marako Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Dziś przelew na AS poszedł (deklaracja za pierwsze półrocze 2015 = 90 zł). Quote
handzia Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Moje dziewczynki pojechały już dzisiaj do dt w Warszawie. Quote
malagos Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Możemy zgłosić sunię do sterylizacji aborcyjnej? Quote
konfirm31 Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Możemy zgłosić sunię do sterylizacji aborcyjnej? I ja pytam. Chodzi o bezdomną sunię - Pomidorowa z tego wątku - post nr 844 http://www.dogomania.com/forum/topic/137796-bezdomniaki-makowskiemazowsze/page-43#entry16123031 Nie było czasu na wcześniejsze ustalenia. Musiałam działać natychmiast. Zapłaciłam gotówką z własnej kieszeni - 230zł. Mam fakturę na całą sumę - wystawioną na Akcję. Jeżeli będzie zgoda na refundację, wyślę i ją i potrzebne dokumenty na Ostatnią Szansę. Jeżeli otrzymam tylko część zwrotu, różnicę wpłacę na konto Też wpłacam swoją cegiełkę na Akcję Quote
handzia Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Moje dziewczynki pojechały już dzisiaj do dt w Warszawie. Bardzo proszę o odpowiedź, od sterylizacji minęły już dwa tygodnie. Jutro (tzn dzisiaj) muszę rozliczyć się z wetami...nie wiem co mam im powiedzieć. Na kogo wystawiać faktury.... Sterylizacja to połowa kosztów, które muszę zapłacić w lecznicy za dwie bezdomne sunie.... Quote
ala123 Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Ja też chciałabym otrzymać odpowiedź. Nafta pojechała już do domu. Quote
Mazowszanka13 Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Przelałam na konto Ostatniej Szansy na Akcja Sterylizacja 165 zł z mojego bazarku. Proszę o potwierdzenie wpłaty na wątku bazarkowym:http://www.dogomania.com/forum/topic/145638-zako%C5%84czony-rozliczam-w%C5%82oc%C5%82awek-i-inne-skorupy-na-radysaki-w-hotelach/ Quote
konfirm31 Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Coś tu bardzo cicho. Też czekam na odpowiedź. Quote
Ladymonia0610 Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Na starym watku prosilam o pomoc w sterylizacji suczki husky . Post z dnia 03.09.2014 #64 Czy byłaby możliwość sterylizacji ( najprawdopodobniej aborcyjna -musimy sprawdzić) suczki , ale ma właścicielkę tylko sytuacja jest skomplikowana. Dziewczyna ma 2 dzieci -mąż ja zostawił ma 3 suczki i kota. Bardzo dba o zwierzęta -Jedna sunia adoptowana ze schroniska a 2 przygarnięte z ulicy. Suczka w typie husky często ucieka i niestety za każdym razem ma szczeniaki ;( Rodzina żyje za tysiaka na 3 osoby +zwierzęta. Dostalam zgode 8 wrzesnia na sterylke i zwrocicie 70% Mozemy robic sterylke ?? Sprawa pilna Quote
ostatniaszansa Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Bardzo dziękuję za pomoc dla Soni. Z braku banerka, w poście rozliczeniowym zapisałam, że sterylka została opłacona przez Ostatnią Szansę. Przepraszam, że dopiero teraz, ale dogo tak zgłupiało, że nie z każdego komputera można wstawić zdjęcie :( W lecznicy, tuż przed położeniem na stół... (obok kolegi moment wcześniej pozbawionego jajek ;)) I już w domku, po wszystkim... I jeszcze pytanie - fakturę wysłałam pocztą, zwrot miał być bezpośrednio na konto lecznicy - czy doszła i została już może zapłacona? MUSZĘ dobrze żyć z moim Doktorem ;) SONIA i NESIA ZAPłACONE 02.03.2015 Quote
ostatniaszansa Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 I ja pytam. Chodzi o bezdomną sunię - Pomidorowa z tego wątku - post nr 844 http://www.dogomania.com/forum/topic/137796-bezdomniaki-makowskiemazowsze/page-43#entry16123031 Nie było czasu na wcześniejsze ustalenia. Musiałam działać natychmiast. Zapłaciłam gotówką z własnej kieszeni - 230zł. Mam fakturę na całą sumę - wystawioną na Akcję. Jeżeli będzie zgoda na refundację, wyślę i ją i potrzebne dokumenty na Ostatnią Szansę. Jeżeli otrzymam tylko część zwrotu, różnicę wpłacę na konto Też wpłacam swoją cegiełkę na Akcję Zgłoszenie przyjęte faktura plus zgłoszenie dokładnie wypelnione jeżeli zapłacone gotówką musi to byc napisane na fakturze a na zgłoszeniu komu z danymi i adresem i na jakie konto zwracamy Quote
ostatniaszansa Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Na starym watku prosilam o pomoc w sterylizacji suczki husky . Post z dnia 03.09.2014 #64 Czy byłaby możliwość sterylizacji ( najprawdopodobniej aborcyjna -musimy sprawdzić) suczki , ale ma właścicielkę tylko sytuacja jest skomplikowana. Dziewczyna ma 2 dzieci -mąż ja zostawił ma 3 suczki i kota. Bardzo dba o zwierzęta -Jedna sunia adoptowana ze schroniska a 2 przygarnięte z ulicy. Suczka w typie husky często ucieka i niestety za każdym razem ma szczeniaki ;( Rodzina żyje za tysiaka na 3 osoby +zwierzęta. Dostalam zgode 8 wrzesnia na sterylke i zwrocicie 70% Mozemy robic sterylke ?? Sprawa pilna tylko dlaczego tak późno ? Zgłoszenie przyjęte zwrot 70 % wypelnić dokładnie druk zgłoszeniowy Quote
