Niteczka95 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Zauważyłem wczoraj, że moja 14-miesięczna suczka rasy Labrador Retriever ma powiększony przedostatni sutek z prawej strony, na początku to zignorowałem bo ogólnie wydaje mi się, że wisi jej tam trochę skóry, jednak chodzi o to, że sutek sam w sobie jest nawet powiedziałbym przeciętnej wielkości, ale samo to miejsce jest powiększone. Gdy się na nie naciśnie wyczuwa się lekkie zgrubienie, a dodatkowo z sutka leci żółtawo-biały płyn (dość gęste krople), po czym tryska cienkim strumieniem chyba mleko? :-o, co to może być? Sunia miała ostatnią (drugą już cieczkę) 1 maja się skończyła. Quote
gryf80 Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Moze to ciaza urojona,ale niebylabym pewna na 100%.pokaz to wetowi Quote
Niteczka95 Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 [quote name='gryf80']Moze to ciaza urojona,ale niebylabym pewna na 100%.pokaz to wetowi[/QUOTE] Ciąża urojona po 4 miesiącach od cieczki, ona już w czasie cieczki przytyła i leciało jej trochę mleka Quote
gryf80 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 To mlody pies takze roznezaburzenia hormonalne moglyby sie dziac,ale skoro sprawa tak wyglada jak opisujesz to tym bardziej wizyta u weta chyba bylaby wskazana Quote
Recommended Posts