Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pojawiły się małe zmiany dot. sobotniego spaceru! Teraz już jest ok i zmian nie przewidujemy ;)

Sobota tj 10.03 spacer Gdańsk Oliwa, zbiórka g. 14.00 na parkingu przy hali Olivi
Niedziela tj 11.03 spacer Gdynia Redłowo, zbiórka g. 12.30 parking przy stadionie GOSIRu (potocznie Arki [IMG]http://www.amstaff-pitbull.eu/images/smilies/icon_mrgreen.gif[/IMG] )

Posted

[quote name='natalia_aa']Pojawiły się małe zmiany dot. sobotniego spaceru! Teraz już jest ok i zmian nie przewidujemy ;)

Sobota tj 10.03 spacer Gdańsk Oliwa, zbiórka g. 14.00 na parkingu przy hali Olivi
Niedziela tj 11.03 spacer Gdynia Redłowo, zbiórka g. 12.30 parking przy stadionie GOSIRu (potocznie Arki [IMG]http://www.amstaff-pitbull.eu/images/smilies/icon_mrgreen.gif[/IMG] )[/QUOTE]

Eh... trochę późno i jednak z przesiadką będę musiała jechać. ale czego się nie robi dla miło spędzonego czasu ? :D

Posted

Wiki fajnie, że byłyście z Ness wczoraj ;)
Mała genialnie w stadzie dużych psów się odnalazła, fajna, odważna, aż miło popatrzeć!

Kto może, kto chce zapraszam raz jeszcze na dzisiaj.
12.30 pod stadionem Arki ;)

ps. Wiki dziękujemy za datek na Pepsi!

Posted

[quote name='natalia_aa']Wiki fajnie, że byłyście z Ness wczoraj ;)
Mała genialnie w stadzie dużych psów się odnalazła, fajna, odważna, aż miło popatrzeć!

Kto może, kto chce zapraszam raz jeszcze na dzisiaj.
12.30 pod stadionem Arki ;)

ps. Wiki dziękujemy za datek na Pepsi![/QUOTE]

Mała dzisiaj już trochę mniej odważna, ale myślę, że to mogło być spowodowane Lastim, bo się na naszym pierwszym sprzeczyli troszeczkę, ale potem szliśmy razem i już było ok :)

Dziękujemy za oby dwa dni super spacerków ! Oby więcej w Gdańśku !

PS. Nie ma sprawy ;)

Posted

Zapraszamy na spotkanie labradorów (inne rasy też mile widziane), które się odbędzie w niedzielę 18 marca 2012, o godz. 12:00, na Oksywiu na plaży.
Więcej informacji: [url]http://animalhouse.pl/component/eventlist/details/28-29spot[/url]
Pozdrawiamy i do zobaczenia :)

Posted

[quote name='Jean']O, wybiera się ktoś? :)[/QUOTE]

My niestety mamy ponad godzinę autobusami z trzema przesiadkami a wieczorem imprezę urodzinową, więc odpadamy.
A wybrałby się ktoś w niedzielę do Parku Północnego ? Tylko, że tak bardziej z rana, 'zbiórka' około 10/11

Posted

[quote name='wikikoniki']My niestety mamy ponad godzinę autobusami z trzema przesiadkami a wieczorem imprezę urodzinową, więc odpadamy.
[/QUOTE]

My mamy 30 min piechotą i nie idziemy. :diabloti:
Marnotrawstwo, co?

Posted

[quote name='Aangel']Mam sympatyczne bullterierki chętne na wspólne spacerki :)
Szukamy miłych towarzyszy do zabaw i biegania;)[/QUOTE]

a skąd jesteście i ile mają?

Posted

Mam pytanie do osób które były na ostatnim dogomaniackim spacerku!
Czy w Parku Krajobrazowym można spuszczać psy? Obawiam się, że mi Raszplę odstrzelą a odkryłam tą trasę spacerową dopiero dziś.

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Mam pytanie do osób które były na ostatnim dogomaniackim spacerku!
Czy w Parku Krajobrazowym można spuszczać psy? Obawiam się, że mi Raszplę odstrzelą a odkryłam tą trasę spacerową dopiero dziś.[/QUOTE]

Chodzi o niedzielę ?
Byliśmy ;) Wszyscy mieli spuszcone psy, ale jedna dziewczyna nagle zauważyła (a raczej wydawało jej się) strraż miejską to wszyscy psy zapieli.

Posted

Aangel zapraszamy z białasami na nasze zloty TTB ;)
Będzie nam miło Was, informacje o spacerach na bieżąco pojawiają się na forum amstaff-pitbull.eu!

Nie wiem, jak to się stało, że tym razem nie pojawiły się tu informacje.
1 spacer jest dzisiaj godzna 13.00 zbiórka w Gdańsku, PKP Oliwa i idziemy w stronę morza
2 spacer jest jutro godz 11.30 zbiórka w Gdyni przy cmentarzu ul. Spokojna

Posted

[quote name='Aangel']Mam sympatyczne bullterierki chętne na wspólne spacerki :)
Szukamy miłych towarzyszy do zabaw i biegania;)[/QUOTE]

Z bulterierkami ja zawsze chętna! :)
W jakich okolicach mieszkacie?

• 2 weeks later...
Posted

Chciałam ogłosić, iż najbliższy zlot odbędzie się 1.04.12 godz 13 albo 14 (tu prosimy o głosowanie, jak komu lepiej pasuje ;))

Proszę tyż coby się osoby chętne deklarowały, cobyśmy wiedzieli mniej więcej na kogo czekać!