Mattilu Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 Ale nas zastrzelilas! Nic, nic i nagle: domek! Bardzo sie ciesze:) i bede czekala na fotki i relacje z domku. W wolnej chwili napisz prosze o nim cos wiecej:) A co do jedzenia dziwnych rzeczy...Hopka najadla sie dzis na spacerze buczynowych orzeszkow a potem w domu wszystko wyladowalo na dywanie w Zosinym pokoju...swoja droga, ciekawe dlaczego w takich przypadkach psy zawsze wybieraja dywan...:/ Quote
Poker Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Cicho sza i nagle TRAAAAAAAACH i DS.Świetne wiadomości. Żeby Bliss nie było smutno , trzeba znaleźć na to wiadome lekarstwo. Co do winogron i rodzynek, to odkąd w karmach pojawiły się winogrona, przestałam się ich obawiać.Zresztą z ziemniakami też były cuda.Że niby pies nie trawi , a teraz też są w karmach. Dlaczego pies haftuje na dywan? Bo wsiąka i ma w miarę czysto pod łapami. A że dla nas problem ze sprzątaniem? A po co psy mają pańciostwo.? Quote
konfirm31 Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Dom z ogromną ilością miłości do ludzi i psów, z doświadczeniem z psami myśliwskimi, jakim jest Randa ;), z bliskimi terenami do długiego psacerkowania i z własnym wybiegiem dla pieseczka. Wymarzony Randy dom :loveu: . Zadośćuczynienie za dotychczasową poniewierkę..... Z tym siusianiem i haftowaniem na dywan, to chyba prawda, to co napisała Poker. Ja myslałam, że psom kojarzy sie dywan z trawniczkiem ;) W toksyczność ziemniaków(o ile nie zawieraja solaniny, szkodliwej nie tylko dla psów - nie wierzę), tyle, że powinny być dobrze pogniecione. Faktycznie, są w wielu karmach dietetycznych. O karmie z winogronami - nie słyszałam . Quote
malagos Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 I dodaj, konfirm, ze to dom z tyloma dobrymi łapkami do głaskania tego kochanego łebka! :) Quote
konfirm31 Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 To prawda :). Trzy osoby na co dzień i jeszcze ze dwie przyjezdne? może - więcej, bo dom otwarty :). A TZ i ja poznaliśmy dzięki Randzie wspaniałych ludzi, z którymi b.chętnie będziemy w kontakcie :). Będę musiała zapytać znajomą behawiorystkę, kiedy będzie można odwiedzic Randę, żeby nie zaburzyć jej socjalizacji w nowym domku (tak przy okazji wizyty u córki). Randulka, przychodzi na mizianie, tuli się do ludzi, a potem, kładzie się pod drzwiami wejściowymi i....czeka (trzeba uważać, żeby nie wybiegła przez otwarte drzwi). Na spacerze, ciągnęła do pani z owczarką..... Póki co, widać że tęski.....kurczę, my też ....Mam nadzieję, że noc minęła spokojnie....... Quote
Mazowszanka13 Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Z bazarku mam dla Randy 353 zł :) http://www.dogomania.com/forum/topic/143675-zako%C5%84czony-rozliczam-mniam-filmy-z-deserem/ Podlicz Krysiu wydatki to wyzerujemy konto. I powiedz na jakiego psa przeznaczymy pozostałą kwotę. Quote
malagos Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Żeby taki dom zadzwonił po moja Arusię........a tu nic, pies z kulawą nogą.... Ale Randusia bogata, nie tylko ma dom, to jeszcze wiano! Quote
Mattilu Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 naprawdę super domek! to mogę ze spokojem podmienić banerek, już nie będzie potrzebny :loveu: A co do tęsknoty - :calus: Quote
Nutusia Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Ale NUMER! :klacz: :jumpie: Czy dobrze rozumiem, że Randucha poszła "do swoich"? ;) Quote
