DONnka Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Klapcio podzielił los naszego skarpetowego Cywila - obecnie Cyryla :D Czasem warto poczekać dłużej ;) Ja nawet nie śmiałam marzyć o takim domu, jaki po ponad roku czekania dostał się Cywilowi ???? Cieszę się, że Klapciowi też się udało :D Quote
monique&chris Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Witamy Was.... Z olbrzymim bólem i pustką w naszym życiu musimy Wam przekazać tę smutną wiadomość W środę 04.11.2015 około godziny 14:30 nasz ukochany Nico vel Kłapouszek odszedł do pięknej Krainy za Tęczowym Mostem... Jego oficjalne pożegnanie odbyło się dzisiaj, czyli w piątek 06 listopada o godz. 08:00 na Cmentarzu dla Zwierząt w Bytomiu - Miechowicach przy ul. Łaszczyka 18... Nico jest pochowany na tamtejszym Cmentarzu (w ostatniej wolnej na ten rok kwaterze...) Jego mogiłę ozdobiliśmy liliami i zniczem Quote
kiyoshi Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 o matko:( tak mi przykro:( nie zdążył się nacieszyć domem:( :( Nico był u Was 4 m-ce...to tyle co u nas nasza staruszka Zosia:( Tak bardzo Wam współczuje:( Quote
bela51 Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Tak bardzo, bardzo mi przykro :( Wspoólczuje z całego serca. Zegnaj Kochany Piesku :( Quote
Recommended Posts