agamer Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 My również odpadamy- mały problem z łapą, nie chce przeginać.. Quote
kociol22 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 na 10.00 chyba... a moze na 12 ? :D A to ostatecznie ktos się wybiera ? Bo nie chcę przyjść sama :) Quote
natalia_aa Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Kto chce. jest zdrowy i zimna się nie boi - zapraszamy na 12.30 pod stadion GOSIRu ;-) Bez obaw jeśli chodzi o mróz, bo jeśli faktycznie będzie dramatycznie zimno to 2,5h łazić nie będziemy! (Ja też z tych ciepłolubnych raczej ;-)) Quote
kociol22 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ale chała... zaspaliśmy :( :( :( nie ma to jak się poł tygodnia nastawiać na coś a potem taka lipa :angryy: Quote
wikikoniki Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Hej ;) Kto chętny na spacer z lekko niezrównoważonym kundelkiem wielkości ogolonego bordera ? Pies dzisiaj był na spacerze i bawił się ze szczeniakiem ON-ka oraz labradorem. Fajnie by było, gdyby właściciel mógłby dać mi jakieś wskazówki co do szkolenia. Nie wiem jak kundelek zareaguje na duże psy, ale z suczkami raczej się bawi ;) Quote
Onomato-Peja Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 (edited) Spacer się udał. :) Teraz to mam już 100% pewności, że żaden kolejny nas nie ominie. No ja może tak nieśmiało i od razu przepraszam ale już drugi raz sunia w czerwonej obroży zaatakowała Rastę, tym razem moją sukę zdążyłam odciągnąć ale i tak czerwona obroża się uczepiła. Próbowałam manewrować i nie wchodzić jej w drogę ale raz była z przodu a raz z tyłu więc nie było łatwo. Nie wiem czy właścicielka jest z dogo ale bardzo bym prosiła, żeby ktoś jej przekazał. Ogromna ogromna prośba, jesli to nie problem - niech sunia może ma kaganiec, wtedy łatwiej rozdzielić chociażby, bo moja zakagańcowana nie ma zbytnio szans, żeby się obronić. Z góry przepraszam za problem, ale skoro historia sie powtarza to jednak nie chcę ryzykować kolejnego razu. Do domu dotarłyśmy dopiero o 17, z racji, że Rasta niewybiegana musiałam ją na plaży piłką, frisbee i myśleniem zająć. :D Pozdrawiam spacerowiczów, my jestesmy wykończone. :) Edited January 29, 2012 by Onomato-Peja Quote
wikikoniki Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Onomato-Peja']Spacer się udał. :) Teraz to mam już 100% pewności, że żaden kolejny nas nie ominie. No ja może tak nieśmiało i od razu przepraszam ale już drugi raz sunia w czerwonej obroży zaatakowała Rastę, tym razem moją sukę zdążyłam odciągnąć ale i tak czerwona obroża się uczepiła. Próbowałam manewrować i nie wchodzić jej w drogę ale raz była z przodu a raz z tyłu więc nie było łatwo. Nie wiem czy właścicielka jest z dogo ale bardzo bym prosiła, żeby ktoś jej przekazał. Ogromna ogromna prośba, jesli to nie problem - niech sunia może ma kaganiec, wtedy łatwiej rozdzielić chociażby, bo moja zakagańcowana nie ma zbytnio szans, żeby się obronić. Z góry przepraszam za problem, ale skoro historia sie powtarza to jednak nie chcę ryzykować kolejnego razu. Do domu dotarłyśmy dopiero o 17, z racji, że Rasta niewybiegana musiałam ją na plaży piłką, frisbee i myśleniem zająć. :D Pozdrawiam spacerowiczów, my jestesmy wykończone. :)[/QUOTE] Dobrze, że chociaż Wy się dobrze bawiliście :p Quote
agamer Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Onomato-Peja']Spacer się udał. :) Teraz to mam już 100% pewności, że żaden kolejny nas nie ominie. No ja może tak nieśmiało i od razu przepraszam ale już drugi raz sunia w czerwonej obroży zaatakowała Rastę, tym razem moją sukę zdążyłam odciągnąć ale i tak czerwona obroża się uczepiła. Próbowałam manewrować i nie wchodzić jej w drogę ale raz była z przodu a raz z tyłu więc nie było łatwo. Nie wiem czy właścicielka jest z dogo ale bardzo bym prosiła, żeby ktoś jej przekazał. Ogromna ogromna prośba, jesli to nie problem - niech sunia może ma kaganiec, wtedy łatwiej rozdzielić chociażby, bo moja zakagańcowana nie ma zbytnio szans, żeby się obronić. Z góry przepraszam za problem, ale skoro historia sie powtarza to jednak nie chcę ryzykować kolejnego razu. Do domu dotarłyśmy dopiero o 17, z racji, że Rasta niewybiegana musiałam ją na plaży piłką, frisbee i myśleniem zająć. :D Pozdrawiam spacerowiczów, my jestesmy wykończone. :)[/QUOTE] Chyba wiem o która sunie chodzi, ostatnio na spacerze też była agresywna w stosunku do mojego psa, więc chyba dla wszystkich byloby lepiej gdyby miała chociaż kaganiec :) Quote
Jaasmin Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 No, dla nas spacer też udany :) Toto był najmniejszy, szkoda, że nie dotarł nikt z jakimś kolegą mniejszym. Dla mnie to jest super sprawa, uwielbiam oglądać inne psiaki na tych spacerach. Jesteśmy zmęczeni, wychodzi sprawa kondycji :razz: Ja bardziej niż Toto chyba, a jest ode mnie dużo starszy... Dziękujemy bardzo wszystkim współtowarzyszom :loveu: Quote
