Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Saba dorównuje rozrabiactwem Gabi aż nie możliwe ;) bardzo mocno trzymam kciuk za jutrzejszy dzień aby Sabnia dobrze przeszła .

ten piesek z guzem nie ma wściela dobrze zrozumiałam ?

Posted

Ja tez się denerwuję:-(. To straszne, ze jest to jedyna metoda aby się nie rozmnażały. Dziś przeleję Gajowej pieniądze na sterylizację i mam nadzieję, że później będzie zwrot z Akcji Sterylkowej. [B]250zł[/B]
Tak te psy mają takiego samego pana jak Saba i Gabi . Twierdzi, ze one przychodzą a on ich nie wygania .

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e75e375f40cfe8e2.html"][IMG]http://images69.fotosik.pl/161/e75e375f40cfe8e2med.jpg[/IMG][/URL]
Sabunia!!!!!

Posted

Wreszcie znalazłam wątek. Nie mogę sie połapać. Saba bardzo dobrze!Sterylkę zniosła rewelacyjnie i dochodzi do siebie. Gabi za nią tęskni bo Gajowa musiała Sabę odizolować od pozostałych psów. Co z psami ze wsi nie wiem. Pewnie bez zmian. Dziewczyny na weekend tam pojadą to się dowiemy.

Posted

Też mam problemy z obsługą nowego forum , właśnie jak wejść w Ustawienia ?

Niestety nikt nie dzwonił...

Saba już czuje sie świetnie, bawi się z Gabi i chyba zapomniała o zabiegu. Dziś przyjechał nowy piesek, starszy i bardzo łagodny ale Saba się go

boi...

Posted

Nie wiem czy o te ustawienia Wam chodzi ale żeby wejść "Moje ustawienia" trzeba kliknąć na swój nik w prawym górnym rogu, rozwinie się wam wtedy takie menu w którym jest m.in. to.

Posted

Ciociu auro sciakmy mocno za sunienki

wpisz proszę ciociu 11 zl  z 4 września-

w rozliczonka jako jednorazowe

poniedzieli podesle jeszcze cos ciociu

yucco dojdziem dojdzeim do tego ....nic nie wiem  ciociu jak i co

pozdrawiam

Posted

ciekawe, czy ludzie się odezwali..
Byłam dziś na działce. Zrobiłam kilka zdjęć. Na tej posesji są cztery suczki! Dwie matki z córkami. Ruda matka jest mniejsza niż córka i ma budę. Córka śpi pod przystawioną do ściany blachą. Obydwie są bardzo łagodne w stosunku do ludzi i mało ze skóry nie wyskoczą, zeby je pogłaskać. Obydwie są uwiązane na łańcuchach.Nie mam pojęcia gdzie śpią dwie czarne suczki. Córka jest mniejsza od kota a matka jest od niej większa i ma guza większego od piłki tenisowej. Niestety nie udało mi się zrobić zdjęcia tego guza gdyż suczka okropnie się boi i aż piszczała gdy facet wziął ją na ręce.Obie czarne suczki są wystraszone i nie dadzą do siebie podejść obcej osobie .Ogólnie było straszne zamieszanie, którego główną przyczyną był biały pies,który pilnie potrzebuje domu.Przybłąkał sie do faceta, on go nie wygania ale pies nie ma żadnej opieki. Ma pełno śladów po kleszczach i biegnie za każdym, kto na niego łaskawiej spojrzy.Ogólnie sytuacja jest fatalna. Facet mieszka w chałupce niczym jedna z "trzech świnek". Kiedy powieje wiatr dom się rozleci.Psom krzywdy nie robi ale dziś gdyby nie Krysia psy nie miałyby co jeść. Nie mówiąc o wodzie. Ruda młodziutka sunia wypiła rano ponad litr wody! Facet uważa że jest ok. bo Krysia z Marzeną je karmią. Suczki nie są szczepione. A szczeniaki będą sie mnożyły lub będą zakopywane żywcem bo o jakiejś antykoncepcji facet chyba nigdy nie słyszał. Zdjęcia nie są dobre. Rude szczekały, czarne się chowały. Biały pies szczekał i skakał na wszystkich, bo chciał być w centrum zainteresowania. Facet nie potrafił utrzymać na ręku suczki a ta zwijała się ze strachu w kłębek niczym jeż. Wariatkowo!!!!!Nie wiem co robić. Tam nie powinno być psów a przynajmniej czterech suk! Wydaje mi się, ze sunię ten guz boli bo to prawdopodobnie jest olbrzymia przepuklina. Facet nie pracuje, chyba że gdzieś dorywczo. Nie ma żadnej rodziny a jego myślenie jest tak proste jak cep! Te dwie rude są jak najbardziej do adopcji, nawet prosto z tego łańcucha. Te dwie czarne boją sie wszystkiego. Biały wcześniej czy później źle skończy pod jakimś samochodem.
1f11b578d34e1820med.jpg

Posted

Masakra! A gdzie to jest? Nie ma gdzieś w okolicy logicznego schroniska? Przynajmniej pieski miałyby opiekę.Rozumiem, że jak tylko zabieracie od tego gościa jedne psy to pojawiają się następne  :pissed:

Posted

Schronisko? Chyba w Ostrowii, nie mam pojęcia. On nowych raczej nie weźmie. Trudno się z nim dogadać, zresztą jak z wszystkimi na tej wsi. Suczki są na łańcuchach, żeby nie wyleciały na drogę pod samochód.Więc dba o ich bezpieczeństwo..... Tam z tyłu widać jego rozpadający się płot. Logiczne myślenie!Ach są nie szczepione więc na łancuchu nikogo nie pogryzą i nie będzie problemu.
b6f8c9b9e891fb56med.jpg
Ruda matka, z tyłu widać budę. Aż sie posiusiała z radości kiedy do niej podeszłam.
c56a82010392f999med.jpg
i córcia
9b341c34d34f10fdmed.jpg
ma super budę z eternitu