malagos Posted April 22, 2015 Posted April 22, 2015 Bardzo proszę o możliwość refundacji za sterylke suni Lerki, bezdomniaczki pod opieką konfirm31: http://www.dogomania.com/forum/topic/145037-pojarmarkowa-lerka/ Zabieg umówiony na ten piatek, w Ostrołęce, u naszego zaprzyjaźnionego doktora w lecznicy AGA Quote
ostatniaszansa Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 dobra godzinę trwalo zanim się zalogowałam non stop komunikat nieprawidłowe hasło lub login szlag by to. Sunia Fanny od Mazowszanki prosiłam wielokrotnie aby osoby które z własnych środków opłacają faktury w danych podawały swoje imię nazwisko adres i konto na które ma być zwrócona kwota a P. Agnieszka nie podała ... sorry ręce mi opadają. Na razie są środki kastrujcie te suki wyżej zgłoszone i bardzo prosze pilnujcie wetów przy wystawianiu faktur i podawajcie potrzebne dane. Na gakturze nie musi byc tylko usługa weterynaryjna moze wet dopisac kastracja suki np. Kasja Quote
Mazowszanka13 Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Sorry :) Już piszę do Agnieszki (Florentyny). Quote
Florentyna Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Tu Agnieszka - odnośnie zgłoszenia Fanny. Nie podałam adresu, z tego co pamiętam. Jak mogę uzupełnić adres? Chciałam wysłać PW, ale chyba zatkana skrzynka u ostatniaszansa. Przepraszam za kłopot. Quote
Mazowszanka13 Posted April 24, 2015 Posted April 24, 2015 Tu Agnieszka - odnośnie zgłoszenia Fanny. Nie podałam adresu, z tego co pamiętam.Jak mogę uzupełnić adres? Chciałam wysłać PW, ale chyba zatkana skrzynka u ostatniaszansa. Przepraszam za kłopot. Z tego co wiem to można tu: [email protected] Quote
Maltanka Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 Chciałam prosić o dofinansowanie sterylizacji suki, którą wraz z zaprzyjażnionym psem przygarnęłam ok 3 lat temu. Do tej pory zabezpieczałam ją zastrzykami. Teraz chciałabym zapisać ją na zabieg. Koszt ( tak mi powiedziano ) 400 zł. Sterylizacja możliwa za ok 2 miesiące.To wątek moich przybłędów: http://www.dogomania.com/forum/topic/115886-pan-i-pani-smith-czyli-rudi-i-czarna-przypilnuj%C4%85-ci-posesji-radom/ Quote
ostatniaszansa Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Maltanko czytałam wątek, po pierwsze uznaje, że suka jest właścicielska, 3 lata u Ciebie to sporo, "trochę" uważam zwlekałaś z tą sterylizacją, taniej byłoby kastrować samca. W wielu miastach są akcje darmowej sterylizacji może jest i taka w Twojej okolicy ? Idea akcji sterylizacji to suki bezdomne i chyba warunki znasz ? że koszty kastracji suki są niemałe wiem, ale 3 lata to był czas na ich uzbieranie, cokolwiek, bazarki, ogłoszenia. Byliśmy dosyć elastyczni się w sytuacjach wyjątkowych, suki z rodzin patologicznych.Niestety nie widzę tu możliwości sfinansowania ( a już w 100 % na pewno ) kastracji suki . Ewa Quote
ostatniaszansa Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 nie rezerwuję terminów dla suczek które moga być kastrowane dopiero za 3 miesiące, ponadto wcale nie trzeba u suki p cieczce tyle czekać 6 tygodni od czasu ustania cieczki wystarczy no chyba,że nie pewny wet i woli czekać aż tyle czasu. Psy z Radys większość która psy z tego miejsca zabiera robi wydarzenia na facebooku bo szerszy zasięg i można coś tam uzbierać na kastrację i nie tylko. My zabraliśmy z Radys łącznie 24 psy większość w roku 2014 i dwa w tym roku. Żaden pies nie był kastrowany ze środków AS -dogo. Większość na szczęście już w swoich domach. Niestety z uwagi na naszą bardzo trudną obecnie sytuacje,na razie żadnego psa mimo bólu serca z Radys nie zabierzemy. 202 nasze boguszaki wystarczy. Mam tu co nieco problem z tym tematem. Inne suki kastrować Poproszę o opinie deklarowiczów w sprawie kastracji suk zabieranych z Radys. Ewa Quote
