ewu Posted January 8, 2020 Author Posted January 8, 2020 Niesiowata 20 zł Agnieszka105 15 zł Dziękuję:) Quote
Jaaga Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Napiszę i tutaj, bo zagląda tu więcej osób. Wątek Marty już opustoszał, jak pojechały dzieciaki. Przed sterylizacją konieczne były badania, Marta jest bez grosza. Marta dziś była na badaniach krwi, ma zrobiony rozszerzony profil, bo trzeba znaleźć przyczynę tego, że tyle je, wydala i nadal jest chuda. Wyniki będą jutro i jutro ewentualnie zostanie wdrożone leczenie, jesli będzie potrzeba. Musze jej podać też drugą dawkę Advocate, żeby przerwać cykl rozwojowy glist. Ona przez 10 dni je wydalała przy pierwszych odrobaczeniach. Niestety, nie mam teraz możliwości wyłozyć pieniędzy za jej wizyty. Poproszę o fakturę przelewową, ale nie wiem czy dostanę. Jutro, jak będą wyniki, to będę znała kwotę do zapłacenia. Quote
elik Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Basiu, czy były jakieś odpowiednia telefony o Odiego, to znaczy o Oskarka. Ze statystyki wynika, że było 2295 wyświetleń ogłoszenia, 4 odkrycia telefonu i psiak ma 14 obserwatorów. Quote
Jaaga Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Ogłoszenie o maleńką sunię, która jest w schronisku. Jest ogłoszona Gliwice, nazwałam ją Tycia. Basia prosiła o ogłoszenie, ale jest tylko jedno zdjecie, więc zainteresowanie na olx kiepskie. Czy ktoś może ją jeszcze ogłosić z tym zdjęciem na inne miasto?https://www.olx.pl/oferta/malenka-mloda-suczka-tycia-czeka-w-schronisku-na-ciebie-adopcja-CID103-IDD8TPi.html Quote
ewu Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 32 minuty temu, Jaaga napisał: Ogłoszenie o maleńką sunię, która jest w schronisku. Jest ogłoszona Gliwice, nazwałam ją Tycia. Basia prosiła o ogłoszenie, ale jest tylko jedno zdjecie, więc zainteresowanie na olx kiepskie. Czy ktoś może ją jeszcze ogłosić z tym zdjęciem na inne miasto?https://www.olx.pl/oferta/malenka-mloda-suczka-tycia-czeka-w-schronisku-na-ciebie-adopcja-CID103-IDD8TPi.html Dziękuję:) Quote
Poker Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Podsyłam sunię ludziom , którzy nie dostali Frytki. Jeżeli jej nie zechcą , mogę ją wziąć pod opiekę i umieścić u Anecik. 1 1 Quote
elik Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 59 minut temu, Jaaga napisał: Ogłoszenie o maleńką sunię, która jest w schronisku. Jest ogłoszona Gliwice, nazwałam ją Tycia. Basia prosiła o ogłoszenie, ale jest tylko jedno zdjecie, więc zainteresowanie na olx kiepskie. Czy ktoś może ją jeszcze ogłosić z tym zdjęciem na inne miasto?https://www.olx.pl/oferta/malenka-mloda-suczka-tycia-czeka-w-schronisku-na-ciebie-adopcja-CID103-IDD8TPi.html Ogłoszę ja na Kraków, ale jeśli dam to samo zdjęcie, jako główne, bo innego nie ma, to ogłoszenie zostanie usunięte. Przydałoby się choć jeszcze jedno zdjęcie. Quote
b-b Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Oskarem na teraz promowane ogłoszenie do 5.02 https://www.olx.pl/oferta/czy-oskarek-bedzie-wlasnie-twoim-przyjacielem-CID103-IDCYtVM.html Sunia pod opieką Poker znalazła domek a Oskarek dostał w spadku promocję jej ogłoszenia :) Niestety 9 obserwujących nie da się wykasować. Quote
ewu Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 6 godzin temu, b-b napisał: Oskarem na teraz promowane ogłoszenie do 5.02 https://www.olx.pl/oferta/czy-oskarek-bedzie-wlasnie-twoim-przyjacielem-CID103-IDCYtVM.html Sunia pod opieką Poker znalazła domek a Oskarek dostał w spadku promocję jej ogłoszenia :) Niestety 9 obserwujących nie da się wykasować. Dziękuję:) Quote
ewu Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 7 godzin temu, elik napisał: Ogłoszę ja na Kraków, ale jeśli dam to samo zdjęcie, jako główne, bo innego nie ma, to ogłoszenie zostanie usunięte. Przydałoby się choć jeszcze jedno zdjęcie. Elu czekam na lepsze. Quote
ewu Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 7 godzin temu, Poker napisał: Podsyłam sunię ludziom , którzy nie dostali Frytki. Jeżeli jej nie zechcą , mogę ją wziąć pod opiekę i umieścić u Anecik. Byłoby wspaniale. Quote
Poker Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 7 godzin temu, Poker napisał: Podsyłam sunię ludziom , którzy nie dostali Frytki. Jeżeli jej nie zechcą , mogę ją wziąć pod opiekę i umieścić u Anecik. Jutro mąż Anecik ma wyprawę do Zamościa. Dowiem się kiedy mógłby ją zabrać. Quote
ewu Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 3 godziny temu, Poker napisał: Jutro mąż Anecik ma wyprawę do Zamościa. Dowiem się kiedy mógłby ją zabrać. Dziękuję:) Quote