Nutusia Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 SONIA i NESIA ZAPłACONE 02.03.2015 Bardzo dziękuję w imieniu Soni, własnym i naszego Doktora :) Quote
konfirm31 Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Zgłoszenie przyjęte faktura plus zgłoszenie dokładnie wypelnione jeżeli zapłacone gotówką musi to byc napisane na fakturze a na zgłoszeniu komu z danymi i adresem i na jakie konto zwracamy Dziękuję :) . Już wysyłam :) Quote
ostatniaszansa Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Wpłaciłam za pierwsze półrocze 2015 :) Dziękujemy :) Quote
ostatniaszansa Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Bardzo proszę o odpowiedź, sunie już dawno po zabiegu, a ja nie wiem co powiedzieć wetom. Dziewczynki siedzą jeszcze w lecznicy. W międzyczasie zdarzył się wypadek i Czekoladka (sunia po prawej) miała robiony ponownie zabieg, bo szwy puściły :( Czarna miala w brzuchu pięć szczeniaków :( Będę miała bardzo dużo do zapłacenia w tej lecznicy, mam nadzieję, że koszt sterylek uda się pokryć z Akcji Sterylizacji? Zgłoszenie przyjęte kastrować :) Quote
ostatniaszansa Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Na koncie Akcja Sterylizacja Dogo mamy 2070,16 zł z uwagi na ogrom zajęć w schronisku i przy sprawach fundacji zalegamy z bieżącymi informacjami i odpowiedziami tu na dogo bardzo proszę pisać do mnie na [email protected] oczywiście nadal zgłaszamy suki do kastracji tutaj na wątku. Po porządkowaniu rachunków, faktur i opłatach wydaje mi się,ze wszystko jest opłacone na bieżąco . Quote
handzia Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Zgłoszenie przyjęte kastrować :) Dziękuję :) Quote
ala123 Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Jestem stałą deklarowiczką,bardzo proszę o pokrycie kosztów sterylizacji suczki nazwanej przez Murkę Nafta. Sunia nie ma swojego wątku,za dużo nie mogę o niej pisać na dogo,dla jej dobra; Murka wstawiła jej fotki na wątku swojego hoteliku,a ja na szczebrzeszyńskim: http://www.dogomania.com/forum/topic/104386-hotelik-u-murki-w%C4%85tek-informacyjny/page-69 http://www.dogomania.com/forum/topic/78989-bezdomne-ze-szczebrzeszyna-brak-sponsor%C3%B3w-dlugi/page-340 Nafta została wysterylizowana dzisiaj w Janowie Lubelskim,sprawa była pilna,ponieważ małej zaczynała się cieczka. Koszt sterylizacji to pewnie 150zł,jeszcze nie rozmawiałam z Murką. A ja dostanę odpowiedź ? Quote
Mazowszanka13 Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 Chciałabym poprosić o pomoc w sterylizacji Fanny wyciągnietej z Radys, która przebywa w hoteliku.http://www.dogomania.com/forum/topic/146279-fanny-z-radys-urocza-delikatna-wra%C5%BCliwa-czekoladka-ju%C5%BC-w-hoteliku/ Sterylizacja odbędzie się 9 kwietnia Dane gabinetu: Vetmozga.com Usługi Weterynaryjne Zbigniew Mozga ul. Jasna 18b 96-100 Skierniewice koszt: ok. 250 zł Zdjecie: http://www.dogomania.com/forum/uploads/monthly_03_2015/post-150523-0,44528000-1427643245.jpg Quote
konfirm31 Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Zwrot pieniędzy za sterylizację Pomidorowej dotarł na nasze konto. Dziękuję bardzo :). Dopiero teraz miałam możność to sprawdzić. Jeszcze raz dzięki :) Quote
sleepingbyday Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 warto rozpropagować w narodzie, zwłaszcza w swojej okolicy, ze za chwilunie zaczyna się akcja darmowych sterylek w warszawie, w wybranych lecznicach. to może zachęci jeszcze więcej ludzi do cięcia swoich psów i suk, bo najwyższy kurka czas..... Quote
kudlataja Posted April 12, 2015 Posted April 12, 2015 Witam ,poszła moja deklaracja na kwiecień i maj. Chciałabym poprosić o sterylizację malutkiej suczki Kasi, znalezionej na ulicy we wsi pod Krasnobrodem: Suczka obecnie jest bezpieczna i przebywa w dt. u mojego znajomego. Wstępnie umówiłam sterylkę na 21.04, bo są kolejki w gainetach i proszę o zgodę. Pozdrawiam Quote
ala123 Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 Witam. Ja tez mam prośbę o wsparcie sterylizacji suczki Aidy z tego wątku : http://www.dogomania.com/forum/topic/146081-suczka-znaleziona-w-lesie/ Na razie nie mogła być sterylizowana,ponieważ niedawno skończyła się jej cieczka; weterynarz mówi,że za dwa-trzy miesiące dopiero,aby nie miała urojonych ciąż. Quote
Recommended Posts