Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja na dogo też szukałam, niestety bez skutku, więc przeniosłam się na fb, i już kilka zwierzaków miało wizyty

To nowe dogo jest do DUPY !! !!! 50 wiadomości powoduje, że wszyscy mają zapchane skrzynki. Caha, możesz mi podać link do tego wydarzenia na FB

mogę dopiero wieczorem, w pracy nie mam wejścia na fb

spróbuj wyszukać jako wizyty przedadopcyjne i poadopcyjne (to jest grupa)

Posted

Pojawił się problem. Biały pies jest zagrożony. Przeszkadza sąsiadom, bo szczeka i sika niszcząc rośliny. Chce go złapać i wywieźć najlepiej do lasu! Tylko tego brakuje.

Posted

niestety jak pamiętam to ma bana  .znalazłam na jednym z wątków nick    inga.mm      ,ale nie ma tam nawet podłączonych wątków .Nie wiedziałam ,że wraz z osobą znikają wątki .Swoją drogą ile już osób odeszło z dogo .

inga jest na FB

Posted

Nieustająco trzymam kciuki...

Dziś byłyśmy z Sabcią na zdjęciu szwów i jednocześnie zaszczepiłam Sabcię p/wsciekliźnie. Auraa wybacz, że nie uzgodniłam tego z Tobą ale

ostatnio mam kłopoty z komórką,  stara mi całkiem padła, a nowa jakaś felerna, nie ładuje baterii . Oczywiście przy okazji odbyłymy długi spacer,

Sabcia na smyczy szła bardzo grzecznie.

Zapłaciłam 20 zł.

Posted

No to Sabcia będzie miała dom! Pani psiolubna, psy miała od zawsze. Teraz ma trzy koty i dochodzącego jamnikowatego, który nie chce się udomowić choć prawdopodobnie postanowił u Pani spędzić zimę.Jedyne zastrzeżenie dotyczy ogrodzenia a właściwie dziur wykopanych przez jamnikowatego. W Wildze nie można robić podmurówek i stąd problem. Pani ma to jakoś zabezpieczyć. Saba będzie w domu, bo Pani chce sunię do towarzystwa. Przyjedzie po nią 30 września, po załatwieniu wszystkich spraw. Nie chce Saby na początku zostawiać samej na dłużej w domu.

Oby się wszystko udało!!!

• Upvote 1