Gabi79 Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Wczoraj Wiola miała obiecujący tel.w sprawie Orzeszka, ale na razie nie wpadamy w euforię. Wiola wyśle ankietę i jak nie będzie z naszej strony zastrzeżeń szukamy kogoś na wizytę. Państwo mieszkają aż w Kłodzku, czyli Orzeszek miałby do pokonania ok. 300 km. Quote
AgusiaP Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Jak super domek to warto :) Nasz Czakuś z Gliwic do Warszawy pojechał i warto było :):):) Rok będzie jak dupkę w domu grzeje a ja systematycznie maile od Państwa dostaje :) Wczoraj dostałam kolejnego ;) Przyszła paczuszka od ewu dla Orzeszka:loveu::loveu::loveu: Quote
Bogusik Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Zaglądam i mocno zaciskam kciuki za domeczek dla Orzeszka! :kciuki::smile: Quote
Toska1 Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 i ja czytam nowe wieści i trzymam kciuki za domek :) Quote
Gabi79 Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 Jeszcze nic nie wiadomo, Wiola ma się skontaktować z Państwem w sprawie ankiety, czekamy, ja już się denerwuję... Quote
halszka Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 trzymam najmocniej jak potrafię :kciuki: Quote
Poker Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Ja też trzymam kciuki.Właśnie wczoraj przejeżdżałam przez Kłodzko. Szkoda, bo bym zrobiła wizytę PA. Quote
Gabi79 Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 [quote name='Poker']Ja też trzymam kciuki.Właśnie wczoraj przejeżdżałam przez Kłodzko. Szkoda, bo bym zrobiła wizytę PA.[/QUOTE] O rany, szkoda, a czy w najbliższym czasie będziesz może w okolicach Kłodzka? Póki co Państwo chyba jeszcze nie odesłali ankiety. Quote
Gabi79 Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Kciuki nadal potrzebne, dzisiaj Pan ma dzwonić do Wioli Quote
halszka Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Zaglądam po przerwie i zaciskam z całych sił :thumbs: Quote
Gabi79 Posted September 12, 2014 Author Posted September 12, 2014 Niestety, Państwo zrezygnowali ze względu na odległość. Prosili o fotki psów w potrzebie w ich okolicy. Dzwoniłam do Giselle, która na moją prośbę wyśle do Państwa maila. Może wybiorą dla siebie psiaka. A jeśli chodzi o Orzeszka, domek nadal poszukiwany. Salibinka zamieści bezpłatne ogłoszenie naszego przystojniaka w Dzienniku Polskim. Salibinko, bardzo serdecznie dziękuję!!! Korzystając z tego, że dogo wreszcie działa, jeszcze 5 minut temu wyskakiwał mi ERROR melduję, że na konto Orzeszka wpłynęły następujące wpłaty: 08.09. Bogusik 20,- (wrzesień) Anula 10,- (wrzesień) Pani Beatka od mojej tymczasowiczki Figuni 50,- 12.09. Selenga 30,- (wrzesień) Quote
paula_t Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Nigdy tego nie rozumiałam...w końcu, jeśli psiak ma być członkiem rodziny na następnym naście lat, to żadna odległość nie powinna być problemem, no ale cóż, nie mnie oceniać... Orzeszek to śliczny psiak i miejmy nadzieję, że już niedługo ktoś go wypatrzy :) Ktoś z okolicy ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 O jaka szkoda :( ale widocznie to nie był ten dom . Quote
