ jest przy sutku, z drugiej strony brzuszka. Jeśli chodzi o tą nową przepuklinę to prawdopodobnie była juz wcześniej ale ponieważ jelita były wepchnięte w tą dużą, więc tej małej nie było widać. Teraz jelita pchają się w tą stronę. W trakcie operacji zastanowią się nad siatką czy jest konieczna. Po operacji bardzo przydałby się kilkudniowy tymczas, to znacznie obniżyłoby koszty leczenia. Kazda doba pobytu w lecznicy kosztuje, więc sunia wcale nie ma dużo pieniędzy...... :( Mnie też martwi przedłużające się leczenie suni, ale z innego powodu, zdrowotnego. Czy aby lekarze należycie się przykładają :( Quote
auraa Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 Ja jej zdrowiem bardzo sie martwię.To kochana bardzo zaniedbana sunia. Quote
elik Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Czy lekarze podali już termin tej drugiej operacji ? Quote
auraa Posted April 9, 2015 Author Posted April 9, 2015 W przyszłym tygodniu, kiedy minie stan zapalny koło sutka. To sie rozwinęło w ciagu dwóch dni. Mała dostała biegunki, przestała jesc i dostała 40 stopni gorączki. Ma powtórzone wszystkie badania, bo lekarze wystraszyli się czy to nie babeszjoza.Na szczęście nie.... Quote
Nadziejka Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Malenka krusztyneczko sciskam za ciebie sciskuniam mocno calunki czas Quote
elik Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 W przyszłym tygodniu, kiedy minie stan zapalny koło sutka. To sie rozwinęło w ciagu dwóch dni. Mała dostała biegunki, przestała jesc i dostała 40 stopni gorączki. Ma powtórzone wszystkie badania, bo lekarze wystraszyli się czy to nie babeszjoza.Na szczęście nie.... Całe szczęście, że nie babeszjoza. Biduleńka :( 1 Quote
auraa Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 Naszym marzeniem jest aby sunia po drugiej operacji do czasu zdjęcia szwów i zagojenia rany znalazła kącik w jakimś domu tymczasowym. Ona już tak długo siedzi w tym szpitalu. Mała tak potrzebuje człowieka, słońca i głasków. Każdy dzień na SGGW to pieniądze a po za tym gdyby nie codzienne odwiedziny Krysi ona nie zawsze była by wyprowadzana na spacer, bo czasami nikt nie ma na to czasu.... Cioteczki pomyślcie, może ktoś znajdzie miejsce na ok.2 tygodnie dla małej suni? :( Quote
auraa Posted April 11, 2015 Author Posted April 11, 2015 [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] biedulka.... Quote
Poker Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Biedna malutka. Nie rozumie co się z nią dzieje, nie wie ,że to dla jej dobra. Quote
Recommended Posts