Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

Piszę z pytaniem,czy mogę liczyć na pomoc w sterylizacji kotki? Jakieś dwa miesiące temu wzięłam na tymczas trzy kocie dzikuski z ulicy (w centrum powiatowego miasta Zamościa kocica od lat kociła się kilka razy do roku,zajęłam się jej sterylizacją po wykarmieniu tych właśnie kociąt).

Do dzisiaj wydawało mi się,że są dwa kocurki i koteczka; kocurki zawiozłam na kastrację i jakież było zdziwienie weterynarza,gdy okazało się,że największy i najbardziej wystraszony to nie kotek,lecz kotka. Za kastrację miałam zamiar zapłacić sama,ale w tej sytuacji za sterylizację kotki koszt jest wyższy - 110zł (a nie 60zł). Zapłacę za jedną kastrację i mam prośbę o pokrycie kosztu sterylizacji kotki w kwocie 110zł.

Tak wygląda kocurek,który okazał się kotką (zdjęcie zrobiłam wczoraj):

P10113511_zps0153e941.jpg

Posted

Proszę o sterylkę suczki z tego wątku http://www.dogomania.com/forum/topic/143688-4-kg-na-%C5%82a%C5%84cuchu-pom%C3%B3%C5%BC-nutce/

Sunia znajduje się w lecznicy i chcielibyśmy ją od razu wysterylizować, zeby nie musiała już później 

wracać do klatki. Nutka - tak nazywa się suczka wykradziona cudem z łańcucha od oprawcy,który się nad nią znęcał.

Czy mogę liczyć na pokrycie kosztów sterylki? Pozdrawiam

5688e13f98e6b3b7med.jpg

Posted

Witam, jaka jest decyzja w sprawie Nutki? Sunia już po sterylce, tak zdecydowali lekarze, żeby sunieczki już później nie stresować pobytem w szpitalu. 

Bardzo proszę o odpowiedź. Sunią po sterylce zaopiekuje się zamojska fundacja Zea, moim zadaniem było zabranie jej od oprawcy i zorganizowanie sterylki.

Poszła moja deklaracja za listopad i grudzień.

Pozdrawiam

Posted

Wybaczcie ,że tak póżno i długo  Kudłataja  jesteś deklarowiczem - płacimy. Cały czas kombinujemy jak stworzyć fundusz Sterylkowy na Koty jakoś jak sa chętni sponsorzy to psy, psy, psy  a te biedne koty ? w ubiegłym roku podrzucili łącznie 19 kociąt w tym 8  coś tam wyskrobaliśmy i wyżebraliśmy na 20 sterylek ale to ciągle mało. Ewa

Posted

Dzisiaj postaram się wysłać fakturę za sterylizacje Nany na kwotę 250zł.

Czy może być przelew do doktora na całą kwotę a ja zwrócę 30 % na Wasze konto?

• koszt -250zł
• miejsce zabiegu - Lecznica AS W Bielsku-Białej
• link do wątku http://www.dogomania...ej-suczki-nany/

tamb może być

Mam na koncie uzbierane 30%. Jak puścisz przelew na konto lecznicy, proszę Cię daj znać. Doktor jest na urlopie a chciałabym od razu przelać 30% na sterylkowe konto. Papiery wysłałam. Dostałam sms, że dostarczone w zeszły wtorek.

Posted

22 sierpnia (post 42, str 3) zgłosiłam suczke Sabę. W nastepnym poście dostałam zgodę na zabieg (od Ewy/oststniaszansa).

http://www.dogomania.com/forum/topic/140244-akcji-sterylizacja-razem-walczmy-z-bezdomno%C5%9Bci%C4%85-do%C5%82%C4%85cz-do-akcji/page-3

auraa, która założyła za sterylkę Saby, wysłała do Was papiery. Nie pamięta jednak kiedy. Mówi, że dawno i nie ma jeszcze zwrotu.

Możecie Dziewczyny sprawdzić co i jak, proszę ?

Posted

Już od tygodnia jestem deklarowiczem, Deklarację za październik + coś już wysłałam na konto podane w 1 poście. Nie wiem, czy jeszcze w październiku zdążę ze sterylką, bo od tygodnia mam ciotkę w szpitalu i po robocie do niej chodzę do szpitala. Czy już po 1-2 deklaracjach można starać się o dofinansowanie 100%, czy jeszcze nie ? 

