elik Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Teraz, ewu napisał: Elu wysłałam wczoraj ale wyślę ponownie. Basieńko mam taką masę e-maili, że musiałam skasować z innymi, bo normalnie zaznaczam i nie wchodząc do wiadomości, tylko czytam tytuły i większość od razu kasuję. Od Ciebie nigdy bym nie skasowała. Może nie odhaczyłam, żeby nie skasować i poszło do kosza :( Przepraszam. Quote
ewu Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 Elu to ja przepraszam ,że Ci tym zawracam głowę. Wyślę jak ogarnę dom bo dopiero wróciłam . Quote
elik Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 Teraz, ewu napisał: Elu to ja przepraszam ,że Ci tym zawracam głowę. Wyślę jak ogarnę dom bo dopiero wróciłam . Nie przepraszaj, wiesz, że zawsze chętnie pomagam :) Quote
ewu Posted November 15, 2016 Author Posted November 15, 2016 23 godzin temu, elik napisał: Nie przepraszaj, wiesz, że zawsze chętnie pomagam :) Dziękuję:) Elu jakich pech , ja też niechcący wykasowałam zdjęcia. Na szczęście jedno mi zostało:) Posłałam Ci:) Quote
elik Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 4 godziny temu, ewu napisał: . . . Posłałam Ci:) No i przyszło. Zdjęcie Duszka/Elvisa na kolankach Pańci Dobrze się ma chłopaczek :) 1 Quote
malagos Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 A nawet bardzo dobrze :) Rewelacja :) 1 Quote
ewu Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 Dziękuję Elu:) Małgosiu jak miło ,że jesteś tu z nami:) Quote
ewu Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 W schronie nowe malizny:( Malutka, ruda sunia , kopia Gigi. Bidunia chudziutka,Bardzo wystraszona:( Nie jest dzikusem ale schron ją przerasta:( Niestety nie miałam możliwości zrobienia zdjęcia, prosiłam o fotkę schron, mam obiecaną. Quote
ewu Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 U Elviska wszystko w porządku. Jest bardzo grzeczny. Był w poniedziałek u weta, za tydzień druga wizyta. Nie ma lokatorów ale trochę się drapie i dostał środki przeciwświądowe. Quote
Poker Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Żeby Giga i Sisi znalazły domki, to bym wzięła tę maliznę. Quote
elik Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 Kolejny psiak z kosmosu :) Speedy, a właściwie Yoko pozdrawia z ulubionego "stanowiska obok stołu w kuchni :) :) :) 1 Quote
ewu Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 A to Speedy-Yoko jeszcze w schronie. Też się jej poszczęściło. Domek pełen miłości i troski dla przemiłej , małej psiej dziewczynki. Quote
ewu Posted November 16, 2016 Author Posted November 16, 2016 10 godzin temu, Poker napisał: Żeby Giga i Sisi znalazły domki, to bym wzięła tę maliznę. Teraz może się uda. Giga tak ładnie się sprawuje u anecik, to bardzo ważny test. Quote
elik Posted November 16, 2016 Posted November 16, 2016 12 minut temu, ewu napisał: A to Speedy-Yoko jeszcze w schronie. Też się jej poszczęściło. Domek pełen miłości i troski dla przemiłej , małej psiej dziewczynki. Basiu nie wyświetla się zdjęcie. Quote
malagos Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Kiedyś brałam z dogomanii suczki na bdt, mogłam sobie wybrać i "matkować" takim właśnie małym kochanym panienkom. Ale teraz nie mogę - odkąd bierzemy tylko psy z naszej gminy, a jest ich sporo w kolejce, nie mogę sobie zablokować tymczasu innym psem. Teraz w kojcu gminnym mamy pod opieką czarnego średniej wielkości psa i jak tylko wrócę ze szkolenia w przyszłym tygodniu, zabierzemy go do siebie, bo tam zdziczeje... Quote
elik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 2 godziny temu, malagos napisał: Kiedyś brałam z dogomanii suczki na bdt, mogłam sobie wybrać i "matkować" takim właśnie małym kochanym panienkom. Ale teraz nie mogę - odkąd bierzemy tylko psy z naszej gminy, a jest ich sporo w kolejce, nie mogę sobie zablokować tymczasu innym psem. Teraz w kojcu gminnym mamy pod opieką czarnego średniej wielkości psa i jak tylko wrócę ze szkolenia w przyszłym tygodniu, zabierzemy go do siebie, bo tam zdziczeje... To całkiem zrozumiałe, że Twoja troska skupia się na bezdomnych psiakach z najbliższej okolicy. Trudno sobie wyobrazić, że będziesz opiekować się bezdomniakami z odległej okolicy i patrzeć, jak koło domu błąka się głody, zmarznięty psiak. To takie przytłaczające. Chciałoby się pomagać znacznie więcej niż ma się możliwości :( 1 Quote
elik Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 14 godzin temu, ewu napisał: A to Speedy-Yoko jeszcze w schronie. . . . 14 godzin temu, elik napisał: Basiu nie wyświetla się zdjęcie. Basiu podeślij mi to zdjęcie, które chciałaś wkleić. Quote
elik Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 O 17.11.2016 o 10:58, elik napisał: Basiu podeślij mi to zdjęcie, które chciałaś wkleić. Nie udało się, ale za to mam zdjęcia innego kosmity zabranego z tego samego miejsca, co wszystkie na tym wątku. Co za pyszności !!! Quote
ewu Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 Elu dziękuję:) Przepraszam ale cały dzień była w podróży i wieczorem nie miałam już siły szukać zdjęć Speedy, te wkleiłam z ogłoszeń. U mnie widać i myślałam ,że jest ok. Zaraz poszukam gwiazdy w mailach i wyślę:) Quote
ewu Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 23 godzin temu, elik napisał: To całkiem zrozumiałe, że Twoja troska skupia się na bezdomnych psiakach z najbliższej okolicy. Trudno sobie wyobrazić, że będziesz opiekować się bezdomniakami z odległej okolicy i patrzeć, jak koło domu błąka się głody, zmarznięty psiak. To takie przytłaczające. Chciałoby się pomagać znacznie więcej niż ma się możliwości :( Święte słowa Elu:) Quote
ewu Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 Godzinę temu, elik napisał: Nie udało się, ale za to mam zdjęcia innego kosmity zabranego z tego samego miejsca, co wszystkie na tym watku. Co za pyszności !!! A to Nutek:) Quote
malagos Posted November 18, 2016 Posted November 18, 2016 A nam przez płot w nocy szczeniaka podrzucono!......... Quote
ewu Posted November 18, 2016 Author Posted November 18, 2016 O matko :( Najpierw rozmnażają a potem wyrzucają:( Małgosiu dobrze ,że nie wyrzucili do śmieci. 1 Quote
Recommended Posts