Lidan1 Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Witam po długiej przerwie. Nie wchodzę na dogo odkąd po zmianach nie mogę się zalogować po staremu czyli jako Lidan. Nie mam czasu ani ochoty na dochodzenie dlaczego tak się dzieje. Mam natomiast wyrzuty sumienia z niewywiązywania się ze swoich zobowiązań sterylkowych. W tym roku nie wpłaciłam chyba ani raz swojej deklaracji i nie pamiętam od kiedy zalegam z wpłatami. Bardzo proszę o sprawdzenie tego bo chciałabym uregulować zaległości. Quote
ostatniaszansa Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Lidan wile rzeczy i my utracilismy m.in dokumentacje zdjęciowa z Boguszyc... sprawdzę od kiedy zalegasz z opłatami . Pozdrawiam. Ewa Quote
Mazowszanka13 Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Mnie się wydaje, że suki z Radys też należałoby wspomagać. Zwłaszcza, że wyciągają je na swój koszt osoby prywatne, które często opłacają też hotelik, leczenie. Mają sporo wydatków. Quote
Mazowszanka13 Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Przelałam 165 zł z bazarku na konto Ostatnia Szansa. Proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym: http://www.dogomania.com/forum/topic/146545-zako%C5%84czony-rozliczam-mega-bazar-z-przetworami-troch%C4%99-ciuszk%C3%B3w-i-co%C5%9B-jeszcze/ Quote
konfirm31 Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Też jestem za pomocą sukom z Radys z tych samych powodów co Mazowszanka. Po zabraniu ze schronu, nie są sukami właścicielskimi - są ogłaszane do adopcji Chcę też zapytać, kiedy mogę się spodziewać zwrotu za sterylizację Lerki http://www.dogomania.com/forum/topic/145037-pojarmarkowa-lerka/ Na wątku AS post malagos nr 276 w jej sprawie. Sterylizacja wykonana 24.04 2015 w Ostrołęce, opłacona przeze mnie gotówką. Faktura(przysłano mi ją pocztą, wiec była zwłoka) oraz nr i dane konta do zwrotu opłaty , wysłałam 04.05. 2015 listem poleconym na adres Fundacji Quote
Kejciu Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 A czym się różnią jedne bezdomne psy od innych ? to że z Radys to gorsze ?i nie należy im się pomoc ? informacja że mają wydarzenia na fb ...i łatwiej tam uzbierać kasę - a czy ktoś komuś zabronił robienia wydarzeń na FB psom które pomoc i zwrot za sterylkę na tym wątku otrzymały i nie są z RADYS ? słonecznego weekendu :) 1 Quote
konfirm31 Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Też jestem za pomocą sukom z Radys z tych samych powodów co Mazowszanka. Po zabraniu ze schronu, nie są sukami właścicielskimi - są ogłaszane do adopcji Chcę też zapytać, kiedy mogę się spodziewać zwrotu za sterylizację Lerki http://www.dogomania.com/forum/topic/145037-pojarmarkowa-lerka/ Na wątku AS post malagos nr 276 w jej sprawie. Sterylizacja wykonana 24.04 2015 w Ostrołęce, opłacona przeze mnie gotówką. Faktura(przysłano mi ją pocztą, wiec była zwłoka) oraz nr i dane konta do zwrotu opłaty , wysłałam 04.05. 2015 listem poleconym na adres Fundacji Nadal nie otrzymałam zwrotu za sterylizację Lerki. Czy mogę wiedzieć - dlaczego? Poczta potwierdziła mi dostarczenie poleconej przesyłki. Quote
Florentyna Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Dziękuję za zwrot za sterylizację Fanny. Pieniążki w kwocie 200 zł wpłynęły dziś tj. 28.05. Jeszcze raz wielkie DZIĘKUJĘ :) Quote
