elik Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 7 minut temu, mdk8 napisał: na górze strony po prawej stronie masz : UTWÓRZ . Rozwijasz i wybierasz temat. Korzystając z tej zakładki trzeba wybrać forum. Gdy korzysta się z zakładki Nowy temat, która znajduje się na górze strony, mniej więcej w połowie, na lewo od zielonego prostokąta z napisem Odpowiedz, to od razy zakłada się temat w dziale Psy do adopcji / znalezione. Quote
guccio Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 36 minut temu, ewu napisał: Ratunku jak się zakłada nowy wątek?????????? Kiedyś zakładałam a teraz nie mam pojęca. Muszę go założyć Bulinkowi. Zadzwoń do Bgra,krok po kroku wyjaśni Quote
ewu Posted November 22, 2018 Author Posted November 22, 2018 Dziękuję już wiem:) Elik pomogła:) Quote
ewu Posted November 22, 2018 Author Posted November 22, 2018 Rano to zrobię bo mam wyprany ze zmęczenia mózg. Quote
ewu Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 Nareszcie znalazłam chwilę. Zapraszam do Bulinka. Bulinek chodząca dobroć a jednak stracił dom... Quote
Figunia Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 Trzymam kciuki za wszystkie psiaczki, za domki dla Nich. Wierze, ze Bulinka dobroc i lagodnosc ktos wreszcie doceni. A Ty, Basiu, juz bijesz wszelkie rekordy poswiecenia i ofiarnosci w ratowaniu psich istnien. Za Ciebie tez trzymam... Czekam tez z nadzieja, na wiesci (dobre!) o Usi. Mija 25 dzien w Jej nowym domku... Weroniko, jesli tu jeszcze zagladasz, napisz prosze, jak Wam sie zyje. Jak Twoje zdrowie? Czy Usia nie sprawia klopotow? Oczywiscie chodzi o jej szczekanie. Czy sa jakies wieksze postepy w Jej wyciszaniu. Pozdrawiam cala Trojke!!! Quote
ewu Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 3 godziny temu, Figunia napisał: Trzymam kciuki za wszystkie psiaczki, za domki dla Nich. Wierze, ze Bulinka dobroc i lagodnosc ktos wreszcie doceni. A Ty, Basiu, juz bijesz wszelkie rekordy poswiecenia i ofiarnosci w ratowaniu psich istnien. Za Ciebie tez trzymam... Czekam tez z nadzieja, na wiesci (dobre!) o Usi. Mija 25 dzien w Jej nowym domku... Weroniko, jesli tu jeszcze zagladasz, napisz prosze, jak Wam sie zyje. Jak Twoje zdrowie? Czy Usia nie sprawia klopotow? Oczywiscie chodzi o jej szczekanie. Czy sa jakies wieksze postepy w Jej wyciszaniu. Pozdrawiam cala Trojke!!! Aniu przyłączam się do pytania i dziękuję za dobre słowa. Quote
ewu Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 Do schronu przywieźli małą sunię chyba w ciąży.. Ponoć cała się trzęsie:( Quote
Poker Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 47 minut temu, ewu napisał: Do schronu przywieźli małą sunię chyba w ciąży.. Ponoć cała się trzęsie:( OSZALEĆ MOŻNA. Czy zrobią sterylkę czy każą rodzić? A co potem z maluchami ? Quote
elik Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 58 minut temu, ewu napisał: Do schronu przywieźli małą sunię chyba w ciąży.. Ponoć cała się trzęsie:( Quote
Gabi79 Posted November 25, 2018 Posted November 25, 2018 1 godzinę temu, ewu napisał: Do schronu przywieźli małą sunię chyba w ciąży.. Ponoć cała się trzęsie:( Basiu, jak będziesz mieć zdjęcia wyślij mi Quote
ewu Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 32 minuty temu, Gabi79 napisał: Basiu, jak będziesz mieć zdjęcia wyślij mi Czekam na nie. Quote
ewu Posted November 25, 2018 Author Posted November 25, 2018 Jest też dziadunio szkielecik, czekam na zdjęcia. Quote
