kabaja Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 jak można pisać ,że Gabi to rozrabiara przecież gołym okiem widać ,że obie sunie to oazy spokoju a Gabi dostojnie kroczy a rozrabia jakiś inny psiak ;) cudeńka kochane :) Quote
auraa Posted September 3, 2014 Author Posted September 3, 2014 Obawiam się, ze Gajowa ma inne zdanie;) Quote
Nadziejka Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Odwiedzam urocze serdunka [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/love%281%29.gif[/IMG]:loveu: iociuniu auro zaraz ide wplacic jeszcze jakies peniazki dla kochanych serduszek:buzi: pozdrawiam ogromnie :iloveyou: Quote
Nadziejka Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Polecialo ciociuniu 11 zl dla suniateczek :buzi: Quote
kabaja Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 ewa bardzo dziękujemy za wsparcie suń :) mam nadzieje ,że ktoś je wmizia w naszym imieniu ,nasze słodziaki :) Quote
auraa Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Dziękuję cioci ewie :loveu: i wszystkim ciociom, bo wujków chyba nie ma:roll: . Wczoraj dziewczynki odwiedziła DOG Line i obserwowała je pod względem zachowania. Saba bardzo jej sie podobała jako spokojna, łagodna sunia.Natomiast Gabi potrzebuje aktywnego domu. Ma w sobie dużo z terierka. Mam nadzieję, że DOG LIne, zajrzy na wątek i sama coś napisze. Quote
Nutusia Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Fajnie, fajnie - szczególnie mnie cieszy tak dobra opinia o Sabie ;) Quote
*Gajowa* Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Saba jest umówiona na sterylizację we wtorek 9 września. Quote
Nadziejka Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Kciukamy kciukamyyyyy za cudne:buzi: panieneczki :thumbs::thumbs::thumbs: i za mile cioteczki :buzi: Quote
kabaja Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 to 9 września będziemy trzymać mocno kciuki za Sabę . i czekamy na opinie fachowa o naszych suniach :) Quote
auraa Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Napisałam PW do Mazowszanki, bo zgłosiła Sabę do Akcji Sterylkowej. Quote
auraa Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Gabi 11.08 - 31.08 21 dni - 210 zł Saba 18.08. - 31.08. 14 dni - 168 zł --------------------------- razem 378 zł Quote
Mazowszanka13 Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 auraa, napisałam Ci PW co i jak wypełnić. W razie wątpliwości pytaj. Quote
kabaja Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 a jak tam nasze rozrabiary ? :) korzystają z pięknej pogody ? Quote
auraa Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Myślę, że tak. Gajowa w związku z tym nie ma czasu pisać;). Na wsi są kolejne psy, które potrzebują natychmiastowej pomocy. Czekam na zdjęcia. Wiem, ze jest mały kudłaty pies z guzem. Mam nadzieję, ze to tylko przepuklina. Jest młody i bojący się ludzi ale nie agresywny. Są suczki w tym jedna starsza, która rodzi co cieczkę. Marzena, która je karmiła zauważyła u tej suni powiększone sutki. Okazało się, że miała niedawno szczeniaki, które zostały żywcem zakopane:-(. Jest prześliczna szczeniorka, która podzieli los tamtej. Obydwie są na łańcuchach. Dziewczyny zostawiły facetowi naczynia i karmę dla suk. Po naczyniach i karmie nie ma śladu.... Facet oczywiście pije... Quote
Nadziejka Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 :-(:-(:shake: o matko ciociu :-(:-( co za potwory serce placze czlek ma mysli najgorsze ,...wobec takich ,,ludzi ,, niechaj mu los odplaci \ :-( ciociu bedziesz wateczki zakladac tym bidom kolejnym? Czy Gajowa przyjmie bidunie w razie czego? Quote
kabaja Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 o matko :( czytają takie informacje tracę wiarę w człowieka, chociaż to miano kompletnie nie pasuje do kogoś kto zakopuje żywcem małe stworzonka . czekam na jakieś informacje o bidulach .czy w razie czego facet wyda sunie ? Quote
auraa Posted September 7, 2014 Author Posted September 7, 2014 Nie wiem. Nic nie wiem......:shake: Nie wiem co z tym psem z guzem... Quote
*Gajowa* Posted September 7, 2014 Posted September 7, 2014 Dziewczyny okropnie rozrabiają, kopią, niszczą nie wiem skąd mają tyle siły zwłaszcza Gabi. Sabę wypuszczam na zmianę dwiema rudymi siostrami, z którymi Gabi również szaleje tak, więc Saba ma trochę czasu na wypoczynek w ciągu dnia ale Gabi nie. Nie wiem co to będzie po sterylce Saby, trudno będzie je izolować przez dłuższy czas. Dzis Gabi była kolejny raz na spacerze tym razem wspólnym z Milką, z którą czuła się dużo pewniej. Gabi nie ma żadnego problemu z chodzeniem na smyczy, jest trochę nieśmiała w kontaktach z napotkanymi ludźmi ale jest coraz lepiej. Najtrudniej jest ubrać jej szelki i wsadzić do samochodu ale pracujemy na tym. Quote
yucca Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Podajcie kochane nr konta, po 10 coś wpłacę na dziewczyny. Jak tylko zakończę bieżący bazarek postaram się wykombinować nowy dla panienek. Ewuniu- dziękuję :loveu: Quote
Nadziejka Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Zagladam z pozdrowioinkami :iloveyou: yuccuniu dziekuje sercem :iloveyou: :multi:kochana Quote
Recommended Posts