Gabi79 Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 O jaka szkoda :( ale widocznie to nie był ten dom . Nigdy tego nie rozumiałam...w końcu, jeśli psiak ma być członkiem rodziny na następnym naście lat, to żadna odległość nie powinna być problemem, no ale cóż, nie mnie oceniać... Orzeszek to śliczny psiak i miejmy nadzieję, że już niedługo ktoś go wypatrzy :) Ktoś z okolicy ;) Paula, zgadzam się z Tobą, Wiola też byłaby gotowa jechać na koniec świata, podejrzewam,jak my wszystkie. O jaka szkoda :( ale widocznie to nie był ten dom . Pewnie tak, pocieszające jest, że Państwo chcą adoptować jakąś "bidę", a nie kupić sobie psiaka za 300 zł z pseudo..... Tymczasem zapraszam na bazarek, z którego 1/3 dochodu będzie dla Orzeszka. Odwiedziny, zakupy i podrzucanie na wagę złota!!! Nie miałam jeszcze czasu wysłać zaproszeń i na bazarku pustki, tylko Myszka na razie go odwiedziła http://www.dogomania.com/forum/topic/142755-dla-mingo-i-orzeszka-oraz-bia%C5%82ogonk%C3%B3w-do-2209-g2100/?view=findpost&p=15776898 Quote
Martika&Aischa Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Znajdzie dupelek super domek :) jestem tego pewna !!! :) widocznie to nie był ten jeden jedyny i wymarzony ;) Quote
Poker Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Jak się zakocha, to odległość nie jest problemem.Widocznie ludzie chcieli po prostu psa ,a nie Orzeszka. Znajdą się tacy, którzy będą chcieli tylko jego. Quote
kontaktogloszenia Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Nie umiem się tu odnaleść na tym nowym dogo:( Jak już wiecie adopcja Orzeszka nie doszła do skutku ,szkoda bo domek zapowiadał się fajnie....szukamy dalej! Dla Orzeszka tylko dobry,ciepły i kochający domek :) Quote
fegelle Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 troszke mnie nie było na dogo a tu takie zmiany :) hmm. .. ciekawe od jak dawna jest to nowe dogo? ale... najważniejszy jest przecież Orzeszek!!!! czytam czytam.... już się cieszę, że maluch znalazł domek, przechodze na następną stronę i co widze!?!?! domku nie będzie :(( nie tym razem, ale... może to ilepiej jakby miał pojechać do ludzi dla których odległość ma tak wielkie znaczenie, że rezygnują z pieska :(( nie rozumiem takich ludzi :(( Orzeszku trzymam nadal kcuiki za Ciebie i za cudowny wspaniały domek :) Quote
Gabi79 Posted September 15, 2014 Author Posted September 15, 2014 Jak się zakocha, to odległość nie jest problemem.Widocznie ludzie chcieli po prostu psa ,a nie Orzeszka. Znajdą się tacy, którzy będą chcieli tylko jego. Poker, ja też sądzę, że po prostu szukali psa, ale nie na zasadzie "zobaczyliśmy - pokochaliśmy, tylko ten, żaden inny", spodobał się, ale odległość okazała się przeszkodą. Czekamy na ludzi, którzy pokochają Orzeszka od pierwszego wejrzenia!!! troszke mnie nie było na dogo a tu takie zmiany :) hmm. .. ciekawe od jak dawna jest to nowe dogo? ale... najważniejszy jest przecież Orzeszek!!!! czytam czytam.... już się cieszę, że maluch znalazł domek, przechodze na następną stronę i co widze!?!?! domku nie będzie :(( nie tym razem, ale... może to ilepiej jakby miał pojechać do ludzi dla których odległość ma tak wielkie znaczenie, że rezygnują z pieska :(( nie rozumiem takich ludzi :(( Orzeszku trzymam nadal kcuiki za Ciebie i za cudowny wspaniały domek :) Fegelle, witaj na zmienionym dogo :smile: Orzeszek jest cudny, musi w końcu kogoś zauroczyć!!! Nasz przystojniak otrzymał 30,- od Sary2011, Saro Kochana dziękujemy serdecznie!!! Quote
Poker Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Niech go pokochają od drugiego wejrzenia ,ale właśnie jego i tylko jego. Quote
Makila Posted September 15, 2014 Posted September 15, 2014 Orzeszek jest takim słodziakiem, że dla rodzinki która go pokacha żadna odległość nie będzie problemem :loveu: Quote
kontaktogloszenia Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 Mocno wierzę ze Orzeszek znajdzie ten wyjątkowy kochany domek!!!! :) To tylko kwestia czasu. Quote
Recommended Posts