ewu Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Kochany chłopaczek :loveu: . Jeśli będzie miał szczęście i szybko trafi do domku i cosik z jego skarpety zostanie, to dziel i rządź, oczywiście:) Dzięki Aniu:) Quote
elik Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 To też malizna, chuda:( Zdjęcie bardzo ją "powiększa". Młoda , słodka sunieczka..Bardzo miła, proludzka. Czy ta sunia nie jest podobna do Aszki ? Ewu bardzo chciałabym solidnie zapisać wszystkie psiaczki, jakie uratowałyście ze schronu, ale zdjęć jest taka masa, że nie łapię, które są zabrane i gdzie pojechały. Potrzebuje podpowiedzi. Zadzwonię jutro do Ciebie. Quote
ewu Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Elu jutro po 16 bo od rana mam zajęcia. Ta sunia jest też malutka, zdjęcia bardzo zmieniają "rozmiar "piesków. Jest , chudziutka, miła, śliczna. Jest szorstkowłosa. Quote
elik Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Elu jutro po 16 bo od rana mam zajęcia. Ta sunia jest też malutka, zdjęcia bardzo zmieniają "rozmiar "piesków. Jest , chudziutka, miła, śliczna. Jest szorstkowłosa. Ok Basiu, zadzwonię jutro po 16-tej :) Faktycznie zdjęcia nie oddają rzeczywistego wyglądu. Ta sunia nie wydaje się być szorstkowłosa :) Quote
Makila Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Tak jak pisała ewu Lando czuje się dobrze. Ma ogromny apetyt i jest strasznym pieszczochem. Mam nadzieję, że szybko nabierze ciałka, bo w tej chwili to można mu policzyć wszystkie kosteczki :( Jest odrobaczony i odpchlony. Ma około 5 miesięcy. Quote
Makila Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 A to prezent który dostałam w pakiecie z Lando :) Sunia jest rozkoszna, a przy tym taki urwis, że szkoda gadać. Dałam jej różne zabawki ale po sekundach jest nimi znudzona. Sam znalazła sobie wyśmienitą zabawę. Wiesza się innym psom po ogonach. Tak więc od dzisiaj albo psiaki noszą ogony schowane pod tyłkiem albo mają uwieszonego małego potworka na ogonie. Quote
Poker Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Śliczna mała, widać ,że dłuższe kudełki są szorstkie.Ostatnio mam szczęście do takich suniek. Wygląda jakby tułów miała od jakiegoś Russel terierka. A szczeniorka rozkoszna, do schrupania. Mądra dziewczynka, wie ,ze na psich ogonach można się pohuśtać. Quote
ewu Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Psiaki , które wyszły z Miedar od momentu kiedy zaczęłam tam działać: Dafi - nie ma jej na wątku jest w ds Suzi -nie ma jej na wątku jest w ds labek - ds- nie pamiętam imienia, jutro zadzwoni Pani z ds, jesteśmy w kontakcie ale mam sklerozę :) sunia labkowata - przekazana Skrzydlatemu psu owczarek w dt ma sponsora Wątkowe pieski: Lili-ds Fanta-ds Aszka -ds Leoś-ds Lana -ds Reszka w ds Maja ( z raną) -ds Rysio -w hoteliku potrzebne wsparcie Toto w hoteliku potrzebne wsparcie Elwis w hoteliku ma sponsora Imka bdt u Nutusi Milka bdt Ewa Marta Ellig Wiki bdt Ewa Marta Ellig Lando w hoteliku Panna Marple wpłaciła 500 zł na jego potrzeby 3 sznaucery danyww załatwiła pomoc u malawszki( jeden już w ds) Suzi w hoteliku potrzebne wsparcie Szczeniaczek w gipsie w chwilowym bdt pojedzie do hoteliku Pola -szczylek nadprogramowy w hoteliku potrzebne wsparcie Misia z kaleką łapką w pdt pod opieka Dogo07 Tara w ds Dodatkowo: Karelka ( nie ma jej tu założę wątek) w dt Quote
ewu Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Anetko dziękuję:) Moje cudo maleńkie:) Śliczna jest, obłędna:) Quote
ewu Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Anetko a możesz mi ją na maila wysłać? Pokażę Gosi:) Quote
Makila Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 To prawda. Malenstwo jest do schrupania, szczególnie jak śpi :) Jakoś nie mam pomysłu na imię. Myślę, że Pola to fajne imię dla niej :) Quote
Makila Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Anetko a możesz mi ją na maila wysłać? Pokażę Gosi:) Zaraz wyślę Quote
ewu Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 A to prezent który dostałam w pakiecie z Lando :) Sunia jest rozkoszna, a przy tym taki urwis, że szkoda gadać. Dałam jej różne zabawki ale po sekundach jest nimi znudzona. Sam znalazła sobie wyśmienitą zabawę. Wiesza się innym psom po ogonach. Tak więc od dzisiaj albo psiaki noszą ogony schowane pod tyłkiem albo mają uwieszonego małego potworka na ogonie. Pola:):):) Quote
ewu Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Suzi ma też na imię szczeniak w gipsie:) Tak ją nazwano w chwilowym dt, to już trzecia Suzi:) :megagrin: Rety jak się połapać w tym "tłumie"Suzi :look3: Quote
Poker Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 To może niech 1. będzie Suzi, 2. Zuza, a 3. Sjuzi :megagrin: Quote
ewu Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 To może niech 1. będzie Suzi, 2. Zuza, a 3. Sjuzi :megagrin: Oj tak:):):) Quote
ludka Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Ewu, również całuję i podziwiam za akcje w schronisku. Sama nigdy nie byłam i chyba nie będę. Polecam się z transportem weekendowym :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Jakie cudo maleńkie :loveu: prześliczna szczęściara . Ewu :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Nutusia Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Pola powinna być Polka, skoro... taka skoczna ;) I te ślepka... Quote
Mazowszanka13 Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Pozdrawiam cudeńko z brązowym noskiem :) Quote
Onaa Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Ale maciupeństwo słodkie :wub: . Dobrze że uratowane. A Misia pozdrawia i jest coraz bardziej radosna. Quote
edek Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Maleńka do zacałowania. W oczkach widać urwiski hihihiih. Quote
Recommended Posts