Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Makila']Orzeszek jest pozytywnie nastawiony do całego świata :lol:

Bawi się z psami, ale woli z człowiekiem :lol:[/QUOTE]

Słodziak cudowny!!!

Posted

Ten pieseczek jest niesamowity! Nawet za kratami tak ujmująco wpatrywał się w człowieka swymi pełnymi nadziei paciorkami i merdał niecierpliwie ogonkiem, a tak go musiało przecież wszystko boleć niemiłosiernie :) tj. radził sobie,ale poza dniami kiedy podawano mu antybiotyk, to go z nóg zwalało, a z tymi, które są podawane obecnie radzi sobie całkiem, całkiem :) ?

Posted

Ciesze się bardzo że Orzeszek czuje sie coraz lepiej i że jest tyle ludzi która pomaga maluszkowi :) Gabrysiu dziękuje ,że zajełaś sie wątkiem i finansami Orzeszka,bo mi brakuje czasu na to...nasz azyl pęka w szwach ,jest dużo schorowanych psiaczków i brakuje dnia żeby to wszystko ogarnąć :(

Posted

[quote name='kontaktogloszenia']Ciesze się bardzo że Orzeszek czuje sie coraz lepiej i że jest tyle ludzi która pomaga maluszkowi :) Gabrysiu dziękuje ,że zajełaś sie wątkiem i finansami Orzeszka,bo mi brakuje czasu na to...nasz azyl pęka w szwach ,jest dużo schorowanych psiaczków i brakuje dnia żeby to wszystko ogarnąć :([/QUOTE]

Wiolu, to co ja robię to jest malutko w porównaniu z tym, co robisz Ty, Wiola i inni wolontariusze.

Jak Orzeszek wyzdrowieje "bierzemy się" za szukanie domku, a potem za wyciągnięcie kolejnego biedaka.
Jak się zapatrujesz na taki plan?

Posted

[quote name='Gabi79']Wiolu, to co ja robię to jest malutko w porównaniu z tym, co robisz Ty, Wiola i inni wolontariusze.

Jak Orzeszek wyzdrowieje "bierzemy się" za szukanie domku, a potem za wyciągnięcie kolejnego biedaka.
Jak się zapatrujesz na taki plan?[/QUOTE]
Plan cudowny.Jestem za,za,za................

Posted

[quote name='Anula']Plan cudowny.Jestem za,za,za................[/QUOTE]

Kocham wszystkich, którzy pomagają bezdomniakom:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Na konto Orzeszka wpłynęło 10,- od mdk8 bardzo serdecznie dziękujemy!!!

Posted

[quote name='jolantina']Plan super!!!!
Proszę Orzeszkowe konto, jednorazowo wspomogę.
Takie cudo szybko znajdzie dom. Tylko żeby ze zdrowiem wszystko było w porządku.[/QUOTE]

Bardzo dziękuję w imieniu maluszka

Mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowieje i znajdzie wspaniały domek, tak, jak jego poprzednik Alfik

Posted

Ja jestem zdecydowanie też ZA !!! Tylko kogo wyciągnąć pierwszego z azylu jak większość to schorowane lub z dużą depresją psiaki :(. Będę opisywać te ciężkie przypadki i prosiłabym Was Kochane o pomoc w podejmowaniu decyzji kto następny...

Posted

Wiolu, może załóż wspólny wątek, a jak któregoś będziemy wyciągać do dt/hoteliku, to założymy osobny wątek, jak myślisz?

nie warto tracić nadzieji, ja mialam w BDT sunię, która 6 lat spędziła w schroniskowym boksie i okazała się ideałem, teraz ma wspaniały DS.
Musimy walczyć o lepszą przyszłość dla tych psiaków

Posted

[quote name='Gabi79']Wiolu, może załóż wspólny wątek, a jak któregoś będziemy wyciągać do dt/hoteliku, to założymy osobny wątek, jak myślisz?

nie warto tracić nadzieji, ja mialam w BDT sunię, która 6 lat spędziła w schroniskowym boksie i okazała się ideałem, teraz ma wspaniały DS.
Musimy walczyć o lepszą przyszłość dla tych psiaków[/QUOTE]