konfirm31 Posted November 24, 2014 Author Posted November 24, 2014 Dobrze rozumiesz, Nutusiu :). Dzięki Ciociu ;) Mazowszanko za bazarek :loveu: . Wieczorkiem podliczę (dużo, to tego nie było), a resztę - " w skarpetę" na bezdomniaki makowskie. Randa dostała i posag i...wiano ;). Właśnie zjedliśmy z TZem pyszne faworki(moje Ciocie mówiły chrust) od Gajewskiego - część wiana randowego :). Wczoraj, żadnego smaku w niczym nie czułam, tak byłam przejęta ;). A w takiej mgle, wieźliśmy wczoraj naszą panienkę do Domku [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] U Randy - lepiej niż dobrze, TZ zmienił koła na zimowe(samochodowi), ja odebrałam wyniki badań od lekarza(dobre) i poszłam z Bliss na długi spacer po nadorzyckich łąkach....... Dzień był piękny i słoneczny Quote
Mattilu Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Witam na dogo po przerwie - czy może rozważasz już Krysiu zmianę tytułu wątku Randy? Quote
Nutusia Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 No po prostu spod palców mi to wyjęłaś, Mattilu! :) Quote
Nutusia Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Patrzcie - wreszcie jest wolontariat w Radysach! A jakie psie zjawiska tam mają, to ojej!!!! http://www.dogomania.com/forum/topic/144188-schronisko-w-radysach-psiaki-do-adopcji/ Quote
konfirm31 Posted November 27, 2014 Author Posted November 27, 2014 Co nagle, to po diable ;). Biorę przykład z kejciu ;). Mazowszanko,ślicznie dziękuję za bazarek i....obdarowanie dochodem Randę and Co. Idę podliczać. ************************** Randa policzona ;) 155zł Dziękujemy :Rose: Zostaje 198zł - może na "makowskie bezdomniaki?" - jak myślicie? Wczoraj, czarna szczeniorka, została zaszczepiona II dawką p. chorobom wirusowym. No i wyróżniałam maluchy dwukrotnie na OLX. Szczepienie p. wściekliźnie - mam nadzieję, że już w nowym domku : ) Quote
Marysia R. Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Nie zdążyłam skomentować faktu, że Randa w DS przed przerwą więc piszę dopiero teraz że baaaaardzo się cieszę! :jumpie: Powodzenia suczynko w nowym życiu :) Quote
Mazowszanka13 Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Co nagle, to po diable ;). Biorę przykład z kejciu ;). Mazowszanko,ślicznie dziękuję za bazarek i....obdarowanie dochodem Randę and Co. Idę podliczać. ************************** Randa policzona ;) 155zł Dziękujemy :Rose: Zostaje 198zł - może na "makowskie bezdomniaki?" - jak myślicie? Wczoraj, czarna szczeniorka, została zaszczepiona II dawką p. chorobom wirusowym. No i wyróżniałam maluchy dwukrotnie na OLX. Szczepienie p. wściekliźnie - mam nadzieję, że już w nowym domku : ) Bardzo dobrze :) Jeszcze nie wiadomo co Wam się trafi (tfu,tfu). Quote
malagos Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 Nam się trafiła "jamniczka" - miksik podpalany, ale śliczniutka i cudna :) Quote
konfirm31 Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Póki co, to takich trafień nie mogę mieć ;) Quote
Mazowszanka13 Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 Zgodnie z umową przelałam 155 zł na wyzerowanie długu po Randzie. Krysiu, proszę o potwierdzenie odbioru na wątku bazarkowym:http://www.dogomania...ilmy-z-deserem/ Quote
konfirm31 Posted November 28, 2014 Author Posted November 28, 2014 Dziękuję :). Jeszcze "dopełza" ;) Potwierdzę obie kwoty. :) **************************** Dopełzło. Młyny bankowe, mielą powoli ;). Dziękuję, potwierdziłam :) Quote
konfirm31 Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Nie mam gdzie epatować Was urodą listopadowego lasu i samotnego wilka w tym lesie, to zrobię to tutaj ;) [url=http://www.fotosik.pl][/URL] [url=http://www.fotosik.pl][/URL] [url=http://www.fotosik.pl][/URL] Quote
Nutusia Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Matko, Krysiu - zmień ten tytuł, bo aż się wchodzić nie chce ;) Las i "wilk" - piękne! :) Quote
Recommended Posts