kontaktogloszenia Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Tak jak pisałam wyżej,wczoraj napisałam smsa do pani czy jest dalej zainteresowana adopcją Orzeszka....czekałam cały dzień na odp. i się doczekałam . Wiadomość po 22 brzmi "Dziękuje ,nie, Pozdrawiam" ....Powinnam się cieszyć ,że pani wogóle odpisała! Orzeszek to cudowne stworzenie i zasługuje na prawdziwy dom kóry pokocha go od pierwszego wejrzenia!!!! Wierzę że już niedługo skradnie komuś serduszko! Quote
Poker Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Jak zwykle w takich sytuacjach trzeba powiedzieć ,że widocznie to nie był dla Orzeszka. Na pewno znajdą się ludzie , którzy pokochają go bezwarunkowo. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Zaglądam do malucha cudnego, może w sobotę uda mi się go wycałować :) Quote
Martika&Aischa Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 i ja zaglądam do Orzeszka :calus: Quote
Gabi79 Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 Jak zwykle w takich sytuacjach trzeba powiedzieć ,że widocznie to nie był dla Orzeszka. Na pewno znajdą się ludzie , którzy pokochają go bezwarunkowo. Też tak myślę, smutne jest tylko to,że pani nie dała znać, dobrze, że chociaż odpisała. Zaglądam do malucha cudnego, może w sobotę uda mi się go wycałować :) Rudziu, zazdroszczę!!! i ja zaglądam do Orzeszka :calus: Bardzo się cieszę Marticzko, że jesteś u Orzeszka. Na konto naszego słodziaka wpłynęła deklaracja październikowa od basiek8 20,-. Bardzo serdecznie dziękujemy!!! Makila, za szczepienie przeleję Ci razem z opłatą za październik ok? Quote
kontaktogloszenia Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Marzy mi się taki ciepły domek na zimę dla Orzeszka i innych bidulek!!! Wiem też ,że marzenia się spełniają a najlepszym przykładem tych spełnioneych marzeń jest Alfik, Miluś i Freja :) To psiaczki z naszego azylu które dzięki dogo i WAM znalazły cudowne domki, więc teraz czas na Orzeszka :loveu: Quote
Gabi79 Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Marzy mi się taki ciepły domek na zimę dla Orzeszka i innych bidulek!!! Wiem też ,że marzenia się spełniają a najlepszym przykładem tych spełnioneych marzeń jest Alfik, Miluś i Freja :) To psiaczki z naszego azylu które dzięki dogo i WAM znalazły cudowne domki, więc teraz czas na Orzeszka :loveu: Na pewno gdzieś jest cudowna osoba, która pokocha Orzeszka. Muszą tylko się odnaleźć!!! Quote
Makila Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Orzeszek nowej rodzince da wiele miłości. Jest najbardziej wesołym psiak wśród mojej całej gromadki :) Jeżeli znajdziecie wolną chwilkę to zaglądnijcie do bardzo chorej Suzi która też jest u mnie http://www.dogomania.com/forum/topic/142957-pudel-w-tragicznym-stanie-prosi-o-pomoc/ Quote
kontaktogloszenia Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Huraaaaa mamy domek dla Orzeszka!!! W piątek jedzie do nowej rodzny do Krakowa:) Dziękuje Paulince, Magdzie za wizytę PA :)oraz Anetce za podesłanie domku!!!! Quote
Gabi79 Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Huraaaaa mamy domek dla Orzeszka!!! W piątek jedzie do nowej rodzny do Krakowa:) Dziękuje Paulince, Magdzie za wizytę PA :)oraz Anetce za podesłanie domku!!!! Widzę Wiolu, że już napisałaś tą wspaniałą wiadomość. Mam nadzieję, że to TEN JEDEN, JEDYNY, NAJLEPSZY DOMEK :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: Quote
kontaktogloszenia Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Gabrysiu nie mogłam się powstrzymać :loveu: (mąż czeka ;)) Quote
Gabi79 Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 Gabrysiu nie mogłam się powstrzymać :loveu: (mąż czeka ;)) To bardzo dobrze, że napisałaś :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja tylko dodam to, co wiem (od Ciebie), że Pan przyjechał z córką do Makili po sunię. Sunia została już adoptowana i Panu spodobał się Orzeszek. Następnym razem Pan przyjechał z żoną i podjęli decyzję o adopcji Orzesia. Dzisiaj paula_t była na wizycie, wizyta wypadła świetnie i Państwo w piątek pojadą po Orzeszka. Mam nadzieję, że nic nie poknociłam. Quote
kontaktogloszenia Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Gabrysiu rewelacja!!! Lepiej bym tego nie napisała,bo dużo emocji:) oczywiście takich pozytywnych :loveu: :angel: Quote
Mysza2 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Ale wiadomości :klacz: :klacz: Bardzo się cieszę i życzę Orzeszkowi wszystkiego co najlepsze:) Quote
Toska1 Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Wspaniała wiadomość :) Orzeszek Krakusem :klacz: Quote
kontaktogloszenia Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Tak mamy kolejnego Krakusa!!!! :klacz: :) Quote
Poker Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Bardzo się cieszę.Oby państwo wytrwali w swoich zamiarach. Quote
Makila Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Widzę, że już oficjalnie można się cieszyć :) Ludzie bardzo sympatyczni. Mam nadzieję, że Orzeszek będzie przez nich rozpieszczany Quote
elik Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Przykro mi, że spóźniłam się z wpłatą :( Gabi75, dzisiaj poszedł skromny przelew 10 zł dla Orzeszka i 10 za cegiełkę na Twoim bazarku. Jeśli Orzeszek nie będzie już potrzebował wsparcia finansowego, to proszę przekaż na innego psiaka będącego w BDT w Makili. Quote
AgusiaP Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Ale wspaniała wiadomość :):):) Orzeszku już niedługo zaczynasz nowe życie :) Quote
Sara2011 Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Bardzo się cieszę z domku dla Orzeszka :jumpie: . Quote
Recommended Posts