Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj Wiola miała obiecujący tel.w sprawie Orzeszka, ale na razie nie wpadamy w euforię.

Wiola wyśle ankietę i jak nie będzie z naszej strony zastrzeżeń szukamy kogoś na wizytę.

Państwo mieszkają aż w Kłodzku, czyli Orzeszek miałby do pokonania ok. 300 km.

Posted

Jak super domek to warto :)
Nasz Czakuś z Gliwic do Warszawy pojechał i warto było :):):)
Rok będzie jak dupkę w domu grzeje a ja systematycznie maile od Państwa dostaje :)
Wczoraj dostałam kolejnego ;)

Przyszła paczuszka od ewu dla Orzeszka:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Poker']Ja też trzymam kciuki.Właśnie wczoraj przejeżdżałam przez Kłodzko. Szkoda, bo bym zrobiła wizytę PA.[/QUOTE]

O rany, szkoda, a czy w najbliższym czasie będziesz może w okolicach Kłodzka?

Póki co Państwo chyba jeszcze nie odesłali ankiety.

Posted

Niestety, Państwo zrezygnowali ze względu na odległość.

Prosili o fotki psów w potrzebie w ich okolicy.

Dzwoniłam do Giselle, która na moją prośbę wyśle do Państwa maila.

Może wybiorą dla siebie psiaka.

A jeśli chodzi o Orzeszka, domek nadal poszukiwany.

Salibinka zamieści  bezpłatne ogłoszenie naszego przystojniaka w Dzienniku Polskim.

Salibinko, bardzo serdecznie dziękuję!!!

Korzystając z tego, że dogo wreszcie działa, jeszcze 5 minut temu wyskakiwał mi ERROR

melduję, że na konto Orzeszka wpłynęły następujące wpłaty:

08.09.

Bogusik 20,- (wrzesień)

Anula 10,-  (wrzesień)

Pani Beatka od mojej tymczasowiczki Figuni 50,-

12.09.

Selenga 30,- (wrzesień)

Posted

Nigdy tego nie rozumiałam...w końcu, jeśli psiak ma być członkiem rodziny na następnym naście lat, to żadna odległość nie powinna być problemem, no ale cóż, nie mnie oceniać...

Orzeszek to śliczny psiak i miejmy nadzieję, że już niedługo ktoś go wypatrzy :) Ktoś z okolicy ;)

Posted

O jaka szkoda :( ale widocznie to nie był ten dom .

Nigdy tego nie rozumiałam...w końcu, jeśli psiak ma być członkiem rodziny na następnym naście lat, to żadna odległość nie powinna być problemem, no ale cóż, nie mnie oceniać...

Orzeszek to śliczny psiak i miejmy nadzieję, że już niedługo ktoś go wypatrzy :) Ktoś z okolicy ;)

Paula, zgadzam się z Tobą, Wiola też byłaby gotowa jechać na koniec świata, podejrzewam,jak my wszystkie.

O jaka szkoda :( ale widocznie to nie był ten dom .

Pewnie tak, pocieszające jest, że Państwo chcą adoptować jakąś "bidę", a nie kupić sobie psiaka za 300 zł z pseudo.....

Tymczasem zapraszam na bazarek, z którego 1/3 dochodu będzie dla Orzeszka.

Odwiedziny, zakupy i podrzucanie na wagę złota!!!

Nie miałam jeszcze czasu wysłać zaproszeń i na bazarku pustki, tylko Myszka na razie go odwiedziła

http://www.dogomania.com/forum/topic/142755-dla-mingo-i-orzeszka-oraz-bia%C5%82ogonk%C3%B3w-do-2209-g2100/?view=findpost&p=15776898

Posted

Jak się zakocha, to odległość nie jest problemem.Widocznie ludzie chcieli po prostu psa ,a nie Orzeszka. Znajdą się tacy, którzy będą chcieli tylko jego.

Posted

troszke mnie nie było na dogo a tu takie zmiany :) hmm. .. ciekawe od jak dawna jest to nowe dogo?

ale... najważniejszy jest przecież Orzeszek!!!! czytam czytam.... już się cieszę, że maluch znalazł domek, przechodze na następną stronę i co widze!?!?! domku nie będzie :(( nie tym razem, ale... może to ilepiej jakby miał pojechać do ludzi dla których odległość ma tak wielkie znaczenie, że rezygnują z pieska :(( nie rozumiem takich ludzi :((

Orzeszku trzymam nadal kcuiki za Ciebie i za cudowny wspaniały domek :)

Posted

Jak się zakocha, to odległość nie jest problemem.Widocznie ludzie chcieli po prostu psa ,a nie Orzeszka. Znajdą się tacy, którzy będą chcieli tylko jego.

Poker, ja też sądzę, że po prostu szukali psa, ale nie na zasadzie "zobaczyliśmy - pokochaliśmy, tylko ten, żaden inny", spodobał się, ale odległość okazała się przeszkodą.

Czekamy na ludzi, którzy pokochają Orzeszka od pierwszego wejrzenia!!!

troszke mnie nie było na dogo a tu takie zmiany :) hmm. .. ciekawe od jak dawna jest to nowe dogo?

ale... najważniejszy jest przecież Orzeszek!!!! czytam czytam.... już się cieszę, że maluch znalazł domek, przechodze na następną stronę i co widze!?!?! domku nie będzie :(( nie tym razem, ale... może to ilepiej jakby miał pojechać do ludzi dla których odległość ma tak wielkie znaczenie, że rezygnują z pieska :(( nie rozumiem takich ludzi :((

Orzeszku trzymam nadal kcuiki za Ciebie i za cudowny wspaniały domek :)

Fegelle, witaj na zmienionym dogo  :smile:

Orzeszek jest cudny, musi w końcu kogoś zauroczyć!!!

Nasz przystojniak otrzymał 30,- od Sary2011, Saro Kochana dziękujemy serdecznie!!!