FredziaFredzia Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Poszukuję ładnie i długo pachnącego szamponu do kąpieli dla psów o krótkiej sierści. Ktoś, coś? Quote
FredziaFredzia Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Już próbowałam botaniqua, pachnie ładnie to fakt, ale niestety nie utrzymuje się zapach na sierści. Quote
Cockermaniaczka Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Praktycznie kazdy szampon bedzie pachnial na chwile....Zreszta psy nie za bardzo lubia obce zapachy na sobie...Dla mnie kosmetyki maja dzialac a nie pachniec... Od zapachu sa perfumy :) Quote
Kocurkotka Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 ostatnio przed wystaawą i kąpielą białasa szukałam szamponu polecił mi koleś szampony o zapach kokosa brzoskwini miodu pachniały niesamowicie ładnie! były kuszące - niby pies długo utrzymuje zapach szamponu ale jakoś boje się kupować takich bo nie wiem ile w nich chemi XP i boje się alergi u psa Quote
FredziaFredzia Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Pamiętam, że beaphar do białej sierści ładnie i długo pachniał kokosem, ale zastanawiałam się też czy można trafić na inne tego typu. ;) Quote
Cockermaniaczka Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Megamazon ladnie pachna,pet head,ostery.... Quote
Recommended Posts