ewu Posted January 10, 2020 Author Posted January 10, 2020 O Oskarka dzwonił miły Pan z Modlniczki pod Krakowem. Państwo mają dwie znalezione w lesie suczki, obie wysterylizowane . Pan dużo jeździ w świętokrzyskie bo tam ma posesję z domem i chciałby mieć psiaka do towarzystwa bo sunie są nierozłączne. Pan mieszka z żoną , ma 70 lat, jest emerytem.Od dzisiaj jest poza domem , ma się odezwać jak wróci. Martwi mnie wiek i te ciągłe wyjazdy. Poza tym bardzo pozytywnie. Quote
Poker Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 Ile lat ma Oskarek ? Opcja stałego towarzystwa w jego przypadku jest bardzo ważna , jeżeli informacje o lęku separacyjnym są prawdziwe. Quote
ewu Posted January 11, 2020 Author Posted January 11, 2020 12 godzin temu, Poker napisał: Ile lat ma Oskarek ? Opcja stałego towarzystwa w jego przypadku jest bardzo ważna , jeżeli informacje o lęku separacyjnym są prawdziwe. Oskarek ma ok 3 lat. Quote
Poker Posted January 11, 2020 Posted January 11, 2020 Trochę za młody dla pana. Ich starość zbiegnie się w czasie i może być problem. Chyba że ma dzieci , które się podpiszą na umowie albo dużo młodszą żonę. Quote
Aldrumka Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Dnia 22.02.2019 o 12:16, mdk8 napisał: Jeżeli ktoś mógłby zająć się szukaniem suni domu to wezmę sprawy finansów na siebie. Elik mogłabyś spytać czy kikou miała by miejsce dla Balbinki ? Dnia 22.02.2019 o 12:23, elik napisał: Jasna sprawa :) Byłoby super :) Już dzwonię Przepraszam ale przypomnę Balbinkę, która już pawie rok jest u kikou a nie ma ogłoszeń. Tysia i b-b pomogą w ogłoszeniach tylko pytanie czy z zacytowanych postów wynika, ze kontakt może być do elik ? Quote
b-b Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Basiu mam zrobione ogłoszenia Dunia https://www.olx.pl/oferta/mala-dunia-teskni-CID103-IDChUhc.html Limba https://www.olx.pl/oferta/limba-7-miesieczna-sunia-czeka-na-lepsze-zycie-CID103-IDAWYCO.html Czy sunie nadal szukają domków? Przepraszam ,ze nie dałam dzisiaj zrobić bazarku dla psich mam. Postaram się go dokończyć jutro. Niestety coś mnie bierze i nie dałam rady go dzisiaj skończyć. Quote
Tyśka) Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 To ja dołączę z pytaniem o aktualność ogłoszeń... Czy Lorka znalazła dom? https://www.olx.pl/oferta/slodka-kruszynka-miks-papillon-jamnik-uratuj-jej-zycie-CID103-IDCYcWm.html Mam od weekendu sporo zapytań o nią, a i wiele wejść w ogłoszenie (nie jest wyróżnione): Statystyki: Wyświetleń: 1144 Tel: 15 Obserwuje: 31 Quote
Jaaga Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: To ja dołączę z pytaniem o aktualność ogłoszeń... Czy Lorka znalazła dom? https://www.olx.pl/oferta/slodka-kruszynka-miks-papillon-jamnik-uratuj-jej-zycie-CID103-IDCYcWm.html Mam od weekendu sporo zapytań o nią, a i wiele wejść w ogłoszenie (nie jest wyróżnione): Statystyki: Wyświetleń: 1144 Tel: 15 Obserwuje: 31 Tak, Basia nawet przysłała mi zdjęcie z nowego domu. Tylko jest jeszcze w schronisku brat Lorki. Ponoć młodziutki, ale większy od niej. Basia napisała, że uroczy. Mam na telefonie jedno zdjecie, tylko tu nie potrafię wstawić. Quote
Tyśka) Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 1 minutę temu, Jaaga napisał: Tak, Basia nawet przysłała mi zdjęcie z nowego domu. Tylko jest jeszcze w schronisku brat Lorki. Ponoć młodziutki, ale większy od niej. Basia napisała, że uroczy. Mam na telefonie jedno zdjecie, tylko tu nie potrafię wstawić. Dziękuję, wiem że Lorcia miała jechać, ale nie wiedziałam czy pojechała. W takim razie ogłoszenie ściągam, a ludziom napiszę, żeby kontaktowali się z ewu :). Quote
Poker Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Są do zagospodarowania 2 wyróżnione , aż do 5 lutego ogłoszenia po Frytce. Które psy potrzebują? Quote
elik Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 13 godzin temu, Aldrumka napisał: Przepraszam ale przypomnę Balbinkę, która już pawie rok jest u kikou a nie ma ogłoszeń. Tysia i b-b pomogą w ogłoszeniach tylko pytanie czy z zacytowanych postów wynika, ze kontakt może być do elik ? Dobrze, że przypomniałaś dziewczynkę, bo faktycznie może dobrze byłoby ją ogłaszać, ale decyzje w tej sprawie podejmie mdk8, bo to Ona jest opiekunką suni. Ja tylko pomogłam znaleźć hotelik. Quote
Aldrumka Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 11 godzin temu, elik napisał: Dobrze, że przypomniałaś dziewczynkę, bo faktycznie może dobrze byłoby ją ogłaszać, ale decyzje w tej sprawie podejmie mdk8, bo to Ona jest opiekunką suni. Ja tylko pomogłam znaleźć hotelik. Można te zacytowane wyżej posty przeczytać inaczej: mdk8 wyraźnie deklarowała zajęcie się jedynie finansami więc Twoje "jasna sprawa :)" można odczytać jako chęć zajęcia się szukaniem domu dla Balbinki. Jeśli tak nie było to czy mogłabyś jednak pomóc lub czy ktoś inny zaangażowany w ratowanie psów z tego wątku mógłby to zrobić ? Quote
Recommended Posts