Pinesk@ Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 My sie piszemy, tym razem bez wpadek przed samym wyjazdem i dotrzemy :) Quote
natalia_aa Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 [quote name='Pinesk@']My sie piszemy, tym razem bez wpadek przed samym wyjazdem i dotrzemy :)[/QUOTE] Trzymam za słowo i odnotowuję. Karolina o Was także będę pamiętać zatem ;) Quote
agamer Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Mozliwe ze znajde czas, ale nic nie obiecuje :) Quote
FLY Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 a gdzie sie spotykacie moze i my z Fazim sie podłączymy:)? Quote
wikikoniki Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Jeszcze trwa burza mózgów gdzie będzie spacer ;p Każdy może dać jakiś pomysł ;) Quote
agamer Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='FLY']a gdzie sie spotykacie moze i my z Fazim sie podłączymy:)?[/QUOTE] Ostatnio spotkalismy sie z Gdańską grupą i to pewnie oni ostatecznie ustalą miejsce :) Quote
natalia_aa Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Agata ostatnio grupa była mieszana, czyli jest Gdynia, Gdańsk i kilka innych miast i zawsze wspólnie ustalamy miejsce następnego zlotu ;) Póki co padło kilka pomysłów, najprawdopodobniej będzie to Gdynia Witomino, ze względu na bliskość schroniska, z którego zawsze zabieramy psy ;) Myślę, że z początkiem tygodnia będą już jakieś 100% ustalenia, musimy wydumać nad trasą jakąś. Quote
wikikoniki Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Mam nadzieję, że jest tak jakiś sensowny dojazd z Gdańska komunikacją miejską :oops: Ale damy radę ! Quote
Jean Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Wiki, dojedź do Gdyni Redłowo, i masz blisko do autobusu. Wsiadasz w 192 i masz bezpośrednio na Leśniczówkę ;) Quote
wikikoniki Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Super. Nesce zaczyna się cieczka :( Akurat na ferie i akurat na spacer :( Ale jeden plus - następna w czerwcu, czyli nie ominie nas żadna psia impreza w wakacje :p Quote
natalia_aa Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Dobra już jestem ;) OFICJALNIE ZBIÓRKA JEST NA PARKINGU PRZY STADIONIE W REDŁOWIE ;) Myślę, iż wszyscy wiedzą gdzie! Wejdziemy sobie w las i reszta na spontanie! :evil_lol: Generalnie o 12, ale zaraz będę próbować przesunąć to na 12.30 - problem jest zawsze tego typu, że jeśli ludzie sobie daną godzinę zakodują, to potem już gorzej to przesunąć. Do wieczora dam znać! Żaneta - Luna (mix) Ania - Mange Agata - Choco (mix nowofunlanda) kermita (?) Kogoś pominęłam? Może ktoś jeszcze się skusi? :razz: Fly? Karolina? Będziecie? Quote
Talucha Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 My raczej będziemy :) Stadion na przeciwko Ciapkowa? Quote
Onomato-Peja Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Będziemy jednak tak dość ostrożnie, Rasta panikuje przy schronisku. Ale przy tylu psach i znajomych może nie będzie tragedii. Najwyżej się cofniemy. :) Quote
M&T Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Ja jestem wstępnie chętna ale czy będę na pewno to mogę dać znać dopiero w piątek ;) W każdym razie mam nadzieję, że nam się uda być :D Quote
kociol22 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Może nam by się również udało dotrzeć ze Zgredem hmm. A to w końcu w sobotę czy w niedzielę ma się odbyć bo jakoś mi umknęło? Quote
wikikoniki Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='kociol22']Może nam by się również udało dotrzeć ze Zgredem hmm. A to w końcu w sobotę czy w niedzielę ma się odbyć bo jakoś mi umknęło?[/QUOTE] Niedziela <10> Quote
Jean Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Zbiórka pod stadionem na przeciwko Ciapkowa. Gdynia Redłowo. Quote
wikikoniki Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Wczoraj zrobiłam test na cieczkę z drugim PSEM (chodzi o płeć) i z tego wynika, że Ness miała tylko jakiś zły dzień, bo znowu jest żywa ;p Może się jednak pojawimy ;) W samą niedzielę zrobię jeszcze jeden test. Quote
kociol22 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Dzięki za info ;) Fajnie, że będą też mniejsze psiaki bo Zgreda się ostatnio alienuje od tych większych (no z wyjątkiem Lasteiego ;)) Quote
Jean Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Jaasmin']My z Toto też może będziemy.[/QUOTE] Fajno :) [quote name='kociol22']Dzięki za info ;) Fajnie, że będą też mniejsze psiaki bo Zgreda się ostatnio alienuje od tych większych (no z wyjątkiem Lasteiego ;))[/QUOTE] może się z naszą zaprzyjaźni :evil_lol: [quote name='wikikoniki']Wczoraj zrobiłam test na cieczkę z drugim PSEM (chodzi o płeć) i z tego wynika, że Ness miała tylko jakiś zły dzień, bo znowu jest żywa ;p Może się jednak pojawimy ;) W samą niedzielę zrobię jeszcze jeden test.[/QUOTE] Neska się bawi w ciuciubabkę z Tobą ;) Mała oszustka :p Quote
wikikoniki Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='Jean'] Neska się bawi w ciuciubabkę z Tobą ;) Mała oszustka :p[/QUOTE] Ona jest na mnie za mądra :D Byłyśmy dzisiaj na dłuższym spacerku... niestety już zaczyna oznajmiać, że zbliżają się te dni. :( Bo wątpię, żeby to było zapalenie pęcherza :p Quote
Recommended Posts