Gabi79 Posted August 17, 2014 Author Posted August 17, 2014 [quote name='Makila']Orzeszek jest pozytywnie nastawiony do całego świata :lol: Bawi się z psami, ale woli z człowiekiem :lol:[/QUOTE] Słodziak cudowny!!! Quote
biednedobre Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Ten pieseczek jest niesamowity! Nawet za kratami tak ujmująco wpatrywał się w człowieka swymi pełnymi nadziei paciorkami i merdał niecierpliwie ogonkiem, a tak go musiało przecież wszystko boleć niemiłosiernie :) tj. radził sobie,ale poza dniami kiedy podawano mu antybiotyk, to go z nóg zwalało, a z tymi, które są podawane obecnie radzi sobie całkiem, całkiem :) ? Quote
fegelle Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 jejku piękny ten Orzeszek jest bardzo :)) i cieszą bardzo informacje o poprawie jego stanu zdrowia :) pozdrawiam Quote
Anula Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Ja też zaglądam do Orzeszka i przesyłam mu pozytywne fluidy. Quote
Bogusik Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Zaglądam do ślicznego Orzeszka i zapraszam na bazarek :smile: Dzisiaj ostatni dzień! Quote
kontaktogloszenia Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Ciesze się bardzo że Orzeszek czuje sie coraz lepiej i że jest tyle ludzi która pomaga maluszkowi :) Gabrysiu dziękuje ,że zajełaś sie wątkiem i finansami Orzeszka,bo mi brakuje czasu na to...nasz azyl pęka w szwach ,jest dużo schorowanych psiaczków i brakuje dnia żeby to wszystko ogarnąć :( Quote
Gabi79 Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='kontaktogloszenia']Ciesze się bardzo że Orzeszek czuje sie coraz lepiej i że jest tyle ludzi która pomaga maluszkowi :) Gabrysiu dziękuje ,że zajełaś sie wątkiem i finansami Orzeszka,bo mi brakuje czasu na to...nasz azyl pęka w szwach ,jest dużo schorowanych psiaczków i brakuje dnia żeby to wszystko ogarnąć :([/QUOTE] Wiolu, to co ja robię to jest malutko w porównaniu z tym, co robisz Ty, Wiola i inni wolontariusze. Jak Orzeszek wyzdrowieje "bierzemy się" za szukanie domku, a potem za wyciągnięcie kolejnego biedaka. Jak się zapatrujesz na taki plan? Quote
Anula Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 [quote name='Gabi79']Wiolu, to co ja robię to jest malutko w porównaniu z tym, co robisz Ty, Wiola i inni wolontariusze. Jak Orzeszek wyzdrowieje "bierzemy się" za szukanie domku, a potem za wyciągnięcie kolejnego biedaka. Jak się zapatrujesz na taki plan?[/QUOTE] Plan cudowny.Jestem za,za,za................ Quote
Gabi79 Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='Anula']Plan cudowny.Jestem za,za,za................[/QUOTE] Kocham wszystkich, którzy pomagają bezdomniakom:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Na konto Orzeszka wpłynęło 10,- od mdk8 bardzo serdecznie dziękujemy!!! Quote
jola&tina Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Plan super!!!! Proszę Orzeszkowe konto, jednorazowo wspomogę. Takie cudo szybko znajdzie dom. Tylko żeby ze zdrowiem wszystko było w porządku. Quote
Gabi79 Posted August 18, 2014 Author Posted August 18, 2014 [quote name='jolantina']Plan super!!!! Proszę Orzeszkowe konto, jednorazowo wspomogę. Takie cudo szybko znajdzie dom. Tylko żeby ze zdrowiem wszystko było w porządku.[/QUOTE] Bardzo dziękuję w imieniu maluszka Mam nadzieję, że szybciutko wyzdrowieje i znajdzie wspaniały domek, tak, jak jego poprzednik Alfik Quote
kontaktogloszenia Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Ja jestem zdecydowanie też ZA !!! Tylko kogo wyciągnąć pierwszego z azylu jak większość to schorowane lub z dużą depresją psiaki :(. Będę opisywać te ciężkie przypadki i prosiłabym Was Kochane o pomoc w podejmowaniu decyzji kto następny... Quote
Gabi79 Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 Wiolu, może załóż wspólny wątek, a jak któregoś będziemy wyciągać do dt/hoteliku, to założymy osobny wątek, jak myślisz? nie warto tracić nadzieji, ja mialam w BDT sunię, która 6 lat spędziła w schroniskowym boksie i okazała się ideałem, teraz ma wspaniały DS. Musimy walczyć o lepszą przyszłość dla tych psiaków Quote
