Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak można pisać ,że Gabi to rozrabiara przecież gołym okiem widać ,że obie sunie to oazy spokoju a Gabi dostojnie kroczy a rozrabia jakiś inny psiak ;)
cudeńka kochane :)

Posted

Odwiedzam urocze serdunka [IMG]http://supergify.pl/images/stories/Milosc%20gify/love%281%29.gif[/IMG]:loveu:
iociuniu auro
zaraz ide wplacic jeszcze jakies peniazki dla kochanych serduszek:buzi:
pozdrawiam ogromnie :iloveyou:

Posted

Dziękuję cioci ewie :loveu: i wszystkim ciociom, bo wujków chyba nie ma:roll: . Wczoraj dziewczynki odwiedziła DOG Line i obserwowała je pod względem zachowania. Saba bardzo jej sie podobała jako spokojna, łagodna sunia.Natomiast Gabi potrzebuje aktywnego domu. Ma w sobie dużo z terierka. Mam nadzieję, że DOG LIne, zajrzy na wątek i sama coś napisze.

Posted

Myślę, że tak. Gajowa w związku z tym nie ma czasu pisać;).
Na wsi są kolejne psy, które potrzebują natychmiastowej pomocy. Czekam na zdjęcia. Wiem, ze jest mały kudłaty pies z guzem. Mam nadzieję, ze to tylko przepuklina. Jest młody i bojący się ludzi ale nie agresywny. Są suczki w tym jedna starsza, która rodzi co cieczkę. Marzena, która je karmiła zauważyła u tej suni powiększone sutki. Okazało się, że miała niedawno szczeniaki, które zostały żywcem zakopane:-(. Jest prześliczna szczeniorka, która podzieli los tamtej. Obydwie są na łańcuchach. Dziewczyny zostawiły facetowi naczynia i karmę dla suk. Po naczyniach i karmie nie ma śladu.... Facet oczywiście pije...

Posted

:-(:-(:shake: o matko ciociu :-(:-(
co za potwory
serce placze
czlek ma mysli najgorsze ,...wobec takich ,,ludzi ,,
niechaj mu los odplaci \
:-(
ciociu bedziesz wateczki zakladac tym bidom kolejnym?
Czy Gajowa przyjmie bidunie w razie czego?

Posted

o matko :( czytają takie informacje tracę wiarę w człowieka, chociaż to miano kompletnie nie pasuje do kogoś kto zakopuje żywcem małe stworzonka . czekam na jakieś informacje o bidulach .czy w razie czego facet wyda sunie ?

Posted

Dziewczyny okropnie rozrabiają, kopią, niszczą nie wiem skąd mają tyle siły zwłaszcza Gabi. Sabę wypuszczam na zmianę dwiema rudymi siostrami, z którymi Gabi również szaleje tak, więc Saba ma trochę czasu na wypoczynek w ciągu dnia ale Gabi nie.
Nie wiem co to będzie po sterylce Saby, trudno będzie je izolować przez dłuższy czas.
Dzis Gabi była kolejny raz na spacerze tym razem wspólnym z Milką, z którą czuła się dużo pewniej.
Gabi nie ma żadnego problemu z chodzeniem na smyczy, jest trochę nieśmiała w kontaktach z napotkanymi ludźmi ale jest coraz lepiej. Najtrudniej jest ubrać jej szelki i wsadzić do samochodu ale pracujemy na tym.

Posted

Podajcie kochane nr konta, po 10 coś wpłacę na dziewczyny. Jak tylko zakończę bieżący bazarek postaram się wykombinować nowy dla panienek. Ewuniu- dziękuję :loveu: