Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 10.02.2022 o 21:56, Poker napisał:

Piękne zdjęcia. Faktycznie nie wygląda na nich na dziadunia tylko ma taki kolor sierści, że myli. I oczki bez zaćmy. Fajny chłopak.

elik, ponumeruj je i będziemy pisać , które wykorzystane.

Już ponumerowane  🙂

Posted
Dnia 10.02.2022 o 23:10, Poker napisał:

Lepsze nie po kolei niż nie ponumerowane 🙂

A co to za grupy ?

Napisz numerki, które wykorzystałaś na OLX.

Podzieliłam tak, bo nr 3 i 4 są niemal identyczne więc dałam je do różnych grup i dołożyłam do nich jeszcze po 2 zdjęcia. Grupy, bo żebyśmy na OLX nie wykorzystały tych samych zdjęć. Jeszcze nie podmieniłam zdjęć w moich ogłoszeniach więc wybierz który zestaw chcesz, to ja wezmę ten drugi i dodam do moich ogłoszeń na OLX. Na innych portalach chyba nie ma to znaczenia, bo nie pilnują tak, jak na OLX.

Posted
Dnia 10.02.2022 o 23:19, Poker napisał:

Biorę II grupę. I tak przytnę na OLX.

Ok to ja I, ale zacznę dopiero jutro, bo dzisiaj muszę uaktualnić finanse psiaczków. Już zapisałam wpłaty na konta w banku i teraz muszę ponanosić na odpowiednie konta psiaków na dogo. Trochu czasu mi to zajmie  🙂 

Posted
Dnia 10.02.2022 o 23:27, Poker napisał:

Właśnie robię na Gumtree..

Tam nie zwracają uwagi ile ogłoszeń ma dany obiekt. Jak Michowi dałam tam 3 ogłoszenia n Kąty Wrocławskie, Olkusz i Łódź. Nie usunęli żadnego.

Posted

Może jak już zrobimy, to zbierzmy linki do ogłoszeń z terminami promowania i wstawimy do postów koło siebie. Szkoda, że psiaczek nie ma swojego postu?
Ja już nie dam rady promować za swoją kasę  😞 Alfinek ma cushinga co miesiąc kilka stówek z kieszeni i czeka mnie echo serca i USG brzuszka Soni. Nie dam rady 😞

Posted
Dnia 11.02.2022 o 09:39, Jaaga napisał:

Zdjęcia piękne. Gdyby nie dłuższy pyszczek, to cala reszta jak cavalier. 

Śliczny maluszek i bardzo tęskni za zmarłym panem. Nie wie co si e dzieje, dlaczego tam się znalazł.  Jest bardzo wylękniony sytuacją, nie umie przystosować się do bycia w schronie  😞   Strasznie mi go żal, ale nie dam rady wziąć na siebie szóstego pieska  😞   

Posted

Ślicznota z niego 😞 Mnie się skojarzył ze spanielem kontynentalnym phalene (to papillon, ale z uszami oklapłymi).
Rasy psów: Phalene i papilon | Dziennik Polski

Podesłałam psiaczka pewnej parze z Krakowa: szukają małego pieska (5-7kg) do bloku, płeć ani wiek nieważne. 

Posted
Dnia 11.02.2022 o 10:47, Tyśka) napisał:

Ślicznota z niego 😞 Mnie się skojarzył ze spanielem kontynentalnym phalene (to papillon, ale z uszami oklapłymi).

Podesłałam psiaczka pewnej parze z Krakowa: szukają małego pieska (5-7kg) do bloku, płeć ani wiek nieważne. 

Tysiu kochana byłoby wspaniale  🙂  Jeśli zdecydują się na tego słodziaka, to mogę zrobić spotkanie przed-adopcyjne. O matulu, byłoby fantastycznie.
Pani Magda powiedziała, że on waży góra 6-7 kg.

Posted
Dnia 11.02.2022 o 10:47, Tyśka) napisał:

Które zdjęcia podesłałaś Tysiu? Te poprzednie, czy te, które wkleiłam wczoraj? Jeśli te poprzednie, to dobrze byłoby podesłać im te wczorajsze  🙂

Posted
Dnia 11.02.2022 o 11:36, elik napisał:

Które zdjęcia podesłałaś Tysiu? Te poprzednie, czy te, które wkleiłam wczoraj? Jeśli te poprzednie, to dobrze byłoby podesłać im te wczorajsze  🙂

Podesłałam Twoje ogłoszenie na gumtree 🙂 

Posted
Dnia 11.02.2022 o 11:37, Tyśka) napisał:

Podesłałam Twoje ogłoszenie na gumtree 🙂 

Dzięki Tysiu   1438141021_balonikserce.jpg.e9a114eb2f44949dd35b6e0c6a38c329.jpg

Tam jest pół wczorajszych i pół poprzednich ze schronu.

Posted
Dnia 11.02.2022 o 13:59, Poker napisał:

Dolarek ma dom, Dolarek ma dom !!!!! z mojego ogłoszenia na Wrocław.

Ale akcja!!!    1056608666_giffala.gif.d29d9a17cb60c5723e38d19463c9c4a8.gif  

1465000808_brawoTy.jpg.0b2bbe618e9753f72021f40c1f4d2070.jpg

Ogromnie się cieszę, bo maluszek wkradł  się do mojego serducha i siedzi głęboko.
Skontaktowałaś się już z P. Magdą?

Posted

P. Magda już wie. Chętna rodzina ma do niej telefon i umówi się na odbiór.

Na moje ogłoszenie zadzwoniła baaaardzo kulturalna pani z Brzegu Dolnego. Przedstawiła się z imienia i nazwiska. Od razu powiedziała, że zakochali się z mężem w Dolarku i jak najszybciej chcą go zabrać.

On jest bardzo podobny do ich  dwóch psów. Ostatni umarł w wieku ok. 18 lat w czerwcu 2021. Pani ma 55 lat, pan ciut więcej. Spytałam jeszcze raz czy na pewno wiek Dolarka nie jest przeszkodą i pani zdecydowanie zaprzeczyła.

Po rozmowie z panią nie widzę potrzeby wizyty przedA i p. Magda zgodziła się ze mną.

Przyszła pańcia  Dolarka zapraszała mnie do odwiedzin. Obiecała, że zadzwoni jak maluch już będzie u nich.

Będę miała wolne wyróżnienie na OLX.

• Like 4