natalia_aa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 (edited) Psów naliczyłam 20 :lol: Raxa, Tiger, Helenka, Heniek, Hogan, Beatrix, Nero, Bruxa, Solux, Gaston, Gaja, Fajter, Kiver, Mange, Rasta, Limon, Toto, Brutus, Kayla, Avia Dziękuję wszystkim, którzy mimo mrozu zawitali do nas! Atmosfera, jak zawsze ciepła i miła! Jak otrzymam zdjęcia od Dari, oczywiście tutaj wrzucę. Ani od Gaji Wasze uwagi przekażę. Natomiast, co do następnego spaceru, jak już pisałam Karolinie od Rasty ja niestety nic planować i organizować nie mogę. Bom urlopować się będę w Zakopanem, a następnie 3 weekendy pod rząd na uczelni męczyć. Na szczęście u nas godni zastępcy są. Marta więc zadeklarowała się zająć organizacją następnego spotkania. Planowany termin 11 lub 12.02 godz. 12 lub 12.30. Najprawdopodobniej także Gdyni Witomino - może jakaś trasa na Karwiny, nie mam pojęcia póki co. Mają dumać, jak są jakieś propozycje to piszcie. Ja postaram się w miarę na bieżąco przekazywać informacje ;) Edited January 30, 2012 by natalia_aa Quote
Jaasmin Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Zapraszam na bazarek dla Czarka [URL]http://www.dogomania.pl/threads/222003-Nie-bez-kozery-powiem-suuuper-do-09.02.2012r[/URL] Quote
Dzikie nieporadne Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ja jestem nowa z Gdyni mam 5 letnią kundlicę w wielkości goldka i sie piszemy na te spotkania;) I może polanka Redłowska? albo Plaża bo jest zima i zakazu nie ma? U mnie na Obłużu jest trasa rowerowa(turystyczna wiele ludzi chodź tam z psami i my również) a obok pola jak na wsi potem las a za lasem plaża....droga okoła 6 km sama trasa rowerowa 3 i autobusem też się da z wielu miejsc na trasie:) Albo tam gdzie są festyny "pies w wielkim mieście"? Albo do parku przy ratuszu? A jeżeli jednak na witominie czy chwarznie to prosiła bym o informacje gdzie konkretnie;) Quote
wikikoniki Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Mada95']Ja jestem nowa z Gdyni mam 5 letnią kundlicę w wielkości goldka i sie piszemy na te spotkania;) I może polanka Redłowska? albo Plaża bo jest zima i zakazu nie ma? U mnie na Obłużu jest trasa rowerowa(turystyczna wiele ludzi chodź tam z psami i my również) a obok pola jak na wsi potem las a za lasem plaża....droga okoła 6 km sama trasa rowerowa 3 i autobusem też się da z wielu miejsc na trasie:) Albo tam gdzie są festyny "pies w wielkim mieście"? Albo do parku przy ratuszu? A jeżeli jednak na witominie czy chwarznie to prosiła bym o informacje gdzie konkretnie;)[/QUOTE] Witamy nowa Gdynianke ;) Max robi super postepy, moze nastepnym razem pzyjde z nim ? Jeszcze ni wiem... Ponawiam pytanie, odnosnie spaceru z lekko niezrownowazonym kundelkiem wielkosci bordera . Wiecej na blogu Quote
Dzikie nieporadne Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Bardzo chętnie pójdziemy razem z wami na spacer;) Może być nawet jutro;) Na 19 ide na kurs tańca więc mamy czas od 11:00 do 17:00 na spotkanie jutro;) Może być? Gdzie by ci pasowało i o której? Wyśle ci na PW mój numer telefonu ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [url]http://www.youtube.com/watch?v=zSXK0lRv0bw&list=UUMlM3V4dwHWTVF5DPZK9v2A&index=2&feature=plcp[/url] To Lejdi na spacerze:) Quote
agamer Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 O po filmiku widze ze jestescie nawet z moich okolic :) Quote
wikikoniki Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [quote name='agamer']O po filmiku widze ze jestescie nawet z moich okolic :)[/QUOTE] Dlaczego nie ma nikogo z moich okolic ? :c Quote
Dzikie nieporadne Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [quote name='agamer']O po filmiku widze ze jestescie nawet z moich okolic :)[/QUOTE] No nie do końca...mieszkam na Obłużu ...ale moja babcia mieszka nie daleko ratusza a moja przyjaciółka też w okolicy więc często tam bywamy ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Dzisiaj Lejdi była na spacerze z Rastą;) Dziewczyny świetnie się bawiły oto filmik ze spaceru: [video=youtube;5wQO9DEpYog]http://www.youtube.com/watch?v=5wQO9DEpYog[/video] :D Karolina mówiła coś o spacerku grupowym jutro koło schroniska... o której? Quote
Talucha Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 To pola za NOMI? ;) O której byłyście? Bo może mi się zdaje ale chyba Was widziałam :lol: Quote
FLY Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 a nie chce ktoś pochodzić w okolicach polanki redłowskiej, plaży obok,klifu,lasu,parku przy piłsudskiego itp;> Bo mi to się nie chce zbyt gdzieś daleko wybierać...Poza tym Fazi ma różne nastroje i czasem nie jest zainteresowany w ogóle zabawą, wtedy można chwile pospacerować i pójść do domu:) Quote
Dzikie nieporadne Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 tak! tak jakoś 12:30-13:30 ;) Quote
Talucha Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Tak, to my też się tam wtedy kręciliśmy :evil_lol: i jutro prawdopodobnie też tam będziemy w tych godzinach ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Bywam dość często koło polanki Redłowskiej;) ale wolała bym jednak plażę albo okoliczny park... Quote
Recommended Posts