Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak jak pisałam wyżej,wczoraj napisałam smsa do pani czy jest dalej zainteresowana adopcją Orzeszka....czekałam cały dzień na odp. i się doczekałam . Wiadomość po 22 brzmi "Dziękuje ,nie, Pozdrawiam"    ....Powinnam się cieszyć ,że pani wogóle odpisała! Orzeszek  to cudowne stworzenie i zasługuje na prawdziwy dom kóry pokocha go od pierwszego wejrzenia!!!! Wierzę że już niedługo skradnie komuś serduszko!

Posted

Jak zwykle  w takich sytuacjach trzeba powiedzieć ,że widocznie to nie był dla Orzeszka. Na pewno znajdą się ludzie , którzy pokochają go bezwarunkowo.

Posted

Jak zwykle  w takich sytuacjach trzeba powiedzieć ,że widocznie to nie był dla Orzeszka. Na pewno znajdą się ludzie , którzy pokochają go bezwarunkowo.

Też tak myślę, smutne jest tylko to,że pani nie dała znać, dobrze, że chociaż odpisała.

Zaglądam do malucha cudnego, może w sobotę uda mi się go wycałować :)

Rudziu, zazdroszczę!!!

i ja zaglądam do Orzeszka :calus:

Bardzo się cieszę Marticzko, że jesteś u Orzeszka.

Na konto naszego słodziaka wpłynęła deklaracja październikowa od basiek8 20,-. Bardzo serdecznie dziękujemy!!!

Makila, za szczepienie przeleję Ci razem z opłatą za październik ok?

Posted

Marzy mi się taki ciepły domek na zimę dla Orzeszka i innych bidulek!!! Wiem też ,że marzenia się spełniają a najlepszym przykładem tych spełnioneych marzeń jest Alfik, Miluś i Freja :) To psiaczki z naszego azylu które dzięki dogo i WAM znalazły cudowne domki, więc teraz czas na Orzeszka :loveu:

Posted

Marzy mi się taki ciepły domek na zimę dla Orzeszka i innych bidulek!!! Wiem też ,że marzenia się spełniają a najlepszym przykładem tych spełnioneych marzeń jest Alfik, Miluś i Freja :) To psiaczki z naszego azylu które dzięki dogo i WAM znalazły cudowne domki, więc teraz czas na Orzeszka :loveu:

Na pewno gdzieś jest cudowna osoba, która pokocha Orzeszka.

Muszą tylko się odnaleźć!!!

Posted

Huraaaaa mamy domek dla Orzeszka!!! W piątek jedzie do nowej rodzny do Krakowa:) Dziękuje Paulince, Magdzie za wizytę PA :)oraz Anetce za podesłanie domku!!!!

Widzę Wiolu, że już napisałaś tą wspaniałą wiadomość.

Mam nadzieję, że to TEN JEDEN, JEDYNY, NAJLEPSZY DOMEK :jumpie:  :jumpie:  :jumpie:  :jumpie:

Posted

Gabrysiu nie mogłam się powstrzymać :loveu:  (mąż czeka ;))

To bardzo dobrze, że napisałaś :loveu:  :loveu:  :loveu:  :loveu:

Ja tylko dodam to, co wiem (od Ciebie), że Pan przyjechał z córką do Makili po sunię.

Sunia została już adoptowana i Panu spodobał się Orzeszek.

Następnym razem Pan przyjechał z żoną i podjęli decyzję o adopcji Orzesia.

Dzisiaj paula_t była na wizycie, wizyta wypadła świetnie i Państwo w piątek pojadą po Orzeszka.

Mam nadzieję, że nic nie poknociłam.

Posted

Przykro mi, że spóźniłam się z wpłatą :(

Gabi75, dzisiaj poszedł skromny przelew 10 zł dla Orzeszka i 10 za cegiełkę na Twoim bazarku. Jeśli Orzeszek nie będzie już potrzebował wsparcia finansowego, to proszę przekaż na innego psiaka będącego w BDT w Makili.