Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochani ja się zbyt długo nie nacieszyłam tym że córcia wyzdrowiała od wczoraj mi gorączkuje więc nie wiem kiedy ja dam rade z wami pójść na jakikolwiek spacer :(
czy słyszeliście o akcji zbierania plastikowych nakrętek dla Filipka z Gdańska na specjalistyczny wózek inwalidzki ? ja zbieram jeżeli możecie to też zbierajcie.....[url]http://www.dogomania.pl/forum/f935/zbieramy-nakretki-pomozmy-dzieciom-srodowisku-117692/[/url]

Posted

[quote name='M&T']my w domu zbieramy :)

kurczę, biedna ta twoja córcia :( co ona taka chorowita?:( Życz jej dużo zdrówka od ciotki Tofisiowej :glaszcze:[/quote]

to ty jesteś Tofiś ? :)..... no córka mi strasznie choruje i jestem uziemniona w domku :(

Posted

[quote name='kinga-kinia']to ty jesteś Tofiś ? :)..... no córka mi strasznie choruje i jestem uziemniona w domku :([/quote]

Tak, ja jestem Tofiś :evil_lol: :lol: a czemu ona tak strasznie choruje? :(

Posted

Nie wiem czemu Pati tak choruje ale jest chyb a już coraz lepiej i oby tak zostało .....znowu dla Ciapkowa mam uzbierane kołdry poduszki i szmaty i w wolnej chwili Marzena mówiła że zawiezie ;)
dziewczyny zbieracie plastikowe nakrętki dla Filipa z Gdańska na wozek inwalidzki ?[url]http://www.dogomania.pl/forum/f935/zbieramy-nakretki-pomozmy-dzieciom-srodowisku-117692/index58.html#post11283707[/url]

• 2 months later...
Posted

Po przeprowadzce do Gdyni codziennie chodzę rano z psem na spacer na plazę. Może się ktoś przyłączy? Najlepiej jakby były to duże suki :) Mam psa.

Posted

No nie było z nimi problemu :D

Jakby co ja w piątek po południu planuję wybrać się z Mickim na plażę lub w sobotę rano więc wtedy możemy się spotkać ;)

Posted

Witajcie Gdynianie i Gdynianki :-)
Widzę, że jesteście aktywnymi spacerowiczami stąd moje pytanie: na jakie plaże można w Gdyni przejść się z psiakiem? Przyznam, że dosyć często mam problem z wyborem plaży spacerowej. Będę wdzięczna za podpowiedzi. Pozdrawiam

Posted

Mam moją młodszą siostrę na feriach i dzisiaj byłyśmy oczywiście na plaży i na bulwarze z psem i dam sobie rękę uciąć, że widziałam Ciebie M&T z psem i jeszcze z jakąś dziewczyną też z psem. Ale nie jestem pewna....Mylę się?

Posted

[quote name='Calmia']Mam moją młodszą siostrę na feriach i dzisiaj byłyśmy oczywiście na plaży i na bulwarze z psem i dam sobie rękę uciąć, że widziałam Ciebie M&T z psem i jeszcze z jakąś dziewczyną też z psem. Ale nie jestem pewna....Mylę się?[/quote]

Jejciu, to byłaś Ty? :crazyeye::crazyeye: Właśnie taki pies znajomy mi się wydawał, ale nie skojarzyłam, że to możesz być Ty :oops:

Posted

Tak, to byłam ja :D
Mam nadzieję, że uda nam się wybrać na spacer niedługo. Dzisiaj mój pies musiał się zadowolić wiekową suką owczarka niemieckiego :D

• 2 months later...
Posted

Znalazłam Gdynian:multi:
Słuchajcie na spacer w tą niedzielę tylko na skwer Arki w pobliżu polanki redłowskiej i plaży. Bedzie psi festyn:pZaczyna się o 13 stej.
Można się będzie zaopatrzyć w psie jedzonko, pogadać z weterynarzem, zobaczyć co potrafią psy tyropiące i asystujące. Dobra ludzka strawa też będzie. Niedziela 26.04 godzina 13.00:lol:
Urząd Miasta zapraszaja właścicieli razem z ich psami, to nowość i szkoda by było nie skorzystać;)