ewu Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 40 minut temu, elik napisał: Guz wielkości melona? A jakiej wielkości jest sunia? Posłałma zdjęcia:( To średnia sunia. Quote
ewu Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 13 godzin temu, elik napisał: Ten psiak ma się już lepiej :) Wygra walkę o życie :) Dziękuję Elu:) Quote
ewu Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 Posłałam też paragon za surowicę. Strasznie mi głupio ,że tak nękam Elę:( Quote
elik Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 18 minut temu, ewu napisał: Posłałam też paragon za surowicę. Strasznie mi głupio ,że tak nękam Elę:( To co robię, to kropla w porównianiu do tego, co Ty robisz więc niech Ci nie będzie głupio, bo nie ma czego :) Wkleiłam zdjęcie psiaka, a zapomniałam o paragonie. Quote
elik Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Sunia z guzem :( Biedactwo :( Co za skurwiel wyrzucił sunie w takim stanie na poniewierkę! Jakby jej guza było mało, to jeszcze jej bezdomność drań zafundował. Quote
seramarias Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 O mamo, oby przetrzutów nie było, bo widać że guz nie pojawił się wczoraj :( Dla suni wbrew pozorom, może to być wybawienie, szansa na zdrowie bo widać, że dotychczasowy opiekun nie zapewnił by operacji i leczenia. Byleby tylko nie było za późno na pomoc. 1 Quote
ewu Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 Żebrzemy o wsparcie. Musimy zebrać na operację Quote
elik Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 16 minut temu, ewu napisał: Żebrzemy o wsparcie. Musimy zebrać na operację A co po operacji? Gdzie będzie sunia? Quote
ewu Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 Elu my nie mamy dla niej nic. Błagać będziemy o jakieś dt ale przestałamwierzyć w cuda. Quote
elik Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Przed chwilą, ewu napisał: Elu my nie mamy dla niej nic. Błagać będziemy o jakieś dt ale przestałamwierzyć w cuda. Chciałabym pomóc bidusi, ale czy ktoś ją przyjmie na PDT lub hotel? Quote
ewu Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 Jutro muszę zabrać Gacka. Magda jest chora. Nie mam transportu do Krakowa. Czy ktoś może pomóc? Zabrze- Kraków Quote
MALWA Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 2 godziny temu, elik napisał: Sunia z guzem :( Biedactwo :( Co za skurwiel wyrzucił sunie w takim stanie na poniewierkę! Jakby jej guza było mało, to jeszcze jej bezdomność drań zafundował. Biedna sunia....... 2 godziny temu, seramarias napisał: O mamo, oby przetrzutów nie było, bo widać że guz nie pojawił się wczoraj :( Dla suni wbrew pozorom, może to być wybawienie, szansa na zdrowie bo widać, że dotychczasowy opiekun nie zapewnił by operacji i leczenia. Byleby tylko nie było za późno na pomoc. Opiekun to chyba zbyt wiele powiedziane..... 2 godziny temu, ewu napisał: Żebrzemy o wsparcie. Musimy zebrać na operację Basiu ile to może kosztować ? 1 godzinę temu, elik napisał: A co po operacji? Gdzie będzie sunia? 1 godzinę temu, ewu napisał: Elu my nie mamy dla niej nic. Błagać będziemy o jakieś dt ale przestałamwierzyć w cuda. Tu na dogo o kasę coraz gorzej, ale zawsze jest tak, ze jak pies ma tragedię, choroba czy wypadek to ludzie garna się do pomocy. Może i tym razem się uda.... Quote
elik Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 2 godziny temu, ewu napisał: Żebrzemy o wsparcie. Musimy zebrać na operację Basiu, czy jest możliwa operacja poza schronem? Quote
jaguska Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Czy mógłby ktoś podać numer konta do zbierania na surowicę chętnej na książkę w tym wątku? Co prawda już dawno bazarek się skończył, ale jest chętna na książkę, kwota łącznie z kosztami przesyłki na surowicę.https://www.dogomania.com/forum/topic/348428-biblioteczka-na-operację-duszka/?page=4 Quote
elik Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 25 minut temu, jaguska napisał: Czy mógłby ktoś podać numer konta do zbierania na surowicę chętnej na książkę w tym wątku? Co prawda już dawno bazarek się skończył, ale jest chętna na książkę, kwota łącznie z kosztami przesyłki na surowicę.https://www.dogomania.com/forum/topic/348428-biblioteczka-na-operację-duszka/?page=4 Mogę Ci podać nr konta Basi, bo Poker już chyba przesłała zebrane pieniądze. Quote
jaguska Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 Bardzo proszę Elu, albo do mnie albo bezpośrednio do Jaaga. Quote
elik Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 9 minut temu, jaguska napisał: Bardzo proszę Elu, albo do mnie albo bezpośrednio do Jaaga. Soreczki wysłałam już do Ciebie, Nie wiedziałam, że to Jaaga chce kupić książkę. Quote
agat21 Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 7 godzin temu, ewu napisał: Jutro muszę zabrać Gacka. Magda jest chora. Nie mam transportu do Krakowa. Czy ktoś może pomóc? Zabrze- Kraków Ewu, a jakiś bla-bla car? Ja zapłacę za transport. Moja koleżanka dostała namiary na ogłoszenie o Gacusiu na fb, Ma rozmawiać z mężem. A gdzie znalazłaś dt w Krakowie? Quote
Poker Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 46 minut temu, omi napisał: Proszę o nr konta do wpłaty na surowicę. Podałam nr konta Quote
ewu Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 24 minuty temu, agat21 napisał: Ewu, a jakiś bla-bla car? Ja zapłacę za transport. Moja koleżanka dostała namiary na ogłoszenie o Gacusiu na fb, Ma rozmawiać z mężem. A gdzie znalazłaś dt w Krakowie? Już mam transport .Jutro się dowiem i.e to będzie kosztowało. Gacek jedzie do hoteliku. Quote
ewu Posted January 4, 2019 Author Posted January 4, 2019 Dziękuję Wszystkim za pomoc w opłaceniu surowicy:) Quote
omi Posted January 4, 2019 Posted January 4, 2019 39 minut temu, Poker napisał: Podałam nr konta Przelałam. Quote
Recommended Posts