caha Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 ja na dogo też szukałam, niestety bez skutku, więc przeniosłam się na fb, i już kilka zwierzaków miało wizyty To nowe dogo jest do DUPY !! !!! 50 wiadomości powoduje, że wszyscy mają zapchane skrzynki. Caha, możesz mi podać link do tego wydarzenia na FB mogę dopiero wieczorem, w pracy nie mam wejścia na fb spróbuj wyszukać jako wizyty przedadopcyjne i poadopcyjne (to jest grupa) Quote
auraa Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Już znalazłam ale nie umiem tam się poruszać. Poprosiłam elmirę ma zadziałać. Quote
auraa Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Pojawił się problem. Biały pies jest zagrożony. Przeszkadza sąsiadom, bo szczeka i sika niszcząc rośliny. Chce go złapać i wywieźć najlepiej do lasu! Tylko tego brakuje. Quote
brzośka Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 niestety jak pamiętam to ma bana .znalazłam na jednym z wątków nick inga.mm ,ale nie ma tam nawet podłączonych wątków .Nie wiedziałam ,że wraz z osobą znikają wątki .Swoją drogą ile już osób odeszło z dogo . inga jest na FB Quote
auraa Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Tylko jaka Inga? Jest ich sporo!!!! Quote
brzośka Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Tylko jaka Inga? Jest ich sporo!!!! no ta mm, co ma bana ;) chcesz namiary na priv? Quote
auraa Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 wiem, ze ma bana tak chcę namiary na PW Koniecznie!!!!!! Quote
brzośka Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Czekam na PW!!!!!!! dooobra, nie krzyczy niech, już daję :D Quote
auraa Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 ale ta Inga chyba nie mieszka w Wildze. Podała mi link do dziewczyny, która mieszka bliżej. Quote
brzośka Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Nie no, Inga mieszka w Warszawie. Z tego co kojarzę w Wildze się chyba czasem urlopowała... Quote
brzośka Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
auraa Posted September 23, 2014 Author Posted September 23, 2014 Z PRZYCZYN TECHNICZNYCH I CIEMNOŚCIOWYCH, WIZYTA PRZENIESIONA NA JUTRZEJSZE POŁUDNIE. KCIUKI DALEJ WSKAZANE! Quote
Nutusia Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Kciuki trzymam - niech stanie się jasność! :) Quote
*Gajowa* Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Nieustająco trzymam kciuki... Dziś byłyśmy z Sabcią na zdjęciu szwów i jednocześnie zaszczepiłam Sabcię p/wsciekliźnie. Auraa wybacz, że nie uzgodniłam tego z Tobą ale ostatnio mam kłopoty z komórką, stara mi całkiem padła, a nowa jakaś felerna, nie ładuje baterii . Oczywiście przy okazji odbyłymy długi spacer, Sabcia na smyczy szła bardzo grzecznie. Zapłaciłam 20 zł. Quote
kabaja Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 no i ? zimno się robi i martwię się o pozostałe psiak . Czy mają jakieś schronienie , Jak tam biały piesio nadal w tym miejscu ,on to już pewnie bez niczego Quote
auraa Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 No to Sabcia będzie miała dom! Pani psiolubna, psy miała od zawsze. Teraz ma trzy koty i dochodzącego jamnikowatego, który nie chce się udomowić choć prawdopodobnie postanowił u Pani spędzić zimę.Jedyne zastrzeżenie dotyczy ogrodzenia a właściwie dziur wykopanych przez jamnikowatego. W Wildze nie można robić podmurówek i stąd problem. Pani ma to jakoś zabezpieczyć. Saba będzie w domu, bo Pani chce sunię do towarzystwa. Przyjedzie po nią 30 września, po załatwieniu wszystkich spraw. Nie chce Saby na początku zostawiać samej na dłużej w domu. Oby się wszystko udało!!! 1 Quote
Madie Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 WoW! Cudownie!!! :) Trzymam kciuki, oby do 30 września! Quote
Nutusia Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Rewelacyjna wiadomość! Sabinko, doczekałaś się! :) Quote
Recommended Posts