Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='FLY']a gdzie sie spotykacie moze i my z Fazim sie podłączymy:)?[/QUOTE]
Ostatnio spotkalismy sie z Gdańską grupą i to pewnie oni ostatecznie ustalą miejsce :)

Posted

Agata ostatnio grupa była mieszana, czyli jest Gdynia, Gdańsk i kilka innych miast i zawsze wspólnie ustalamy miejsce następnego zlotu ;)

Póki co padło kilka pomysłów, najprawdopodobniej będzie to Gdynia Witomino, ze względu na bliskość schroniska, z którego zawsze zabieramy psy ;)

Myślę, że z początkiem tygodnia będą już jakieś 100% ustalenia, musimy wydumać nad trasą jakąś.

Posted

Dobra już jestem ;)

OFICJALNIE ZBIÓRKA JEST NA PARKINGU PRZY STADIONIE W REDŁOWIE ;)
Myślę, iż wszyscy wiedzą gdzie!

Wejdziemy sobie w las i reszta na spontanie! :evil_lol:

Generalnie o 12, ale zaraz będę próbować przesunąć to na 12.30 - problem jest zawsze tego typu, że jeśli ludzie sobie daną godzinę zakodują, to potem już gorzej to przesunąć.
Do wieczora dam znać!

Żaneta - Luna (mix)
Ania - Mange
Agata - Choco (mix nowofunlanda)
kermita (?)

Kogoś pominęłam?
Może ktoś jeszcze się skusi? :razz:

Fly?
Karolina?
Będziecie?

Posted

Ja jestem wstępnie chętna ale czy będę na pewno to mogę dać znać dopiero w piątek ;) W każdym razie mam nadzieję, że nam się uda być :D

Posted

Wczoraj zrobiłam test na cieczkę z drugim PSEM (chodzi o płeć) i z tego wynika, że Ness miała tylko jakiś zły dzień, bo znowu jest żywa ;p
Może się jednak pojawimy ;)
W samą niedzielę zrobię jeszcze jeden test.

Posted

[quote name='Jaasmin']My z Toto też może będziemy.[/QUOTE]

Fajno :)

[quote name='kociol22']Dzięki za info ;) Fajnie, że będą też mniejsze psiaki bo Zgreda się ostatnio alienuje od tych większych (no z wyjątkiem Lasteiego ;))[/QUOTE]

może się z naszą zaprzyjaźni :evil_lol:

[quote name='wikikoniki']Wczoraj zrobiłam test na cieczkę z drugim PSEM (chodzi o płeć) i z tego wynika, że Ness miała tylko jakiś zły dzień, bo znowu jest żywa ;p
Może się jednak pojawimy ;)
W samą niedzielę zrobię jeszcze jeden test.[/QUOTE]

Neska się bawi w ciuciubabkę z Tobą ;) Mała oszustka :p

Posted

[quote name='Jean'] Neska się bawi w ciuciubabkę z Tobą ;) Mała oszustka :p[/QUOTE]

Ona jest na mnie za mądra :D
Byłyśmy dzisiaj na dłuższym spacerku... niestety już zaczyna oznajmiać, że zbliżają się te dni. :( Bo wątpię, żeby to było zapalenie pęcherza :p