Poker Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 No nie mogę, Nutusia się ujawniła !! Może wróci na łono dogomanii ? A wiadomości o Imce bardzo cieszą. 1 Quote
konfirm31 Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Miło Ciebie czytać, Nutusiu 🙂. No i takie wspaniałe wiadomości o Imce 🙂. Serce rośnie 🙂 Quote
agat21 Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Dnia 1.04.2022 o 16:51, Nutusia napisał: Dzień dobry! 🙂 Chciałabym uprzejmie donieść, że jakiś czas temu, po przeszło 3 latach odezwała się do mnie pani Dominika... Tak po prostu! Imka jest absolutnie Jej integralną częścią i na odwrót. Imcioszek funkcjonuje już od jakiegoś czasu sama, bez drugiego zwierzaka w domu na stałe. Dzieci dorosły, wyprowadziły się z domu, każde ma jakiegoś zwierzaka. Imka została tylko z Panią Dominiką. Wyprowadziły się z Warszawy i wiodą bardzo szczęśliwy i spokojny żywot. Była to chyba najtrudniejsza adopcja, z jaką przyszło mi się zmierzyć, ale nie żałuję niczego. Dzięki Imce poznałam osobiście Basię (Ewu), dzięki niej poznałam jak to jest mieć całkiem dzikiego psa i na co takiego psa stać, przekonałam się, że nigdy nie można się poddawać i tracić nadziei. I najważniejsze - dowiedziałam się że cuda się zdarzają! Nawet jeśli trzeba na nie "chwilę" poczekać 🙂 I że jeśli się bardzo chce i mocno w to wierzy, można się doczekać happy-endu 😉 Pozdrawiam wszystkich, Magda Oo! 😃 Witaj Nutusiu! Ależ nas przetrzymałaś tutaj bez wieści ☺ Quote
Nadziejka Posted April 1, 2022 Posted April 1, 2022 Dnia 1.04.2022 o 16:51, Nutusia napisał: Dzień dobry! 🙂 Chciałabym uprzejmie donieść, że jakiś czas temu, po przeszło 3 latach odezwała się do mnie pani Dominika... Tak po prostu! Imka jest absolutnie Jej integralną częścią i na odwrót. Imcioszek funkcjonuje już od jakiegoś czasu sama, bez drugiego zwierzaka w domu na stałe. Dzieci dorosły, wyprowadziły się z domu, każde ma jakiegoś zwierzaka. Imka została tylko z Panią Dominiką. Wyprowadziły się z Warszawy i wiodą bardzo szczęśliwy i spokojny żywot. Była to chyba najtrudniejsza adopcja, z jaką przyszło mi się zmierzyć, ale nie żałuję niczego. Dzięki Imce poznałam osobiście Basię (Ewu), dzięki niej poznałam jak to jest mieć całkiem dzikiego psa i na co takiego psa stać, przekonałam się, że nigdy nie można się poddawać i tracić nadziei. I najważniejsze - dowiedziałam się że cuda się zdarzają! Nawet jeśli trzeba na nie "chwilę" poczekać 🙂 I że jeśli się bardzo chce i mocno w to wierzy, można się doczekać happy-endu 😉 Pozdrawiam wszystkich, Magda ❤️❤️❤️❤️ Quote
Mazowszanka13 Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Witamy Nutusię:) Odzywaj się częściej. Bardzo nam Ciebie brakuje. Quote
Poker Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Dnia 2.04.2022 o 14:23, Mazowszanka13 napisał: Witamy Nutusię:) Odzywaj się częściej. Bardzo nam Ciebie brakuje. To prawda Quote
Recommended Posts