Ostatnia Szanso  -  bardzo bym prosiła o odpowiedź. Deklarację na listopad wysłałam

Posted

22 sierpnia (post 42, str 3) zgłosiłam suczke Sabę. W nastepnym poście dostałam zgodę na zabieg (od Ewy/oststniaszansa).

http://www.dogomania.com/forum/topic/140244-akcji-sterylizacja-razem-walczmy-z-bezdomno%C5%9Bci%C4%85-do%C5%82%C4%85cz-do-akcji/page-3

auraa, która założyła za sterylkę Saby, wysłała do Was papiery. Nie pamięta jednak kiedy. Mówi, że dawno i nie ma jeszcze zwrotu.

Możecie Dziewczyny sprawdzić co i jak, proszę ?

Nazwa lecznicy poproszę  bo nie widze nie zapłaconych faktur poza jedna gdzie były wątpliwości czy była opłacana gotówką

Posted

tamb może być

Mam na koncie uzbierane 30%. Jak puścisz przelew na konto lecznicy, proszę Cię daj znać. Doktor jest na urlopie a chciałabym od razu przelać 30% na sterylkowe konto. Papiery wysłałam. Dostałam sms, że dostarczone w zeszły wtorek.

poszedł przelew 250 zł  1/11/2014

Posted

Proszę o sterylkę suczki z tego wątku http://www.dogomania.com/forum/topic/143688-4-kg-na-%C5%82a%C5%84cuchu-pom%C3%B3%C5%BC-nutce/

Sunia znajduje się w lecznicy i chcielibyśmy ją od razu wysterylizować, zeby nie musiała już później 

wracać do klatki. Nutka - tak nazywa się suczka wykradziona cudem z łańcucha od oprawcy,który się nad nią znęcał.

Czy mogę liczyć na pokrycie kosztów sterylki? Pozdrawiam

5688e13f98e6b3b7med.jpg

Sterylizuj :)

Posted

Gabi już po sterylce :)

Koszt zabiegu 250 zł /ze zniżką/.

Zabieg sterylizacji odbył się w :

Przychodni Weterynaryjnej "Anima"

Małgorzata Żabicka

ul. Bielawska 15 lok.35

05-520 Konstancin-Jeziorna

a moje zaakceptowane?

jestem deklarowiczem od dawna

Posted

Nazwa lecznicy poproszę  bo nie widze nie zapłaconych faktur poza jedna gdzie były wątpliwości czy była opłacana gotówką

Już uzupełniam :

sterylizacja Saby odbyła się prawdopodobnie 9.09 w tej samej lecznicy, w której była sterylizowana Gabi.

Małgorzata Żabicka

ul. Bielawska 15 lok.35

Wszystkie papiery przesłałam.

Posted

Wybaczcie ,że tak póżno i długo  Kudłataja  jesteś deklarowiczem - płacimy. Cały czas kombinujemy jak stworzyć fundusz Sterylkowy na Koty jakoś jak sa chętni sponsorzy to psy, psy, psy  a te biedne koty ? w ubiegłym roku podrzucili łącznie 19 kociąt w tym 8  coś tam wyskrobaliśmy i wyżebraliśmy na 20 sterylek ale to ciągle mało. Ewa

Witam i dziękuję. Ja też długo nie zaglądałam na dogo i mam zaległości. Jestem jak najbardziej za takim kocim funduszem i z góry się przyłączam.

Posted

Już uzupełniam :

sterylizacja Saby odbyła się prawdopodobnie 9.09 w tej samej lecznicy, w której była sterylizowana Gabi.

Małgorzata Żabicka

ul. Bielawska 15 lok.35

Wszystkie papiery przesłałam.

Na druku jest prośba o zwrot  na prywatne konto przy czym  niestety nie zauważyłam,że jest do zapłaty 250 zł  a nie "zapłacono gotówka "  dzisiaj zrobiłam przelew  na konto Aurelii . Drogie Panie pilnujcie takich rzeczy  zawsze na rachunku czy fakturze jeżeli ktoś ze swoich środków pokrył zabieg musi być napisane "zapłacono gotówka /karta  ". Ja i Agnieszka  już ledwie zipiemy mamy chore psy w schronisku ,kursujemy schronisko -kliniki weterynaryjne . Prosze o wyjaśnienie  tego rachunku. UWAGA !!! od tej chwili jeżeli nie będzie zapisane na druku ( zaznaczone ) jestem lub nie jestem deklarowiczem czy inne nieprawidłowości - zwracam fakturę czy rachunek nie opłacone. Ewa