Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Teraz, ewu napisał:

Elu wysłałam wczoraj ale wyślę ponownie.

Basieńko mam taką masę e-maili, że musiałam skasować z innymi, bo normalnie zaznaczam i nie wchodząc do wiadomości, tylko czytam tytuły i większość od razu kasuję. Od Ciebie nigdy bym nie skasowała. Może nie odhaczyłam, żeby nie skasować i poszło do kosza :( Przepraszam.

Posted
Teraz, ewu napisał:

Elu to ja przepraszam ,że Ci tym zawracam głowę.

Wyślę jak ogarnę dom bo dopiero wróciłam .

Nie przepraszaj, wiesz, że zawsze chętnie pomagam  :)

Posted
23 godzin temu, elik napisał:

Nie przepraszaj, wiesz, że zawsze chętnie pomagam  :)

Dziękuję:)

Elu jakich pech , ja też niechcący wykasowałam zdjęcia. Na szczęście jedno mi zostało:)

Posłałam Ci:)

Posted
4 godziny temu, ewu napisał:

. . .

Posłałam Ci:)

No i przyszło.

Zdjęcie Duszka/Elvisa na kolankach Pańci

Duszek1.jpg

Dobrze się ma chłopaczek :)

• Upvote 1
Posted

W schronie nowe malizny:(

Malutka, ruda sunia , kopia Gigi.

Bidunia chudziutka,Bardzo wystraszona:(

Nie jest dzikusem ale schron ją przerasta:(

Niestety nie miałam możliwości zrobienia zdjęcia, prosiłam o fotkę schron, mam obiecaną.

Posted

U Elviska wszystko w porządku.

Jest bardzo grzeczny. Był w poniedziałek u weta, za tydzień druga wizyta. Nie ma lokatorów ale trochę się drapie i dostał środki przeciwświądowe.

Posted

Kolejny psiak z kosmosu :)

Speedy, a właściwie Yoko pozdrawia z ulubionego "stanowiska obok stołu w kuchni :) :) :)

WP_20161011_19_56_53_Pro.jpg       WP_20161011_19_58_15_Pro.jpg 

• Upvote 1
Posted

A to Speedy-Yoko jeszcze w schronie.

Wyświetlanie c4 (1).jpg

Też się jej poszczęściło. Domek pełen miłości i troski dla przemiłej , małej psiej dziewczynki.

Posted
10 godzin temu, Poker napisał:

Żeby Giga i Sisi znalazły domki, to bym wzięła tę maliznę.

Teraz może się uda.

Giga tak ładnie się sprawuje u anecik, to bardzo ważny test.

Posted
12 minut temu, ewu napisał:

Wyświetlanie c4 (1).jpg

Też się jej poszczęściło. Domek pełen miłości i troski dla przemiłej , małej psiej dziewczynki.

Basiu nie wyświetla się zdjęcie.

Posted

Kiedyś brałam z dogomanii suczki na bdt, mogłam sobie wybrać i "matkować" takim właśnie małym kochanym panienkom. Ale teraz nie mogę - odkąd bierzemy tylko psy z naszej gminy, a jest ich sporo w kolejce, nie mogę sobie zablokować tymczasu innym psem. Teraz w kojcu gminnym mamy pod opieką czarnego średniej wielkości psa i jak tylko wrócę ze szkolenia w przyszłym tygodniu, zabierzemy go do siebie, bo tam zdziczeje...

Posted
2 godziny temu, malagos napisał:

Kiedyś brałam z dogomanii suczki na bdt, mogłam sobie wybrać i "matkować" takim właśnie małym kochanym panienkom. Ale teraz nie mogę - odkąd bierzemy tylko psy z naszej gminy, a jest ich sporo w kolejce, nie mogę sobie zablokować tymczasu innym psem. Teraz w kojcu gminnym mamy pod opieką czarnego średniej wielkości psa i jak tylko wrócę ze szkolenia w przyszłym tygodniu, zabierzemy go do siebie, bo tam zdziczeje...

To całkiem zrozumiałe, że Twoja troska skupia się na bezdomnych psiakach z najbliższej okolicy. Trudno sobie wyobrazić, że będziesz opiekować się bezdomniakami z odległej okolicy i patrzeć, jak koło domu błąka się głody, zmarznięty psiak.

To takie przytłaczające. Chciałoby się pomagać znacznie więcej niż ma się możliwości  :(

• Upvote 1
Posted
14 godzin temu, ewu napisał:

Wyświetlanie c4 (1).jpg

. . .

14 godzin temu, elik napisał:

Basiu nie wyświetla się zdjęcie.

Basiu podeślij mi to zdjęcie, które chciałaś wkleić.

Posted
O 17.11.2016 o 10:58, elik napisał:

Basiu podeślij mi to zdjęcie, które chciałaś wkleić.

Nie udało się, ale za to mam zdjęcia innego kosmity zabranego z tego samego miejsca, co wszystkie na tym wątku.

Nutek.jpg

Co za pyszności !!!

Posted

Elu dziękuję:)

Przepraszam ale cały dzień była w podróży i wieczorem nie miałam już siły szukać zdjęć Speedy, te wkleiłam z ogłoszeń.

U mnie widać i myślałam ,że jest ok.

Zaraz poszukam gwiazdy w mailach i wyślę:)

Posted
23 godzin temu, elik napisał:

To całkiem zrozumiałe, że Twoja troska skupia się na bezdomnych psiakach z najbliższej okolicy. Trudno sobie wyobrazić, że będziesz opiekować się bezdomniakami z odległej okolicy i patrzeć, jak koło domu błąka się głody, zmarznięty psiak.

To takie przytłaczające. Chciałoby się pomagać znacznie więcej niż ma się możliwości  :(

Święte słowa Elu:)

Posted
Godzinę temu, elik napisał:

Nie udało się, ale za to mam zdjęcia innego kosmity zabranego z tego samego miejsca, co wszystkie na tym watku.

Nutek.jpg

Co za pyszności !!!

A to Nutek:)