Jump to content
Dogomania

Warto wierzyć w cuda! Po blisko 2 latach w DT, Imka znalazła super domek! W małym ciałku wielki strach...

Recommended Posts

Posted
O 12.04.2016o17:15, Poker napisał:

EHHH , to życie. Jak koszulka niemowlaka, krótkie i zas..ane. Ale nie można się dać .Głowa do góry, niedługo będzie lepiej.

jakie to trafne !!!!!!!  Nutusiu - nie tylko głowa go góry ;)

Posted

Staram się, naprawdę się staram...

A tu - Igła wraca z adopcji, w ogrodzie zamiast trawy same mlecze - wczoraj wykopałam ponad 2 taczki, a dojechałam do 1/3 powierzchni! Mam ogromny pęcherz/ranę na dłoni, a końca nie widać. Ogród mam potwornie zaniedbany. Od ponad roku nie tknięty ludzką ręką :( Zwierzaki bez zmian - skazane nieco same na siebie... Przyszły weekend mam już od piątku wyjęty z życiorysu. Marnie to wszystko widzę, a najmarniej dom dla Imki :(

Posted
14 godzin temu, jola_li napisał:

Pani ma uczulenie.

Uczulenie?.........

Cholerka, trzeba ogłaszać znów... Jest bazarek ogłoszeniowy Kejciu i Ziutki.

• Upvote 1
Posted

kolejny raz Igiełka zmienia dom? wraca z nad jeziora? z tego pięknego miejsca?

masakra jakaś . Nutusiu, za szybko lecisz z wagi. Zwolnij, nie jesteś robocopem :)

Posted
3 godziny temu, jola_li napisał:

Te mlecze, to wcale nie mlecze tylko mniszki (jest ich u nas ponad 100 gatunków) i ja je lubię :). Mlecze są wysokie.

A milczenie Nutusi mnie bardzo martwi...

Godzinę temu, konfirm31 napisał:

Mlecze to nazwa kolokwialna i ja też je lubię. Milczenie Nutusi również mnie martwi.

Ja znam tylko "ze szkół" taraxacum officinale i nawet nie pamiętam, że jest ich ponad 100 gatunków.

Nutusia nie dość, że milknie, to jeszcze niknie w oczach -też się martwię (nie niknięciem, bo ma to zaplanowane tylko milczeniem )

Posted

W niedzielę nie wytrzymałam napięcia i zadzwoniłam do Nutusi, bo się martwiłam: śpieszę wszystkich uspokoić, że jest zapracowana, zabiegana, ale ogólnie nic złego się nie dzieje.

Posted
21 godzin temu, Mattilu napisał:

W niedzielę nie wytrzymałam napięcia i zadzwoniłam do Nutusi, bo się martwiłam: śpieszę wszystkich uspokoić, że jest zapracowana, zabiegana, ale ogólnie nic złego się nie dzieje.

Wielkie dzięki za wiadomość. k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,10_NW_orig.

• Upvote 1