teresaa118 Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 I już poszło parę złociszy na drobinkę! Quote
Gabi79 Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 [quote name='teresaa118']I już poszło parę złociszy na drobinkę![/QUOTE] jeszcze raz dzięki serdecznie, jak dolecą zaraz wpiszę w rozliczenie. Wiola mi przysłała na maila fotki tej biednej sunieczki. Później wstawię. Wiolu, zakładać jej wątek. Musimy jej pomóc, to kochana malizna Quote
Gabi79 Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 (edited) Na konto Orzeszka wpłynęły deklaracje od: Selenga 30,- (sierpień) Ewu 30,- (jednorazowa) teresaa118 100,- (jednorazowa) DZIĘKUJEMY BARDZO SERDECZNIE!!! Edited August 21, 2014 by Gabi79 Quote
AgusiaP Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='Gabi79']jeszcze raz dzięki serdecznie, jak dolecą zaraz wpiszę w rozliczenie. Wiola mi przysłała na maila fotki tej biednej sunieczki. Później wstawię. Wiolu, zakładać jej wątek. Musimy jej pomóc, to kochana malizna[/QUOTE] Zakładajcie dziewczynki, może chociaż jej uda się pomóc. Strasznie mi szkoda tej pierwszej sunieczki, której już z nami nie ma :(:(:( Biegaj szczęśliwie maleńka za TM, tam już nikt Cię nie skrzywdzi. Quote
Makila Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Orzeszek jest umówiony na kastrację w poniedziałek o godz. 17:30 Quote
Gabi79 Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 [quote name='Makila']Orzeszek jest umówiony na kastrację w poniedziałek o godz. 17:30[/QUOTE] W takim razie trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. Makila, założysz za kastrację, czy Ci przelać już teraz? A jak uszka Orzeszka? Quote
Martika&Aischa Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='Makila']Orzeszek jest umówiony na kastrację w poniedziałek o godz. 17:30[/QUOTE] no to zaciskamy kciuki już dziś :) bądź dzielny chłopaku :) Quote
Gabi79 Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 [quote name='teresaa118']I już poszło parę złociszy na drobinkę![/QUOTE] Teresko, jak zobaczyłam te cyt. "parę złociszy" to o mało nie padłam STÓWKA:mdleje::mdleje::mdleje: Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
kontaktogloszenia Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 [quote name='AgusiaP']Zakładajcie dziewczynki, może chociaż jej uda się pomóc. Strasznie mi szkoda tej pierwszej sunieczki, której już z nami nie ma :(:(:( Biegaj szczęśliwie maleńka za TM, tam już nikt Cię nie skrzywdzi.[/QUOTE] Kochane,poczekajmy z watkiem do przyszłego tygodnia może do poniedziałku...Sunia zaczeła coś niedomagać boimy się o niąi nie wiemy jak sie to rozwinie :( :( :( Quote
kontaktogloszenia Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Rozmawiałam z Makila mówiła że Orzeszek o straszny przytulak :) Głowa i uszka goja się bardzo dobrze, teraz kastracja i prosiłabym o pomoc w pakiecik ogłoszeń dla maluszka. Orzeszek musi mieć wspaniały domek!!!! Dziękuje pięknie za wszystkie wpłaty dla psinki :) Quote
Gabi79 Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 [quote name='kontaktogloszenia']Kochane,poczekajmy z watkiem do przyszłego tygodnia może do poniedziałku...Sunia zaczeła coś niedomagać boimy się o niąi nie wiemy jak sie to rozwinie :( :( :([/QUOTE] Biedna sunieczka, oby to nie było nic poważnego. [quote name='kontaktogloszenia']Rozmawiałam z Makila mówiła że Orzeszek o straszny przytulak :) Głowa i uszka goja się bardzo dobrze, teraz kastracja i prosiłabym o pomoc w pakiecik ogłoszeń dla maluszka. Orzeszek musi mieć wspaniały domek!!!! Dziękuje pięknie za wszystkie wpłaty dla psinki :)[/QUOTE] Oczywiście, że tylko super dom wchodzi w grę, np. taki, jak ma Alfik!!! Quote
Makila Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Za kastrację założę. Uszy "na oko" wyglądają dobrze. W poniedziałek będzie też przegląd uszu, to dowiem się co i jak ;) Orzeszek ciągle domaga się pieszczot, ale też jest mały problem. Strasznie płacze jak wychodzę gdzieś z domu. On całymi dniami nie odstępuje mnie na krok. Spokojnie może robić za mój cień :lol: Quote
Olena84 Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 [quote name='Makila']Za kastrację założę. Uszy "na oko" wyglądają dobrze. W poniedziałek będzie też przegląd uszu, to dowiem się co i jak ;) Orzeszek ciągle domaga się pieszczot, ale też jest mały problem. Strasznie płacze jak wychodzę gdzieś z domu. On całymi dniami nie odstępuje mnie na krok. Spokojnie może robić za mój cień :lol:[/QUOTE] Tyle się nacierpiał, że jak znalazł dobrego ludzia to go pilnuje :( Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 [quote name='kontaktogloszenia']Rozmawiałam z Makila mówiła że Orzeszek o straszny przytulak :) Głowa i uszka goja się bardzo dobrze, teraz kastracja i prosiłabym o pomoc w pakiecik ogłoszeń dla maluszka. Orzeszek musi mieć wspaniały domek!!!! Dziękuje pięknie za wszystkie wpłaty dla psinki :)[/QUOTE] Pan Przytulanka ;) kochany z niego okruszek :) :* Quote
