Rudzia-Bianca Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ale się ciesze ogromnie :) Powodzenia maluchu kochany :) Quote
kontaktogloszenia Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Huraaaa Orzeszek załatwia się już tylko na spacerkach!!!! Dzwoniła dzisiaj pani Kajtusia(Orzeszka) że wszystko już dobrze i siku jest tylko na polku:)Mądry kochany psiaczek! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Panna Marple Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Mądrunio z naszego Orzeszka/Kajtusia :klacz: Quote
Gabi79 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Huraaaa Orzeszek załatwia się już tylko na spacerkach!!!! Dzwoniła dzisiaj pani Kajtusia(Orzeszka) że wszystko już dobrze i siku jest tylko na polku:)Mądry kochany psiaczek! :loveu: :loveu: :loveu: Kajtulek Kochany :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Toska1 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 ciociuchy Orzeszkowe, powiedzcie chociaż ,w jakiej dzielnicy czy ulicy chłopak zamieszkał ? może my krakusy mamy szansę spotkać go na spacerku ? Quote
kontaktogloszenia Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Z tego co pamiętam to chyba na Słomianej :) Quote
Toska1 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Z tego co pamiętam to chyba na Słomianej :) aaa, to na Podwawelskim niestety daleko ode mnie :( Quote
Bogusik Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Nie było mnie kilka dni,a tu takie wspaniałe wieści!Orzeszku/Kajtuniu powodzenia w nowym domku!!! :smile: Quote
fegelle Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Jeny!!!!!!!!!! nie mogę uwierzyć :) nie było mnie jakiś czas, zaglądam do malucha a tu takie wspaniałe przewspaniałe wiadomości :) huraaaaaaaaaa!!!!!!!! Quote
AgusiaP Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Na takie wiadomości czekałam :):):) Super Orzeszku, tak się cieszę :):):):):) Quote
Gabi79 Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Rozmawiałam z Wiolą, która przekazała mi najświeższe wiadomości z domku Kajtusia. Jest mega pieszczochem, ciągle chce dawać buziaki i się przytulać. Na spacerach wzbudza zachwyt napotkanych psiarzy. Pani skorzystała z podpowiedzi Wioli i Makili, by gdy Kajtuś wysika się na dworze dawać mu nagrodę. I teraz cwaniaczek, jak się załatwi to siada i czeka na smakołyk. Pani powiedziała, że na 100% Kajtuś zostaje i pieniążki można przekazać innemu bidusiowi. Długo w Wiolą myślałyśmy, miała być całość dla Suzi, ale ustaliłyśmy tak: 360,- dla Suzi http://www.dogomania.com/forum/topic/142957-pudel-w-tragicznym-stanie-prosi-o-pomoc/ (w tym 20,- nadpłaty, które wpłaciłam płacąc za pobyt Orzeszka w październiku) 120,- dla Hubcia http://www.dogomania.com/forum/topic/143126-niewidomy-zabiedzony-huba-z-animalii-szukamy-pomocy/ 120,- dla suniek i psiaka z wątku: http://www.dogomania.com/forum/topic/143212-ma%C5%82a-sunia-z-du%C5%BCym-guzemdwie-suczki-na-%C5%82a%C5%84c-bez-bud-i-pies-czekaj%C4%85cy-na-transp-do-lasu/ Quote
AgusiaP Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Super :Cool!: :Cool!: :Cool!: wspaniałe wiadomości :):):) Quote
Gabi79 Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Super :Cool!: :Cool!: :Cool!: wspaniałe wiadomości :):) :) To prawda Aguś, wspaniałe wieści :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: Tylko jakoś nie mogę się przyzwyczaić, że Orzeszek to teraz Kajtuś, zwłaszcza, że Kajtunia mam w domu Quote
AgusiaP Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 To prawda Aguś, wspaniałe wieści :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: Tylko jakoś nie mogę się przyzwyczaić, że Orzeszek to teraz Kajtuś, zwłaszcza, że Kajtunia mam w domu bardzo dobrze :) widocznie to imię przynosi szczęście :):):) Quote
Gabi79 Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 bardzo dobrze :) widocznie to imię przynosi szczęście :):) :) mam nadzieję, że tak jest. Quote
paula_t Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Potwornie się cieszę z wieści z nowego domku, które przekazujecie :) Powodzenia smoczku malutki, mam nadzieję, że to twój ostatni przystanek na drodze i nowi Państwo będą cię kochać i rozpieszczać do końca twoich dni:) Quote
Gabi79 Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Potwornie się cieszę z wieści z nowego domku, które przekazujecie :) Powodzenia smoczku malutki, mam nadzieję, że to twój ostatni przystanek na drodze i nowi Państwo będą cię kochać i rozpieszczać do końca twoich dni:) Paula, pięknie to napisałaś!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Rozmawiałam z Wiolą, która przekazała mi najświeższe wiadomości z domku Kajtusia. Jest mega pieszczochem, ciągle chce dawać buziaki i się przytulać. Na spacerach wzbudza zachwyt napotkanych psiarzy. Pani skorzystała z podpowiedzi Wioli i Makili, by gdy Kajtuś wysika się na dworze dawać mu nagrodę. I teraz cwaniaczek, jak się załatwi to siada i czeka na smakołyk. Pani powiedziała, że na 100% Kajtuś zostaje i pieniążki można przekazać innemu bidusiowi. Długo w Wiolą myślałyśmy, miała być całość dla Suzi, ale ustaliłyśmy tak: 360,31 dla Suzi http://www.dogomania.com/forum/topic/142957-pudel-w-tragicznym-stanie-prosi-o-pomoc/ (w tym 20,- nadpłaty, które wpłaciłam płacąc za pobyt Orzeszka w październiku) 120,- dla Hubcia http://www.dogomania.com/forum/topic/143126-niewidomy-zabiedzony-huba-z-animalii-szukamy-pomocy/ 120,- dla suniek i psiaka z wątku: http://www.dogomania.com/forum/topic/143212-ma%C5%82a-sunia-z-du%C5%BCym-guzemdwie-suczki-na-%C5%82a%C5%84c-bez-bud-i-pies-czekaj%C4%85cy-na-transp-do-lasu/ Mały kochany mądrala :) Quote
Makila Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Ja też ogromnie się cieszę, że urwis ma swój domek Doszedł przelew w wysokości 340zł dla Suzi w spadku po Orzeszku (wiem, że to teraz Kajtuś, ale dla mnie będzie zawsze Orzeszkiem) Łącznie z wcześniejszą nadpłatą Suzi dostała 360zł. Dziękuję wam z całego serca :loveu: :calus: Quote
kontaktogloszenia Posted October 10, 2014 Posted October 10, 2014 Makila to my dziękujemy za opiekę nad tą całą gromadką,a wiemy ile to pracy i poświęcenia kosztuje... Quote
auraa Posted October 15, 2014 Posted October 15, 2014 Chciałam podziękować i poinformować, że z konta Orzeszka, 07.10 wpłynęło dla psiaków z zaniedbanego gospodarstwa we wsi koło Mińska Maz.- 120zł Quote
Gabi79 Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 Chciałam podziękować i poinformować, że z konta Orzeszka, 07.10 wpłynęło dla psiaków z zaniedbanego gospodarstwa we wsi koło Mińska Maz.- 120zł Dziękuję serdecznie za potwierdzenie :loveu: Quote
Recommended Posts