Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Samotny wilk, pilnuje się aż nadmiernie ;). Trudno go(ją)skłonić, żeby odkleiła się od nogi Pani (dokładnie, od pięty). Randa miała taką umiejętność odklejania Bliss i trochę - ukochana piłeczka.

Blisia wyraźnie była zainteresowana schronem typu "Tobruk", będącym historycznym elementem leśnej ścieżki przyrodniczo - edukacyjnej "Grzanka", którą spacerujemy po lesie.

[url=http://www.fotosik.pl]c172de84ac93da49med.jpg[/URL]

Wczoraj na spacerku, spotkałyśmy myśliwego (leśnika?), w moro, pieknej lisiej czapie i z dwuletnią wyżlicą. Na szczęście - bez broni, bo mówił, że poluje. Myślałam, że sunie pobiegają razem, bo wyżełka zachęcała do zabawy. Bliss powąchała ją, lekko warknęła i ani jej w głowie była wspólna zabawa.

Dzisiaj też pojedziemy na leśny spacerek. I dla psa i dla Państwa, to samo zdrowie. Pomimo mrozu :) - rano było -11 stopni

Posted

Namawiałam :). Póki co, to tylko na zdjęcia możemy liczyć :)

A ja namawiałam wczoraj Państwo Fionkowskich. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Podałam link do wątku Fiony i ocenzurowałam parę postów. Niestety, nie wszystkie pisała Mazowszanka13.

Posted

A taki schron, widać ponad ziemią tylko tę betonową kopułkę (stanowisko na karabin), to jest koło naszego domu na polu - były 3 w ciągu, w odległości kilkuset metrów.

Posted

A "TŻta" to czasem nawet moja córa używa nie tylko w domu, ale i koleżanki już nauczyła... :megagrin:

(Malagos, tylko bez skojarzeń! :mad: )

Tego "schronu" to mój TZ przeżyć nie mógł początkowo, i jeszcze musiał się nauczyć TM, DT, DS... :huh:

Posted

Małż nawet mi się podoba,Ale Małżowina trochę nie bardzo mi brzmi , już lepiej małż i małża :megagrin:

Ja też nie lubię dziwolągów słownych, staram się używać czystej polszczyzny ,ale cały świat posługuje się skrótami co czasem ułatwia życia ,a czasem utrudnia.

Posted

z tym "małżem" to na kocim forum się spotkałam po raz pierwszy i Tomek aż się skrzywił, "tylko Ty mnie tak nie nazywaj", z małżem skojarzenie zupełne :)

A swoja drogą państwo Randziostwo nie chcą drugiego pieska, czyli suczki? :jumpie: