Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, mdk8 napisał:

na górze strony po prawej stronie masz : UTWÓRZ . Rozwijasz i wybierasz temat.

Korzystając z tej zakładki trzeba wybrać forum. Gdy korzysta się z zakładki Nowy temat, która znajduje się na górze strony, mniej więcej w połowie, na lewo od zielonego prostokąta z napisem Odpowiedz, to od razy zakłada się  temat w dziale Psy do adopcji / znalezione.

Posted
36 minut temu, ewu napisał:

Ratunku jak się zakłada nowy wątek??????????

Kiedyś zakładałam a teraz nie mam pojęca.

Muszę go założyć Bulinkowi.

Zadzwoń do Bgra,krok po kroku wyjaśni

Posted

Trzymam kciuki za wszystkie psiaczki, za domki dla Nich. Wierze, ze Bulinka dobroc i lagodnosc ktos wreszcie doceni.

A Ty, Basiu, juz bijesz wszelkie rekordy poswiecenia i ofiarnosci w ratowaniu psich istnien. Za Ciebie tez trzymam...

Czekam tez z nadzieja, na wiesci (dobre!) o Usi. Mija 25 dzien w Jej nowym domku...

Weroniko, jesli tu jeszcze zagladasz, napisz prosze, jak Wam sie zyje. Jak Twoje zdrowie?  Czy Usia nie sprawia klopotow? Oczywiscie chodzi o jej szczekanie. Czy sa jakies wieksze postepy w Jej wyciszaniu. Pozdrawiam cala Trojke!!! 

Posted
3 godziny temu, Figunia napisał:

Trzymam kciuki za wszystkie psiaczki, za domki dla Nich. Wierze, ze Bulinka dobroc i lagodnosc ktos wreszcie doceni.

A Ty, Basiu, juz bijesz wszelkie rekordy poswiecenia i ofiarnosci w ratowaniu psich istnien. Za Ciebie tez trzymam...

Czekam tez z nadzieja, na wiesci (dobre!) o Usi. Mija 25 dzien w Jej nowym domku...

Weroniko, jesli tu jeszcze zagladasz, napisz prosze, jak Wam sie zyje. Jak Twoje zdrowie?  Czy Usia nie sprawia klopotow? Oczywiscie chodzi o jej szczekanie. Czy sa jakies wieksze postepy w Jej wyciszaniu. Pozdrawiam cala Trojke!!! 

Aniu przyłączam się do pytania i dziękuję za dobre słowa.

Posted
47 minut temu, ewu napisał:

Do schronu przywieźli małą sunię chyba w ciąży.. Ponoć cała się trzęsie:(

OSZALEĆ MOŻNA. Czy zrobią sterylkę  czy każą rodzić? A co potem z maluchami ?

Posted

Aż się boję zaglądać, czy coś nowego w potrzebie się nie pojawiło :(

Kiedyś mogłam wziąć na bdt psiątka z innej części Polski, serce się skłania do takiej właśnie suczki w ciąży czy dziadunia, ale kto by pomógł tym miejscowym?.... Jesteśmy z Tomkiem ostatnią deską ratunku w naszym terenie...

Ewu, niezwykła z Ciebie Istota, mocno ściskam!

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, malagos napisał:

Aż się boję zaglądać, czy coś nowego w potrzebie się nie pojawiło :(

Kiedyś mogłam wziąć na bdt psiątka z innej części Polski, serce się skłania do takiej właśnie suczki w ciąży czy dziadunia, ale kto by pomógł tym miejscowym?.... Jesteśmy z Tomkiem ostatnią deską ratunku w naszym terenie...

Ewu, niezwykła z Ciebie Istota, mocno ściskam!

Dziękuję Małgosiu.

Posted

Jutro sterylka suni. Nie damy tego robić lecznicy schroniskowej. Nie chcę nawet komentować czemu...

200 zł powiedzieli w lecznicy gdzie zrobią grzecznościowo.

Sunia mniejsza od Lolusia:(

Posted
19 minut temu, ewu napisał:

Jutro sterylka suni. Nie damy tego robić lecznicy schroniskowej. Nie chcę nawet komentować czemu...

Basiu wielkie dzięki za tę decyzję  661041346_buziaczki6.jpg.706adbaf07a74417038cd22dc5a1b2b3.jpg

Myślę, że trzeba Cię wesprzeć finansowo. Zaraz prześlę 20,00 zł. 

To niewiele, ale może ktoś jeszcze coś :)

Posted
5 minut temu, elik napisał:

Basiu wielkie dzięki za tę decyzję  661041346_buziaczki6.jpg.706adbaf07a74417038cd22dc5a1b2b3.jpg

Dziękuję Elu.

W schronie młoda sunia z parwo. Walczymy od wczoraj:(

Dobrze,że mam surowicę. Muszę nową zamówić:(

Posted
4 minuty temu, elik napisał:

ja też 20 ale za tydziem dopiero.

• Like 1
Posted
27 minut temu, ewu napisał:

A co po sterylce?Szkoda,że tak daleko jestem,przygarnełabym bidulkę na najgorszy  czas.Pomyliłam się i do Elik napisałam,że w ciągu tygodnia wyślę 20 zł-na sterylkę suni.

Posted
50 minut temu, guccio napisał:

.Pomyliłam się i do Elik napisałam,że w ciągu tygodnia wyślę 20 zł-na sterylkę suni.

Nie pomyliłaś się :) To nie było do mnie, tylko zacytowałaś mój post. Ja tak zrozumiałam, że chcesz powiedzieć, że też dasz 20,00 zł :)