malagos Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Aż się boję zaglądać, czy coś nowego w potrzebie się nie pojawiło :( Kiedyś mogłam wziąć na bdt psiątka z innej części Polski, serce się skłania do takiej właśnie suczki w ciąży czy dziadunia, ale kto by pomógł tym miejscowym?.... Jesteśmy z Tomkiem ostatnią deską ratunku w naszym terenie... Ewu, niezwykła z Ciebie Istota, mocno ściskam! 1 Quote
ewu Posted November 26, 2018 Author Posted November 26, 2018 Dziadunio dramat.Niewyobrażalny dramat:( Nazwałam go Teo. Posłałam zdjęcia Gabi. Quote
ewu Posted November 26, 2018 Author Posted November 26, 2018 1 godzinę temu, malagos napisał: Aż się boję zaglądać, czy coś nowego w potrzebie się nie pojawiło :( Kiedyś mogłam wziąć na bdt psiątka z innej części Polski, serce się skłania do takiej właśnie suczki w ciąży czy dziadunia, ale kto by pomógł tym miejscowym?.... Jesteśmy z Tomkiem ostatnią deską ratunku w naszym terenie... Ewu, niezwykła z Ciebie Istota, mocno ściskam! Dziękuję Małgosiu. Quote
auraa Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Rzeczywiście masakra. Ja czekam na szczeniaka ze Znajdek. Którego się zabierze ten ma szansę na przeżycie. 1 Quote
ewu Posted November 26, 2018 Author Posted November 26, 2018 Jutro sterylka suni. Nie damy tego robić lecznicy schroniskowej. Nie chcę nawet komentować czemu... 200 zł powiedzieli w lecznicy gdzie zrobią grzecznościowo. Sunia mniejsza od Lolusia:( Quote
elik Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 19 minut temu, ewu napisał: Jutro sterylka suni. Nie damy tego robić lecznicy schroniskowej. Nie chcę nawet komentować czemu... 200 zł powiedzieli w lecznicy gdzie zrobią grzecznościowo. Sunia mniejsza od Lolusia:( Basiu wielkie dzięki za tę decyzję Myślę, że trzeba Cię wesprzeć finansowo. Zaraz prześlę 20,00 zł. To niewiele, ale może ktoś jeszcze coś :) Quote
ewu Posted November 26, 2018 Author Posted November 26, 2018 5 minut temu, elik napisał: Basiu wielkie dzięki za tę decyzję Myślę, że trzeba Cię wesprzeć finansowo. Zaraz prześlę 20,00 zł. To niewiele, ale może ktoś jeszcze coś :) Dziękuję Elu. W schronie młoda sunia z parwo. Walczymy od wczoraj:( Dobrze,że mam surowicę. Muszę nową zamówić:( Quote
guccio Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 4 minuty temu, elik napisał: Basiu wielkie dzięki za tę decyzję Myślę, że trzeba Cię wesprzeć finansowo. Zaraz prześlę 20,00 zł. To niewiele, ale może ktoś jeszcze coś :) ja też 20 ale za tydziem dopiero. 1 Quote
guccio Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 27 minut temu, ewu napisał: Jutro sterylka suni. Nie damy tego robić lecznicy schroniskowej. Nie chcę nawet komentować czemu... 200 zł powiedzieli w lecznicy gdzie zrobią grzecznościowo. Sunia mniejsza od Lolusia:( A co po sterylce?Szkoda,że tak daleko jestem,przygarnełabym bidulkę na najgorszy czas.Pomyliłam się i do Elik napisałam,że w ciągu tygodnia wyślę 20 zł-na sterylkę suni. Quote
elik Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 50 minut temu, guccio napisał: .Pomyliłam się i do Elik napisałam,że w ciągu tygodnia wyślę 20 zł-na sterylkę suni. Nie pomyliłaś się :) To nie było do mnie, tylko zacytowałaś mój post. Ja tak zrozumiałam, że chcesz powiedzieć, że też dasz 20,00 zł :) Quote
Gabi79 Posted November 26, 2018 Posted November 26, 2018 Mam dzisiaj koszmarny dzień, a po obejrzeniu tych fotek załapałam mega doła Niewidomy staruszek: Quote
Recommended Posts