Apiska Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Padaczka to nie takie coś, co mozna zaniedbać neistety :( Quote
sprytka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [FONT=Arial][B]D[/B][SIZE=-1]ecyzja o wzięciu Beagla to decyzja o podjęciu się olbrzymich obowiązków.[/SIZE][SIZE=2] [/SIZE][SIZE=-1]Zastanów się dobrze zanim podejmiesz tą decyzje, czy chcesz się tych wszystkich obowiązków podjąć.[/SIZE][SIZE=2] :lol: [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=-1]Beagle to generalnie zdrowa rasa, ale istnieje kilka problemów o których powinieneś wiedzieć. Poczytaj sobie tutaj:[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][URL]http://www.beagle.pl/index.php?go=zdrowie[/URL][/FONT] Quote
jovanna Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 hej [B]e-beaglacy[/B] moze tutaj chwilowo przycupniemy dopoki nie wroci [B]inferno[/B] a razem z nia sprawne forum ? :lol:[FONT=Arial] ...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
Tomo 2 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Cześć Jovanna :-) miło Cię widzieć ja jestem za choć nasze sprawozdania zdjęciowe ze spacerkow wrzuciliśmy na [url]www.beagle.fora.pl[/url] , Jestem tu zresztą dzięki twoim wskazówką :p Pozdrowionka:lol:/Tomo/ Quote
sprytka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='jovanna']hej [B]e-beaglacy[/B] moze tutaj chwilowo przycupniemy dopoki nie wroci [B]inferno[/B] a razem z nia sprawne forum ? :lol:[FONT=Arial] ...[/FONT] [/quote] Ja z chęcią tu przycupnę :) tym bardziej ze nie znam tego drugiego forum...:) Quote
Tomo 2 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Sprytka gorąco polecam jak będzie dzialało zajrzyj zaloguj się . Jest ciekawe daje dużo odpowiedzi na nurtujące pytania , możesz pokazać swoje zdjęcia ,obejrzeć inne :roll: Zapraszamy :lol: Quote
sprytka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Dziękuje bardzo za zaproszenie!! Pewnie skorzystam:) Quote
jovanna Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 no miec beagla i nie byc na beaglowym forum toz to skandal !!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zaraz przez kolano przeloze i natluke :lol: robimy kalendarz nasz beaglowy, planujemy zlot beaglusiow we wrzesniu same dobroci a ty na tym dogo sleczysz :smile: z dzisiejszej nocki slodziaki, nie? [IMG]http://republika.pl/beagle_angie/lozko01.jpg[/IMG] Quote
Tomo 2 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Jovanna pięknie te twoje dziubki śpią :lol: a czy chrapulkają bo moje to tak chrapie jak stary gajowy:eviltong: Pozdrowionka [/FONT] Quote
jovanna Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Angie czasami chrapie , kot nie chrapie z zasady...A ja to sie czasem gniote w lozku z psem kotem i ktoryms synusiem ...bo lubia stare barany (11 i 13 lat ) sie jeszcze do mamusi przytulic wiec dla meza juz miejsca nie ma hihihi ....:evil_lol: Quote
Tomo 2 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [FONT=Comic Sans MS]No to zostawie bez komentarza:lol: Pozdrowionka [/FONT] Quote
Recommended Posts