Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.01.2023 o 20:16, limonka80 napisał:

Nie do wiary, że minął już rok ...

Byłam dziś u Basi zapalić znicz w rocznicę śmierci. Światełko od nas się pali ...

Dziękuję.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted
Dnia 16.03.2023 o 09:59, Poker napisał:

limonko, czy zostały jeszcze jakieś pieniądze zebrane po śmierci ewu?  Można by wspomóc w razie potrzeby Lolę czy Sabinkę.

Tak, pieniądze są na moim koncie.

Posted
Dnia 16.03.2023 o 10:49, Poker napisał:

To sporo. Może przeznaczyć je częściowo na pomoc jakiejś biedzie, bo szkoda ,że by leżały. Tracą na wartości.

W zeszłym roku kilka razy prosiłam tutaj na wątku darczyńców o propozycje dla kogo przeznaczyć pieniądze, kilka razy pomoc dla piesków z Miedar była przekazywana, ale jeszcze ponad dwa tysiące zostało.

I Lola i Sabinka to sunie dla których o pomoc prosiła Basia, więc myślę że to dobry pomysł, a może macie jeszcze inne propozycje ...

• 4 weeks later...
Posted
Dnia 24.04.2023 o 16:22, Poker napisał:

Ja mam ciągle nie wykasowany numer jej telefonu.

Ja też.  I nigdy nie wykasuję  😞

Posted

Dnia 24.04.2023 o 16:22, Poker napisał:

Ja mam ciągle nie wykasowany numer jej telefonu.

Dnia 24.04.2023 o 16:34, elik napisał:

Ja też.  I nigdy nie wykasuję  😞

Dnia 24.04.2023 o 17:22, Nesiowata napisał:

U mnie też jest...

Dnia 28.04.2023 o 13:34, Ewa Marta napisał:

Też mam... Tak samo jak konto w banku:(

Dnia 28.04.2023 o 21:39, b-b napisał:

Też mam i nie wykasuję.

U mnie też wszystko jest ...

• Like 1
Posted

Pisałam tu wcześniej o suni Loli, która przebywa w domu tymczasowym w Krakowie, a którą utrzymuje Figunia.

Sunia poczyniła postępy, ale wciąż jest bardzo lękliwa i wymaga jeszcze sporo pracy, ale spróbujemy już małą ogłaszać, a nuż czeka na nią człowiek który pokocha ją taką jaka jest.

Zrobiłam Loli ogłoszenie ( jakoś nie mam ręki do ogłoszeń, ale może tym razem :-)),  chciałam jednak poprosić czy ktoś jeszcze mógłby ją ogłosić, zwiększyć jej szanse ... 

Tu link do niego

https://www.olx.pl/d/oferta/mala-niesmiala-lilka-szuka-spokojnego-domu-CID103-IDUoQrl.html?bs=olx_pro_listing

Ogłaszam małą jako Lilkę, ogłoszenie zawiera zawiera podstawowe informacje o suni, więcej potencjalnym, chętnym opowie opiekunka. 

Jeśli ktoś pomógłby ogłaszać Lolkę, to prosiłabym na Kraków i okolice, by mogło odbyć się kilka spotkań zapoznawczych.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Otrzymałam kolejną wpłatę od Figuni na utrzymanie Loli za kwiecień, bardzo dziękuję  ❤️ 

Przelałam na konto domu tymczasowego.

Mam nadzieję że darczyńcy nie będą mieli nic przeciwko, jęsli opłatę za najbliższe miesiące - maj i czerwiec przeleję ze środków zebranych dla Basi i jej piesków.

Do tej pory całość kosztów za utrzymanie Loli pokrywała Figunia. 

Lola pięknie dziękuje ❤️ 

• Like 1
  • Upvote 1