Tyśka) Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 9 godzin temu, ewu napisał: Wczoraj umarł Zazu, potem dostałam wiadomość,że umarła w ds Plameczka adoptowana ponad trzy lata temu do Katowic a wieczorem telefon ,że mój Zorba , którego od pięciu lat utrzymywałam w hoteliku odszedł za TM. Zorba był niepełnosprawnym psiakiem. Mój kochany:( Trudno się czyta :( A co dopiero być tak blisko jakiś psiaków, niepojęte :( Przykro mi, ewu! Quote
Tyśka) Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 1 godzinę temu, ewu napisał: Kikou przyjmie Agę . Koszt to 290 zł plus karma. Kasiu dziękuję:) Tylko ta operacja listew mlecznych..... Muszę pogadać z kikou. Szkoda żeby bidusua w te upały siedziała w schronisku. Fantastycznie, że dla jamnisi pojawiła się szansa. <3 Brakuje jeszcze 10zł stałej + na karmę. Może jak będzie znany koszt operacji to uda się zrobić zbiórkę? Skrobnę opis. Leżą mi na sercu takie staruszki. Teraz jestem na urlopie, ale jeśli będzie taka potrzeba (tzn. ewu nie będziesz mieć czasu i nie będzie kogoś innego chętnego) to mogę założyć wątek, chociaż tak pomogę... Z tym, że dopiero za 1,5 tygodnia, po urlopie będę mogła ten wątek ładnie poprowadzić, tak jak trzeba (26.07). Quote
elik Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 1 godzinę temu, ewu napisał: Tylko ta operacja listew mlecznych..... Muszę pogadać z kikou. Szkoda żeby bidusua w te upały siedziała w schronisku. Racja, tym bardziej, że w przyszłym tygodniu zapowiadają upały powyżej 30 stopni. Ale i operacji nie powinna mieć podczas takich upałów. Bardzo się cieszę, że jamnisia pojedzie do Kasi. Quote
Tyśka) Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 Przed chwilą, elik napisał: Racja, tym bardziej, że w przyszłym tygodniu zapowiadają upały powyżej 30 stopni. Ale i operacji nie powinna mieć podczas takich upałów. A czy Agusia nie może już trafić do kikou, a na operację poczekać? Akurat na spokojnie porobi jej się badania, wzmocni organizm lepszym jedzonkiem... Quote
elik Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 Przed chwilą, Tyśka) napisał: A czy Agusia nie może już trafić do kikou, a na operację poczekać? Akurat na spokojnie porobi jej się badania, wzmocni organizm lepszym jedzonkiem... No właśnie o tym piszemy 🙂 Quote
ewu Posted July 13, 2021 Author Posted July 13, 2021 Kikou musi się zgodzić bo to jednak spory problem wożenie do dobrej lecznicy , badania i zabieg . Quote
ewu Posted July 14, 2021 Author Posted July 14, 2021 Jednak operacja będzie tu na miejscu za tydzień i potem zaraz Aga pojedzie do kikou. Teraz będzie w szpitaliku , tam jest chłodno. Quote
ewu Posted July 14, 2021 Author Posted July 14, 2021 Agnieszka106 wpłaciła dla psiaków 15 zł Dziękuję:) Quote
Tyśka) Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 Dnia 15.07.2021 o 10:46, ewu napisał: Założę Aguni wątek, To czekam na link, bardzo mnie ujęła. Quote
Poker Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 10 minut temu, ewu napisał: Aga dzisiaj ma operację. Trzymam kciuki za babulkę. Quote
Nesiowata Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 12 minut temu, ewu napisał: Aga dzisiaj ma operację. Oby bez komplikacji. Quote
mari23 Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Dnia 13.07.2021 o 20:15, Tyśka) napisał: Fantastycznie, że dla jamnisi pojawiła się szansa. <3 Brakuje jeszcze 10zł stałej + na karmę. Może jak będzie znany koszt operacji to uda się zrobić zbiórkę? Skrobnę opis. Leżą mi na sercu takie staruszki. Teraz jestem na urlopie, ale jeśli będzie taka potrzeba (tzn. ewu nie będziesz mieć czasu i nie będzie kogoś innego chętnego) to mogę założyć wątek, chociaż tak pomogę... Z tym, że dopiero za 1,5 tygodnia, po urlopie będę mogła ten wątek ładnie poprowadzić, tak jak trzeba (26.07). Dołożę ta brakującą dyszkę stałej <3 Jak dużo tych porzuconych staruszków wokół :( :( :( Mogę poprosić Staruszkową Skarpetę o pomoc dla Agi. 47 minut temu, ewu napisał: Aga dzisiaj ma operację. Oby wszystko poszło dobrze, a potem już tylko coraz lepiej będzie, zwłaszcza po wyjeździe do kikou. 1 Quote
ewu Posted July 22, 2021 Author Posted July 22, 2021 24 minuty temu, mari23 napisał: Dołożę ta brakującą dyszkę stałej ❤️ Jak dużo tych porzuconych staruszków wokół 😞 😞 😞 Mogę poprosić Staruszkową Skarpetę o pomoc dla Agi. Oby wszystko poszło dobrze, a potem już tylko coraz lepiej będzie, zwłaszcza po wyjeździe do kikou. Dziękuję:) Quote
ewu Posted July 22, 2021 Author Posted July 22, 2021 Dzwoniłam do lecznicy, jestem z nimi w kontakcie. Quote
ewu Posted July 22, 2021 Author Posted July 22, 2021 Jest już po zabiegu. Na razie usunięto guzy z jednej listwy, drugą zrobimy u kikou bo trzeba sporo czasu żeby się Aga wygoiła. Nie miała macicy a wiec ktoś ją kiedyś wysterylizował. Czuje sie nieźle, jest w schroniskowym szpitaliku. Niestety zęby w tragicznym stanie:( O 19 będzie u niej wolontariuszka żeby sprawdzić jak się babulinka czuje. Quote
ewu Posted July 22, 2021 Author Posted July 22, 2021 Mam zdjęcia na Whatsappie ale mi nie przechodzą na maila. Quote
ewu Posted July 22, 2021 Author Posted July 22, 2021 Chcę złożyć wątek a temat : Psy w potrzebie jest niektywny:( Co robić? Quote
Recommended Posts