Podpisuję się obiema rękami :)

Posted

Ja również zgadzam się z tym,co napisała Gabrysia :smile:Jak Orzeszek znajdzie domek,to trzeba wyciągnąć następną bidulkę.Te biedaki siedzą bezradne i bez nadziei na poprawę swojego losu :-( Więc próbując pomóc kolejnemu pieskowi,dajemy szansę na nowe i lepsze życie,w nowym domku,przy boku kochanej osoby...Wiara czyni cuda i jak wiemy z dogo,one naprawdę się tu wiele razy zdarzały :smile:

Posted (edited)

[quote name='ewu']Gabi jutro nadam paczkę.
Jeździłam przez dwa dni do Miedar, nie dałam rady, przepraszam.[/QUOTE]

[quote name='ewu']Proszę o konto, weprę jak obiecałam:)[/QUOTE]

Ewu, absolutnie nie masz za co przepraszać!!!
Dzisiaj dostałam mega pakę od milagros, która prosiła by bazarek był na 3 cele.
Fantów jest dużo, ale muszą poczekać, bo obecnie mam "czynne" 3 bazarki, więcej na raz nie ogarnę.
Część fantów już się pierze w celu odświeżenia, a potem kochana, nieoceniona AgusiaP zrobi śliczne fotki ciuchów na manekinie.
Aguś dzięki serdeczne.

Ewu wyciągałaś jakiegoś psiunia z Miedar?

Na konto Orzeszka wpłynęło 20,- od jolantiny.
Dziękujemy serdecznie:Rose::Rose::Rose::Rose:

Edited by Gabi79
Posted

[quote name='Gabi79']Ewu, absolutnie nie masz za co przepraszać!!!
Dzisiaj dostałam mega pakę od milagros, która prosiła by bazarek był na 3 cele.
Fantów jest dużo, ale muszą poczekać, bo obecnie mam "czynne" 3 bazarki, więcej na raz nie ogarnę.
Część fantów już się pierze w celu odświeżenia, a potem kochana, nieoceniona AgusiaP zrobi śliczne fotki ciuchów na manekinie.
Aguś dzięki serdeczne.

Ewu wyciągałaś jakiegoś psiunia z Miedar?

Na konto Orzeszka wpłynęło 20,- od jolantiny.
Dziękujemy serdecznie:Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]
Oj to dobrze bo się martwiłam ,że opóźniam bazarkowanie.
W zeszłym tygodniu wyciągnęłam 4 kilową sunię, ma obłędny dom.
Potem transportowałam z synem Atao labkę dziewczynom ze Skrzydlatego psa a dzisiaj robiłam zdjęcia psiakom do ogłoszeń.
Mam taką traumę,że żyć mi się nie chce...
Tam są psinki mikroskopijnej wielkości, muszę je jakoś zabrać inaczej nie zaznam spokoju:(

Posted

[quote name='ewu']Oj to dobrze bo się martwiłam ,że opóźniam bazarkowanie.
W zeszłym tygodniu wyciągnęłam 4 kilową sunię, ma obłędny dom.
Potem transportowałam z synem Atao labkę dziewczynom ze Skrzydlatego psa a dzisiaj robiłam zdjęcia psiakom do ogłoszeń.
Mam taką traumę,że żyć mi się nie chce...
Tam są psinki mikroskopijnej wielkości, muszę je jakoś zabrać inaczej nie zaznam spokoju:([/QUOTE]

i tak bez końca :(:(:( tyle tych biedaczków czeka w schronach na pomoc :(

Posted

[quote name='Panna Marple']A żebyś wiedziała, że bez końca:-([/QUOTE]

Aneczko ja trace juz nadzieje że to chyba nigdy sie nie skończy!!! :( Wstajemy z Lindeczka juz o 5 rano i jdziemy do azylu,tam sunia która była glodzona i chyba od nas odchodzi mimo intensywnego leczenia i dwa cudne jamniczki które ktos przywiązał i zostawił na pewną śmierć,ale na szczęście ktoś przechodził i zauważył...i wiele wiele innych kochanych psiaczków którym potrzebna pomoc ,leczenie i opieka każdego dnia... chce sie czasem wyć z rozpaczy!!! :(