Poker Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Nie dociera do mnie. Mam ją przed oczami i słyszę ją. Quote
Ewa Marta Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Kompletnie to do mnie nie dociera. To jakaś totalna pomyłka musi być... Quote
konfirm31 Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 O, Boże... Wszystkie psy, które w swoim życiu uratowała, powitają Ją w Niebie. 3 Quote
Tianku Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Odpocznij Basiu otoczona ukochanymi Zwierzakami "Nie umiera ten kto trwa w pamięci żywych" Quote
elficzkowa Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Straszna wiadomość... Odpoczywaj w pokoju... Quote
Poker Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Limonka będzie zbierała na wieniec. Co zostanie, będzie przeznaczone na pomoc psom, które były pod opieką ewu. Więcej na wątku suni z 6. maluchami Quote
kiyoshi Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Serce pęka...Nie sposób uwierzyć, pogodzić się z taka wiadomością...z odejściem tak dobrego, kochanego, ciepłego człowieka... Żegnaj Basiu kochana ...... Quote
Nadziejka Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Nasza ewu nasza Basia ...poprostu czlowiek nie wierzy nie wierzy Basiu😞😞 Quote
MikAga Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Do zobaczenia Basiu.❤️Wyprzytulaj moją Mikuśkę.... Quote
mari23 Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 serce chce pęknąć....a rozum nie chce uwierzyć 😞 😞 😞 Basieńko [*] Quote
Tola Posted January 4, 2022 Posted January 4, 2022 Straszne, tak trudno uwierzyć:( Żegnaj Basiu, tam gdzie jesteś też na pewno będziesz pomagać zwierzakom. Quote
Nesiowata Posted January 5, 2022 Posted January 5, 2022 Ares też żegna Ewu. To dzięki niej wyszedł ze schroniska i może teraz spać i dreptać kiedy i jak mu się podoba. Wolontariat dla zwierząt ze schroniska w Miedarach 10 godz. · Dziś będzie inaczej niż zwykle. Dziś nasze serca pękły i nie będzie już jak kiedyś. Dziś żegnamy Naszego Anioła, Naszą wieloletnią wolontariuszkę, Naszą… Panią Basię. Pani Basia ponad dekadę działała w Miedarach, zaczęła walkę o życie zwierząt jeszcze za czasów poprzednich właścicieli, gdy schronisko owiane było bardzo złą sławą. Od tamtego czasu wiele się zmieniło, a ogrom tych zmian wyniknął z powodu pracy Pani Basi. Była również jedną z założycielek Naszego Stowarzyszenia,Stowarzyszenie lePsie życie i Naszym motywatorem do działania. Pani Basia przeżyła na prawdę dużo, myśleliśmy, że nic nie jest w stanie jej złamać. Od pewnego czasu w schronisku nie pojawiała się ciałem, ale gdy jej serce akurat nie przechadzało się między kojcami to było w innym miejscu, w którym potrzebowali go Nasi podopieczni. Nasza Basieńka z niemożliwego potrafiła zdziałać cuda i to z nawiązką. Nie zliczymy istnień, które uratowała, nie jesteśmy w stanie.. Pani Basiu, dziękujemy za wszystko co Pani zrobiła, czego nas nauczyła. Nie zapomnimy, nigdy. Będziemy pielęgnować to, co udało się Pani zbudować. „Mam 64 lata, nigdzie się nie wybieram.” - Pani Basiu, gdzie się Pani podziała?! *Pani Basia odeszła od nas po nierównej walce z chorobą. Prosimy Was o modlitwę w Jej intencji. Była Aniołem wśród ludzi. 3 Quote
Recommended Posts