Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aska7dziękuję za wsparcie:loveu:
Sunie bardzo potrzebują pomocy, nie mamy dla małej żadnej deklaracji stałej:shake:. Przed nią dużo wydatków....

Posted

Dotychczasowe wydatki na malutką bezimienną:
23 zł Sabunol krople
25 zł Aniprazol 5 tabletek
109 zł karma Josera Sensi Plus 15 kg
Jutro lub w sobotę pojadę ją zaszczepić przeciw chorobom wirusowym - koszt 40 zł.

Posted

Dzwoniła Krysia. Saba cały czas stoi w pokrzywach. Maciek ja nakarmił, wygłaskał, posmarował maścią uszy. Niestety nie jest lepiej. To lepsze ucho jest w gorszym stanie. Łapa jakby lepiej. Saba trochę się na niej podpiera. W ogóle to ręce opadają:shake:

Posted

Sytuacja suczek wymaga duzej pomocy. Jestem w trakcie tworzenia bazarku ale to za mało. Wczoraj skończył sie bazarek imienny dla młodszej suni, teraz czekam na decyzję Gajowej co do wyboru imienia spośród zaproponowanych:lol:. Ciotki i wujkowie, bez waszej pomocy nie utrzymamy tych dwóch suczek w hotelu. Gdzie jesteście?

Posted

Może rzeczywiście opcją jest jakieś, nawet płatne, DT. W kojcu się ona może zmarnować.

Ja DT nie dam, mam kolejki, ale już od wrześnie (31 sierpnia) możecie na mnie liczyć.
I trzeba by jakos uniemożliwić tym ludziom posiadanie zwierząt...Nie wiem, może jakaś organizacja sądownie albo coś, skoro jeden Pan ma kłopoty ze soba.

Posted

Jestem na zaproszenie ewy gonzales.
[B]auraa, Krysiu[/B] (miałyśmy okazję się poznać) jesteście niesamowite :):):)
Wiele nie pomogę w tej chwili, ale chociaż jakiś grosik podeślę.
Numer konta poproszę :)

Posted

Przelew dzisiaj poszedł,bo nie świętują i trzeba haru,haru :cool3:
Ciocia auraa,tak jak uzgodniłyśmy, będzie 20zł na bazarek imienny i reszta jak banki przerachują,jako jednorazowa :smile:

Posted

Dziś okaże się gdzie Krysia będzie mogła zawieźć Sabę. Czekam na informację. Chcemy aby Saba była z małą sunią ale jeśli okaze się to niemożliwe pójdzie do innego hotelu. Wstępnie wszystko jest omówione.