Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale nas zastrzelilas! Nic, nic i nagle: domek! Bardzo sie ciesze:) i bede czekala na fotki i relacje z domku. W wolnej chwili napisz prosze o nim cos wiecej:)

A co do jedzenia dziwnych rzeczy...Hopka najadla sie dzis na spacerze buczynowych orzeszkow a potem w domu wszystko wyladowalo na dywanie w Zosinym pokoju...swoja droga, ciekawe dlaczego w takich przypadkach psy zawsze wybieraja dywan...:/

• Replies 424
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cicho sza i nagle TRAAAAAAAACH i DS.Świetne wiadomości.

Żeby Bliss nie było smutno , trzeba znaleźć na to wiadome lekarstwo.

Co do winogron i rodzynek, to odkąd w karmach pojawiły się winogrona, przestałam się ich obawiać.Zresztą z ziemniakami też były cuda.Że niby pies nie trawi , a teraz też są w karmach.

Dlaczego pies haftuje na dywan? Bo wsiąka i ma w miarę czysto pod łapami. A że dla nas problem ze sprzątaniem? A po co psy mają pańciostwo.?

Posted

Dom z ogromną ilością miłości do ludzi i psów, z doświadczeniem z psami myśliwskimi, jakim jest Randa ;), z  bliskimi terenami do długiego psacerkowania i z własnym wybiegiem dla pieseczka.

Wymarzony Randy dom :loveu: . Zadośćuczynienie za dotychczasową poniewierkę.....

Z tym siusianiem i haftowaniem na dywan, to chyba prawda, to co napisała Poker. Ja myslałam, że psom kojarzy sie dywan z trawniczkiem ;) W toksyczność ziemniaków(o ile nie zawieraja solaniny, szkodliwej nie tylko dla psów - nie wierzę), tyle, że powinny być dobrze pogniecione. Faktycznie, są  w wielu karmach dietetycznych. O karmie z winogronami  - nie słyszałam .

Posted

To prawda :).  Trzy osoby na co dzień i jeszcze ze dwie przyjezdne? może - więcej, bo dom otwarty :).

A TZ i ja poznaliśmy dzięki Randzie  wspaniałych ludzi,  z którymi b.chętnie będziemy w kontakcie :).

Będę musiała zapytać znajomą behawiorystkę, kiedy będzie można odwiedzic Randę, żeby nie zaburzyć jej socjalizacji w nowym domku (tak przy okazji wizyty u córki).

Randulka, przychodzi na mizianie, tuli się do ludzi, a potem, kładzie się pod drzwiami wejściowymi i....czeka (trzeba uważać, żeby nie wybiegła przez otwarte drzwi). Na spacerze, ciągnęła do pani z owczarką.....

Póki co, widać że tęski.....kurczę, my też ....Mam nadzieję, że noc minęła spokojnie.......

Posted

Dobrze rozumiesz, Nutusiu :). Dzięki Ciociu ;)  Mazowszanko za bazarek :loveu: . Wieczorkiem podliczę (dużo, to tego nie było), a resztę - " w skarpetę"  na bezdomniaki makowskie.

Randa dostała i posag i...wiano ;). Właśnie zjedliśmy z TZem pyszne faworki(moje Ciocie mówiły chrust) od Gajewskiego - część wiana randowego :).

Wczoraj, żadnego smaku w niczym nie czułam, tak byłam przejęta ;).

A w takiej mgle, wieźliśmy wczoraj  naszą panienkę do Domku

[URL=http://www.fotosik.pl]f40ef183f787516fmed.jpg[/URL]

U Randy - lepiej niż dobrze, TZ zmienił koła na zimowe(samochodowi), ja odebrałam wyniki badań od lekarza(dobre) i poszłam z Bliss na długi spacer po nadorzyckich łąkach....... Dzień był piękny i słoneczny

Posted

Co nagle, to po diable ;). Biorę przykład z kejciu ;).

Mazowszanko,ślicznie dziękuję za bazarek i....obdarowanie dochodem Randę and Co. Idę podliczać.

Randa policzona  ;) 155zł  Dziękujemy :Rose:

Zostaje 198zł  -  może na  "makowskie bezdomniaki?" - jak myślicie?

Wczoraj, czarna szczeniorka, została zaszczepiona II dawką p. chorobom wirusowym. No i wyróżniałam maluchy dwukrotnie  na OLX.

Szczepienie p. wściekliźnie - mam nadzieję, że już w nowym domku : )

Posted

Co nagle, to po diable ;). Biorę przykład z kejciu ;).

Mazowszanko,ślicznie dziękuję za bazarek i....obdarowanie dochodem Randę and Co. Idę podliczać.

Randa policzona  ;) 155zł  Dziękujemy :Rose:

Zostaje 198zł  -  może na  "makowskie bezdomniaki?" - jak myślicie?

Wczoraj, czarna szczeniorka, została zaszczepiona II dawką p. chorobom wirusowym. No i wyróżniałam maluchy dwukrotnie  na OLX.

Szczepienie p. wściekliźnie - mam nadzieję, że już w nowym domku : )

Bardzo dobrze :)

Jeszcze nie wiadomo co Wam się trafi (tfu,tfu).

Posted

Nie mam gdzie epatować Was urodą listopadowego lasu i samotnego wilka w tym lesie, to zrobię to tutaj ;)

[url=http://www.fotosik.pl]57a71640ef427fc0med.jpg[/URL]

[url=http://www.fotosik.pl]c708eaf27fb880ddmed.jpg[/URL]

[url=http://www.fotosik.pl]5f26add888afb9b7med.jpg[/URL]