M&T Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ja w ndz szkolę na PR psiaka, więc może byśmy zorganizowały sobie grupowe szkolenie połączone ze spacerem?:) Quote
M&T Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 hej hej, ciotki?? Jesteście tam? :) Niedziela, godz. 12:00 szkolenie połączone ze spacerem!! Chętne? :D Quote
kinga-kinia Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 kochani ja się zbyt długo nie nacieszyłam tym że córcia wyzdrowiała od wczoraj mi gorączkuje więc nie wiem kiedy ja dam rade z wami pójść na jakikolwiek spacer :( czy słyszeliście o akcji zbierania plastikowych nakrętek dla Filipka z Gdańska na specjalistyczny wózek inwalidzki ? ja zbieram jeżeli możecie to też zbierajcie.....[url]http://www.dogomania.pl/forum/f935/zbieramy-nakretki-pomozmy-dzieciom-srodowisku-117692/[/url] Quote
M&T Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 my w domu zbieramy :) kurczę, biedna ta twoja córcia :( co ona taka chorowita?:( Życz jej dużo zdrówka od ciotki Tofisiowej :glaszcze: Quote
kinga-kinia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='M&T']my w domu zbieramy :) kurczę, biedna ta twoja córcia :( co ona taka chorowita?:( Życz jej dużo zdrówka od ciotki Tofisiowej :glaszcze:[/quote] to ty jesteś Tofiś ? :)..... no córka mi strasznie choruje i jestem uziemniona w domku :( Quote
M&T Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='kinga-kinia']to ty jesteś Tofiś ? :)..... no córka mi strasznie choruje i jestem uziemniona w domku :([/quote] Tak, ja jestem Tofiś :evil_lol: :lol: a czemu ona tak strasznie choruje? :( Quote
kinga-kinia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Nie wiem czemu Pati tak choruje ale jest chyb a już coraz lepiej i oby tak zostało .....znowu dla Ciapkowa mam uzbierane kołdry poduszki i szmaty i w wolnej chwili Marzena mówiła że zawiezie ;) dziewczyny zbieracie plastikowe nakrętki dla Filipa z Gdańska na wozek inwalidzki ?[url]http://www.dogomania.pl/forum/f935/zbieramy-nakretki-pomozmy-dzieciom-srodowisku-117692/index58.html#post11283707[/url] Quote
Calmia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Po przeprowadzce do Gdyni codziennie chodzę rano z psem na spacer na plazę. Może się ktoś przyłączy? Najlepiej jakby były to duże suki :) Mam psa. Quote
M&T Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ja w ferie mogę ;) aczkolwiek mój Mickey nie jest dużą suką xD Quote
Calmia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Ale z tego co wiem to Twój Mickey i mój Emil sie chyba w miarę dogadali ostatnio? :) Quote
M&T Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 No nie było z nimi problemu :D Jakby co ja w piątek po południu planuję wybrać się z Mickim na plażę lub w sobotę rano więc wtedy możemy się spotkać ;) Quote
Calmia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 W ten weekend nie mogę, bo wyjezdzam ale od poniedziałku znowu zaczynami spacerki. Quote
M&T Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 To spotkamy się w poniedziałek, bo my teraz ferie zaczynamy, więc będę miała duuuuuużo czasu :cool3: Quote
Onomato-Peja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ktoś chętny na spacerek juro , po jutrze itd do 15 lutego ? Quote
M&T Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 na wtorek zbieramy ekipę do dużeeeeeego spacerku :) Quote
Onomato-Peja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 aha , akurat przed chwilą się dowiedziałam , że wtorek odpada xd Quote
Agnes_L Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Witajcie Gdynianie i Gdynianki :-) Widzę, że jesteście aktywnymi spacerowiczami stąd moje pytanie: na jakie plaże można w Gdyni przejść się z psiakiem? Przyznam, że dosyć często mam problem z wyborem plaży spacerowej. Będę wdzięczna za podpowiedzi. Pozdrawiam Quote
M&T Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Przy bulwarze - na początku jest wielka plaża, na którą można wejść z psem i na końcu też, choć troszkę mniejsza ;) Quote
Calmia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Mam moją młodszą siostrę na feriach i dzisiaj byłyśmy oczywiście na plaży i na bulwarze z psem i dam sobie rękę uciąć, że widziałam Ciebie M&T z psem i jeszcze z jakąś dziewczyną też z psem. Ale nie jestem pewna....Mylę się? Quote
M&T Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Calmia']Mam moją młodszą siostrę na feriach i dzisiaj byłyśmy oczywiście na plaży i na bulwarze z psem i dam sobie rękę uciąć, że widziałam Ciebie M&T z psem i jeszcze z jakąś dziewczyną też z psem. Ale nie jestem pewna....Mylę się?[/quote] Jejciu, to byłaś Ty? :crazyeye::crazyeye: Właśnie taki pies znajomy mi się wydawał, ale nie skojarzyłam, że to możesz być Ty :oops: Quote
Calmia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Tak, to byłam ja :D Mam nadzieję, że uda nam się wybrać na spacer niedługo. Dzisiaj mój pies musiał się zadowolić wiekową suką owczarka niemieckiego :D Quote
M&T Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Kurcze, szkoda, że się nie rozpoznałyśmy! :( Teraz wyjeżdżam, ale wrócę we wt lub w śr i wtedy możemy się spotkać :multi: Quote
Onomato-Peja Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 a może byłby ktoś chętny na spacerek w niedzielę :cool3: Quote
ALBI Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Znalazłam Gdynian:multi: Słuchajcie na spacer w tą niedzielę tylko na skwer Arki w pobliżu polanki redłowskiej i plaży. Bedzie psi festyn:pZaczyna się o 13 stej. Można się będzie zaopatrzyć w psie jedzonko, pogadać z weterynarzem, zobaczyć co potrafią psy tyropiące i asystujące. Dobra ludzka strawa też będzie. Niedziela 26.04 godzina 13.00:lol: Urząd Miasta zapraszaja właścicieli razem z ich psami, to nowość i szkoda by było nie skorzystać;) Quote
Recommended Posts