konfirm31 Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 I do mnie za sterylizację Lerki doszło wczoraj 200zł. Dziękuję :) Quote
ostatniaszansa Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 laptop mi szaleje, problemy z internetem. Za opóźnienie w opłacie przepraszam. Na tapecie suki Zaja i Jagoda dzisiaj idą przelewy. Pozdrawiam. Ewa Quote
ostatniaszansa Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Przelałam 165 zł z bazarku na konto Ostatnia Szansa. Proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym: http://www.dogomania.com/forum/topic/146545-zako%C5%84czony-rozliczam-mega-bazar-z-przetworami-troch%C4%99-ciuszk%C3%B3w-i-co%C5%9B-jeszcze/ zaraz sprawdze wydaje mi sie ,ze wpłyneło po potwierdzeniu na koncie potwierdze na wątku, Dziękuję. Quote
funia Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Czy ktos jest w stanie powiedzieć ile zalegam ??Za nic nie mogę znalezc w przelewach ...a chciałam wpłacić ... Quote
handzia Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 Mam pytanie, czy byłaby szansa na pokrycie kosztów sterylizacji przez Akcję dla porzuconej suni ze szczeniakami pod Zamościem? Sunia przebywa w hoteliku u Murki, szczeniaki znalazły już domy :) wątek http://www.dogomania.com/forum/topic/138782-tragedia-osamotnionych-ps%C3%B3w-karol-i-bambo-b%C5%82agamy-o-pomoc-same-nie-damy-rady/page-56posty 1070, 1099 Imię: Kari lecznica :Gabinet weterynaryjny "Cztery łapy" lekarz weterynarii Marcin Kalisz, ul Dębowa 49, 23-300 Janów Lubelski koszt: 150 zł Quote
ostatniaszansa Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Suki Zoja, Jagoda, Kaska poszły przelewy , suka Kari - kastrować . Nie mam sorry czasu na sprawdzanie kto ile zalega sam z tym nie daje rady co drugi dzień na zmianę z Agnieszką pracujemy w schronisku po 12 -14 godzin. Ktoś chętny do pomocy ? Wyslę potwierdzenia wpłat na konto .Mój mail [email protected] Quote
ala123 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Ja wracam tutaj z tematem sterylizacji suczki Aidy,która poszła już do domu,ale miałam wcześniej obiecane częściowe wsparcie kosztów. Tutaj jest jej wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/146081-suczka-znaleziona-w-lesie/ Prośbę pisałam na maila i 20 kwietnia otrzymałam pozytywną odpowiedź, z tym ,że zabieg miał odbyć się w drugiej połowie czerwca,czyli właśnie teraz. Kilka dni temu znowu napisałam, z prośbą o wskazanie sposobu płatności i czekam na odpowiedź. Bardzo proszę, tutaj lub na maila,bo kobieta chciałaby ustalać termin sterylki z lekarzem. Quote
ostatniaszansa Posted June 30, 2015 Posted June 30, 2015 Ja wracam tutaj z tematem sterylizacji suczki Aidy,która poszła już do domu,ale miałam wcześniej obiecane częściowe wsparcie kosztów. Tutaj jest jej wątek: http://www.dogomania.com/forum/topic/146081-suczka-znaleziona-w-lesie/ Prośbę pisałam na maila i 20 kwietnia otrzymałam pozytywną odpowiedź, z tym ,że zabieg miał odbyć się w drugiej połowie czerwca,czyli właśnie teraz. Kilka dni temu znowu napisałam, z prośbą o wskazanie sposobu płatności i czekam na odpowiedź. Bardzo proszę, tutaj lub na maila,bo kobieta chciałaby ustalać termin sterylki z lekarzem. odpisałam z mojego maila my musimy miec potwierdzenie kwoty wydatkowanej z konta Fundacji Quote
ala123 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Witam. Chciałabym zgłosić do sterylizacji suczkę wyrzuconą w lutym na wsi pod Zamościem (Kalinowice). Suczka waży ok.7kg,termin zabiegu ustaliłam na wtorek,7 lipca 2015r. Przez okres rekonwalescencji suczynką zaopiekuje się kobieta,która ją dokarmia. Quote
Recommended Posts