AgusiaP Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 [quote name='kontaktogloszenia']Kochane,poczekajmy z watkiem do przyszłego tygodnia może do poniedziałku...Sunia zaczeła coś niedomagać boimy się o niąi nie wiemy jak sie to rozwinie :( :( :([/QUOTE] Biedna maleńka:-( Walcz słoneczko, oby to nie było nic poważnego. Quote
fegelle Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 jeny!! nie było mnie dwa dni na dogo u Orzeszka a tu takie straszne i smutne wiadomości :(( aż brak słów! jak ludzie mogą być tak okrutni!! wspaniałe jest to że są takie osoby jak wy dziewczyny :) też jakbym mogła to przygarnęła bym wszystkie bezdomniaki dziewczyny wg mnie psiaki w wieku 6-8 i więcej latek też mogą znaleźć domek. trzeba próbować, a wiem co mówię bo sama mam sunię która 7 lat spędziła w schronisku, a znalazłam jej ogłoszenie w necie, a potem dowiedziałam się że ma (miała) wątek na dogo :) i od tamtej pory zaglądam tu :)) ale się rozpisałam :) a co u Orzeszka słychać?? Quote
Gabi79 Posted August 22, 2014 Author Posted August 22, 2014 [quote name='fegelle']jeny!! nie było mnie dwa dni na dogo u Orzeszka a tu takie straszne i smutne wiadomości :(( aż brak słów! jak ludzie mogą być tak okrutni!! wspaniałe jest to że są takie osoby jak wy dziewczyny :) też jakbym mogła to przygarnęła bym wszystkie bezdomniaki dziewczyny wg mnie psiaki w wieku 6-8 i więcej latek też mogą znaleźć domek. trzeba próbować, a wiem co mówię bo sama mam sunię która 7 lat spędziła w schronisku, a znalazłam jej ogłoszenie w necie, a potem dowiedziałam się że ma (miała) wątek na dogo :) i od tamtej pory zaglądam tu :)) ale się rozpisałam :) a co u Orzeszka słychać??[/QUOTE] fegelle, czy Twoja sunia ma jeszcze wątek na dogo? Uwielbiam psie happy endy. Mojego Kajtunia wypatrzyłam prawie 4 lata temu na dogo, teraz ma około 7, a chwilami zachowuje się jak szczeniak Quote
Bogusik Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 (edited) Orzeszek,to śliczny piesek i powinien szybko znaleźć domek... Edited August 23, 2014 by Bogusik Quote
Gabi79 Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 Jak myślicie, lepszy jest pakiet ogłoszeń, czy kilka np. na olx, gumtree, alegratka? Z doświadczenie wiem,że te portale mają największe "wzięcie" Czy będziemy wyróżniać ogłoszenia? Quote
kontaktogloszenia Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 [quote name='Gabi79']Jak myślicie, lepszy jest pakiet ogłoszeń, czy kilka np. na olx, gumtree, alegratka? Z doświadczenie wiem,że te portale mają największe "wzięcie" Czy będziemy wyróżniać ogłoszenia?[/QUOTE] Gabrysiu ja wyróżnię ogłoszenia Orzeszka,bardzo mi zależy żeby kruszyna znalazła szybko kochajacy domek,bo on uwielbia ludzi chociaż go tak skrzywdzili... U suni coraz lepiej, więc będziemy zakładać wątek :) Quote
Martika&Aischa Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 oj będę się jeszcze biły domki o dupelka :) oj będą :) taki okruszek z pewnością szybciutko znajdzie domek :) Quote
Gabi79 Posted August 23, 2014 Author Posted August 23, 2014 [quote name='kontaktogloszenia']Gabrysiu ja wyróżnię ogłoszenia Orzeszka,bardzo mi zależy żeby kruszyna znalazła szybko kochajacy domek,bo on uwielbia ludzi chociaż go tak skrzywdzili... U suni coraz lepiej, więc będziemy zakładać wątek :)[/QUOTE] Ok. Wiolu, ale jeśli nie masz pieniążków wyróżnimy z Orzeszkowych. Czy napiszesz tekst? Co do suni to marzy mi się, by znalazła swoje miejsce na ziemi, dobrze, że już lepiej, a co jej dolegało konkretnie? Makila, czy Orzeszek niszczy, jak zostaje sam? Czy to jest lęk separacyjny, czy tylko popiskuje i potem przestaje? Quote
fegelle Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 3mam mocno kciuki za wspaniały domek dla pięknoty małej :)) Quote
Makila Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Orzeszek nie niszczy. Jak wychodzę to bardzo szczeka tak piskliwie. Jak jest ładna pogoda to zostawiam otwarte drzwi do domu żeby psiaki mogły sobie wychodzić. Niestety teraz nie mogę, bo Orzeszek strasznie lementuje przy bramce. Moja mama, która mieszka obok przychodziła i zmykała psy w domu żeby sąsiedzi mnie nie eksmitowali, bo on by chyba szczekał do mojego powrotu. Jak dłuko szczeka w domu tego nie wiem. Quote
kontaktogloszenia Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 [quote name='Makila']Orzeszek nie niszczy. Jak wychodzę to bardzo szczeka tak piskliwie. Jak jest ładna pogoda to zostawiam otwarte drzwi do domu żeby psiaki mogły sobie wychodzić. Niestety teraz nie mogę, bo Orzeszek strasznie lementuje przy bramce. Moja mama, która mieszka obok przychodziła i zmykała psy w domu żeby sąsiedzi mnie nie eksmitowali, bo on by chyba szczekał do mojego powrotu. Jak dłuko szczeka w domu tego nie wiem.[/QUOTE] Bedny Orzeszek,boi się znowu opuszczenia :( dlatego tak sie denerwuje kiedy Makila wychodzi z domku....Kiedy znajdzie juz swojego człowieka to mam nadzieję że sie to zmnieni,bo bedzie wiedział że pan/pani zawsze wróci do Orzeszka!!! Quote
Recommended Posts