Jump to content
Dogomania

Warto wierzyć w cuda! Po blisko 2 latach w DT, Imka znalazła super domek! W małym ciałku wielki strach...

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, Tyś napisał:

Tak, ale relacji nigdy dość jak dla mnie :)

a ja lubię jak do relacji są foty szczęśliwego psa w nowym domku :D i na to czekam :D

• Upvote 1
Posted
9 godzin temu, Mattilu napisał:

Ja tez czekam, ale zaakceptuje tez cisze w tym temacie, byle byla oznaka dobrego zycia Imki.

O, tak - jak mawialiśmy w haszczej fundacji: brak wieści to dobre wieści.

• Upvote 1
Posted

Ja również nie miałam wcześniej okazji do "oficjalnej" ;) radości z adopcji Imci więc przyłączam się do wspólnego świętowania :) Dodam, że wczoraj rozmawiałam z Nutusią i wieści są nadal jak najlepsze, Imka świetnie sobie radzi w nowym domu i z dnia na dzień silniej "wrasta" w swoją rodzinę :)

• Upvote 1
Posted

no to pięknie! Imcia zaskoczyła chyba najbardziej Nutusię mam wrażenie. Wnioskuję ze zdania, że jej się "wydawało, iż rozmawia o dwóch różnych psach" :)

• 1 month later...
Posted

U Imeczki (jak ją nazywa p. Dominika) nadal wszystko w jak najlepszym porządku. Z Chmurką sztama, spacerki fajne, w domu pieszczoch z niej niesamowity, z czego najbardziej cieszy się Nastka. Jednym słowem - SIELANKA! :D

Wybieram się w odwiedziny, no i celem podpisania umowy adopcyjnej, tej już na zawsze!!!!!! I wtedy oczywiście obfocę tego już kompletnie innego psa ;) Mam nadzieję, że niebawem mi się uda...

• Upvote 2
Posted

Miałam jechać do Imki w ubiegłym tygodniu, ale niespodziewanie Lesio nam zaniemógł i po dwóch dniach... odszedł :( I tak oto harem został pozbawiony króla...

Mam nadzieję niebawem się wybrać do Imki, choć mam mega doła, bo znów w pracy kocioł z balią, masowe zwolnienia i koszmarna niepewność jutra :(

• 2 weeks later...
Posted

Mam nadzieję ,że mnie cioteczki nie pogonią z moją prośbą o zagłosowanie na Joannę Krześlak - Hoogland , młodą , bardzo zdolną kobietę.Znam ją od 15 lat.Drapała się pazurami, by z biednego rejonu kraju dojść do tego co osiągnęła w nauce. Głosowanie jest proste. Joasia jest na samym dole.

http://polakroku.nl/stemmen/?resultaat=gestemd

Dziękuję i przepraszam.

Posted
O ‎22‎.‎10‎.‎2016 o 13:04, Poker napisał:

Mam nadzieję ,że mnie cioteczki nie pogonią z moją prośbą o zagłosowanie na Joannę Krześlak - Hoogland , młodą , bardzo zdolną kobietę.Znam ją od 15 lat.Drapała się pazurami, by z biednego rejonu kraju dojść do tego co osiągnęła w nauce. Głosowanie jest proste. Joasia jest na samym dole.

http://polakroku.nl/stemmen/?resultaat=gestemd

Dziękuję i przepraszam.

Zagłosowałam, bo ufam Pokerkowi :)

• 2 weeks later...
Posted

Nutusiu, mocno ściskam :(...

Harem bez Lesia, to już nie to samo, ale - choć bez smutku i tęsknoty się nie obejdzie - trzeba też cieszyć się, że kiedyś Lesio przybłąkał się pod dobry adres, że kochał i był kochany. Tylu psom nie jest to dane...

(Dopiero teraz się odzywam, bo czas jest trudny)...

Posted

Dziękuję, Kochane... W sobotę Ula uspila swoja Niteczke :( Zmiany neurologiczne były już bardzo poważne i żadnych szans na poprawę :( 

Na pocieszenie dodam, że dostałam fotki Imki (Jolu, prześle Ci na maila;)). Rozmawiałam też z p. Dominika. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Do domowego stada dołączyła mała kicia. Imka jest wniebowzieta :) Jedynym "problemem" jest teraz tylko to, że spacery poza utartymi i znanymi ścieżkami sa jeszcze dość traumatyczne i dla Imki i dla Chmurki. Ale dzielnie trenują ;)