Martika&Aischa Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 [quote name='Gabi79']Wiolu, może załóż wspólny wątek, a jak któregoś będziemy wyciągać do dt/hoteliku, to założymy osobny wątek, jak myślisz? nie warto tracić nadzieji, ja mialam w BDT sunię, która 6 lat spędziła w schroniskowym boksie i okazała się ideałem, teraz ma wspaniały DS. Musimy walczyć o lepszą przyszłość dla tych psiaków[/QUOTE] Podpisuję się obiema rękami :) Quote
Bogusik Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Ja również zgadzam się z tym,co napisała Gabrysia :smile:Jak Orzeszek znajdzie domek,to trzeba wyciągnąć następną bidulkę.Te biedaki siedzą bezradne i bez nadziei na poprawę swojego losu :-( Więc próbując pomóc kolejnemu pieskowi,dajemy szansę na nowe i lepsze życie,w nowym domku,przy boku kochanej osoby...Wiara czyni cuda i jak wiemy z dogo,one naprawdę się tu wiele razy zdarzały :smile: Quote
ewu Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 Gabi jutro nadam paczkę. Jeździłam przez dwa dni do Miedar, nie dałam rady, przepraszam. Quote
Gabi79 Posted August 19, 2014 Author Posted August 19, 2014 (edited) [quote name='ewu']Gabi jutro nadam paczkę. Jeździłam przez dwa dni do Miedar, nie dałam rady, przepraszam.[/QUOTE] [quote name='ewu']Proszę o konto, weprę jak obiecałam:)[/QUOTE] Ewu, absolutnie nie masz za co przepraszać!!! Dzisiaj dostałam mega pakę od milagros, która prosiła by bazarek był na 3 cele. Fantów jest dużo, ale muszą poczekać, bo obecnie mam "czynne" 3 bazarki, więcej na raz nie ogarnę. Część fantów już się pierze w celu odświeżenia, a potem kochana, nieoceniona AgusiaP zrobi śliczne fotki ciuchów na manekinie. Aguś dzięki serdeczne. Ewu wyciągałaś jakiegoś psiunia z Miedar? Na konto Orzeszka wpłynęło 20,- od jolantiny. Dziękujemy serdecznie:Rose::Rose::Rose::Rose: Edited August 19, 2014 by Gabi79 Quote
ewu Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 [quote name='Gabi79']Ewu, absolutnie nie masz za co przepraszać!!! Dzisiaj dostałam mega pakę od milagros, która prosiła by bazarek był na 3 cele. Fantów jest dużo, ale muszą poczekać, bo obecnie mam "czynne" 3 bazarki, więcej na raz nie ogarnę. Część fantów już się pierze w celu odświeżenia, a potem kochana, nieoceniona AgusiaP zrobi śliczne fotki ciuchów na manekinie. Aguś dzięki serdeczne. Ewu wyciągałaś jakiegoś psiunia z Miedar? Na konto Orzeszka wpłynęło 20,- od jolantiny. Dziękujemy serdecznie:Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Oj to dobrze bo się martwiłam ,że opóźniam bazarkowanie. W zeszłym tygodniu wyciągnęłam 4 kilową sunię, ma obłędny dom. Potem transportowałam z synem Atao labkę dziewczynom ze Skrzydlatego psa a dzisiaj robiłam zdjęcia psiakom do ogłoszeń. Mam taką traumę,że żyć mi się nie chce... Tam są psinki mikroskopijnej wielkości, muszę je jakoś zabrać inaczej nie zaznam spokoju:( Quote
Martika&Aischa Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 [quote name='ewu']Oj to dobrze bo się martwiłam ,że opóźniam bazarkowanie. W zeszłym tygodniu wyciągnęłam 4 kilową sunię, ma obłędny dom. Potem transportowałam z synem Atao labkę dziewczynom ze Skrzydlatego psa a dzisiaj robiłam zdjęcia psiakom do ogłoszeń. Mam taką traumę,że żyć mi się nie chce... Tam są psinki mikroskopijnej wielkości, muszę je jakoś zabrać inaczej nie zaznam spokoju:([/QUOTE] i tak bez końca :(:(:( tyle tych biedaczków czeka w schronach na pomoc :( Quote
kontaktogloszenia Posted August 19, 2014 Posted August 19, 2014 [quote name='Panna Marple']A żebyś wiedziała, że bez końca:-([/QUOTE] Aneczko ja trace juz nadzieje że to chyba nigdy sie nie skończy!!! :( Wstajemy z Lindeczka juz o 5 rano i jdziemy do azylu,tam sunia która była glodzona i chyba od nas odchodzi mimo intensywnego leczenia i dwa cudne jamniczki które ktos przywiązał i zostawił na pewną śmierć,ale na szczęście ktoś przechodził i zauważył...i wiele wiele innych kochanych psiaczków którym potrzebna pomoc ,leczenie i opieka każdego dnia... chce sie czasem wyć z rozpaczy!!! :( Quote
Recommended Posts