Talucha Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 My jednak odpadamy, Lasti został dzisiaj pogryziony :( Quote
wikikoniki Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Talucha']My jednak odpadamy, Lasti został dzisiaj pogryziony :([/QUOTE] O jejku... :( ale jest w miare ok ? Quote
wikikoniki Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 (edited) /.../ dubel /.../ Edited February 26, 2012 by wikikoniki Quote
wikikoniki Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Hej, dzięki za miły spacer :) Odkryłam super pola i następnym razem zapraszam do mnie :cool3: Quote
FLY Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='wikikoniki']Hej, dzięki za miły spacer :) Odkryłam super pola i następnym razem zapraszam do mnie :cool3:[/QUOTE] Ale my jestesy zbyt leniwi żeby do Gdanska..Przynajmniej ja z Fazim;) Quote
wikikoniki Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='FLY']Ale my jestesy zbyt leniwi żeby do Gdanska..Przynajmniej ja z Fazim;)[/QUOTE] Foch :( Czemu ja zawsze muszę do Was dojeżdżać ? :) Quote
FLY Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='wikikoniki']Foch :( Czemu ja zawsze muszę do Was dojeżdżać ? :)[/QUOTE] Bo Ty nie jesteś leniwa;) Quote
wikikoniki Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='FLY']Bo Ty nie jesteś leniwa;)[/QUOTE] To miał być komplement ? :cool3: Jeszcze mi jak moja babcia wciśnij "Bo jesteś najmłodsza :diabloti: " Quote
M&T Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='wikikoniki']Foch :( Czemu ja zawsze muszę do Was dojeżdżać ? :)[/QUOTE] Może dlatego, że to jest gdyński wątek? :razz: Quote
wikikoniki Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='M&T']Może dlatego, że to jest gdyński wątek? :razz:[/QUOTE] Fakt :cool3: W takim razie czemu nie ma tutaj nikogo z Gdańska ? :( Okej, towarzystwo wszystko wynagradza :D Quote
Dzikie nieporadne Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Przepraszam wiki że nie byłam ale nie miałam dostępu do interenetu.... Quote
Jean Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Ktoś chętny w sobotę (jak będzie taka pogoda jak dzisiaj) na spacerek / spotkanie zabawowo-psiakowe ? :) Quote
wikikoniki Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Ja :) Z resztą jak zawsze :D Ale z moją się Lunka nie pobawi, chociaż ja muszę ją przyzwyczajać do szczeniaków. Nie jest agresywna, ale woli bawić się z ludźmi... Quote
Jean Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 a my chcemy się pobawić właśnie! Lusince brakuje zabaw z pieskami, garnie się do tego strasznie! Quote
wikikoniki Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Szkoda... no cóż... z nią pobawiłby się Max, tylko, że po chwili zaczął by głupek dominować... :mad: My w sobotę zamiast spaceru robimy podwórkowe agility ! :loveu: Quote
Dzikie nieporadne Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 My chętnie ale ....Lejdi może ją obszczekać a nawet na straszyć :roll: Quote
wikikoniki Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Hej, ktoś chętny na spacer 11 marca ? Albo 10... wychodzą Neskowe urodziny to chciałam się z kimś spotkać, żeby jej ten dzień urozmaicić :) Jakby co, to PW :) Quote
Onomato-Peja Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Na Gdańskim został ogłoszony spacer, 12.30 parking stadionu arki - na przeciwko ciapkowa. Quote
natalia_aa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Żaneta wpadajcie z tą Waszą pchłą. Do spacerów dołączył Shiro, z którym mała na pewno świetnie się dogada! A tymczasem dobra wiadomość myślę dla wszystkich! ;) Tak sobie dumaliśmy z Piotrem rano, że w ten weekend można by zrobić 2 spotkania. Mieliśmy na myśli, zrobienie spaceru zarówno w sobotę, jak i w niedzielę. Dlaczego to? A no tak wyjątkowo, choć spora część obecnych ostatnio osób wybrała sobotę, myślę, iż są osoby, takie jak ja, które mają wolną niedzielę (w sobotę pracuję, jak już pisałam) i chętnie na spacer by się wybrały. 2 spotkania dadzą każdemu wolny wybór, czy bardziej pasuje mu sobota, czy niedziela, a może znajdzie się ktoś, kto chciałby wpaść w obydwa dni! Co Wy na to? Trzeba tylko ustalić godziny i miejsca spotkań dla każdego z dni. i tu bardzo proszę o zaangażowanie i propozycje, bo przyznam szczerze pomysłu ni mam ;) Quote
Jean Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Niedziela Stadion przy Ciapkowie! Ja jestem za! :D Super pomysł i pchła już odrosła nieco od ziemi, więc nie jest pchłą a lisem fenkiem :P Quote
natalia_aa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Oficjalnie już mogę powiedzieć, że miejsca zbiórek i godziny zostały wyznaczone, myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie! Sobota tj 10.03 spacer Gdańsk Oliwa, zbiórka g. 13.00 na parkingu przy dworcu PKP Niedziela tj 11.03 spacer Gdynia Redłowo, zbiórka g. 12.30 parking przy stadionie GOSIRu (potocznie Arki [IMG]http://www.amstaff-pitbull.eu/images/smilies/icon_mrgreen.gif[/IMG] ) Quote
Onomato-Peja Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Deklarujemy się na Niedzielę. Biorę Raszplę, Martynę i może kochany ciapkowski duet Leczo&Tabor :) Quote
natalia_aa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 No to fantastycznie! I do zobaczenia, bo w niedzielę będę na pewno! ;) Quote
Recommended Posts