lusia22 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 no nie wiem czy będe miała, to zależy od wszych szczodrych serc:cool3: mam cichutka nadzieję że się uda bo już nad imieniem myślę!! Michał, mówi, że wolałby dziecko najpierw, ale czy jedno drugiemu na drodze stoi?? Quote
melinda:-) Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 eheheh ,Lusiu mój mezulek jak kupowalismy nasza Polinke to tez sie pytał czy moze nie wczesnij jakies baby;) instynkt maciezynski sie odzywa;) Quote
lusia22 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 wymyślił,że jak dziecko będzi miało z 6 lat to bedzie jęczec, że chce zwierzatko to wtedy kupi yoreczka, może i mądrze, mam podobne zdanie, ale wtedy bym kupiła 3-ciego pieska :D albo chomika... Quote
Anusia & Alutka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ojej czekać 7 lat na pieska to byłoby niehumanitarne :lol: Quote
Burchardt Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 W razie czego możesz liczyć na moje 5 złotych. Pozdrawiamy. Kasia i Tupek Quote
lusia22 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 ależ jesteście kochani!! ale z tymi 5 złotymi to naprawde żartowałam, wyobraźcie sobie co by było jakby się ktoś dowiedział 5 złotych musielibyśmy co 5 minutn oddawac!! ale w każdym razie dzięki wielkie!! będę się nadal starac tylko już nie wiem czy o yorka czy o dziecko heh Quote
Burchardt Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Życzę powodzenia przy jednym i drugim. Ja mam jednego yorka, ale dwójkę dzieci. Pozdrawiamy. Quote
agoosia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Ja nie wiem co wy macie dziewczyny za mezow!! wiem ze taka niedoswiadczona osobka jak ja nie powinna sie wypowiadac ale.. ja zawsze myslalam ze to kibiety namawiają mezczyzn na dzieci ze so juz gotowe a tu widze totalne odwrocenie rol!! tak trzymac kobitki jestem z wami... mam nadzieje ze zadna sie na mnie nie rozzlosci Quote
agoosia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Lusia gratuluje ze sie Michał zgodzila ja tez sie zrzuce :D Quote
lusia22 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Agoosia a o co mamy się rozłościc!! to nie jest tak, że michał mnie namawia na dziecko, bo dla mnie też jest ono największym marzeniem, tylko, że ja mam jeszcze jedno o wiele mniejsze marzonko czyli yorka:p dzięki za piątaki! jak zbiore na psa, organizuje składkę na mały samochodzik, coraz bardziej mi się tu podoba:multi: Quote
duszek01 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 ja mam dwójke dzieci ,dwie dziewczynki.Mój pierwszy pies,rasy mops pojawił sie jak byłam w ciązy:cool3: z pierwszą córką;) Quote
agoosia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 mnie sie wydaje ze jak sie mi udalo rodzicow namowic to juz bedziue tylko latwiej :) mysle ze dzieci to najwieksze marzenie jakie mamy ale zycia bez psiaka jest szare.. a ja bym chciala wiecej kolorow i jeszcze 1 malca ale juz w moim rodzinnym domku to nie przejdzie :( Quote
lusia22 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 agoosia nie wiem ile masz lat, ale może s`posobem na to jest własne gospodarstwo domowe:) oczywiście z męskim miłośnikiem psów. Quote
Mona4 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 No umnie malca niebedzie? :lol: dzieci mi wyrosly:cool3: no chyba ze wnuki:loveu: :evil_lol: Quote
agoosia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Lusia 21 no prawie 22... gospodarstwo domowe tylko z milosnikiem zwierzat bo jak bym miala w wianie dostac choc po 1 sztuce tych co moj Tatus posiada to sie nazbiera.. Tylko gdzie ja takiego miloscnka znajde! jakos narazie mi milo u rodzicow nie musze sie niczym przejmowac chyba sie to nie zmieni szybko.. co ma swoje plusy:) ale minusy tez są :( Quote
Anusia & Alutka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Agoosia, no jak to gdzie szukac?? Weterynarza dziewczyno zarywaj :evil_lol: Ja chętnie się z Tobą wybiore ;) Trzeba się wybrać na wydział weterynarii jakiejś uczelni :eviltong: Quote
Mona4 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Mnie TZ wybrala moja stara jamniczka:lol: Diablica byla tak agresywna ze kazdemu kto doniej lapki wyciagal ,natychmiast chciala palce pozrec.Ale kiedys pieknego dnia,na spacerku podleciala do innego psiaki,a ja pedem zania bo wiedzialam ze bedzie jadka.Okazalo sie ze moja Tola niemiala zamiaru nikogo pozrec tylko lasila sie do wlasciciela:crazyeye: To bylo badzo dziwne,no ona nikogo nietolerowala tylko mnie. Quote
agoosia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 no [przeciez zwierzeta mają 7 zmysł wyczula go.. swoją drogą to zastanawiająca historia hmm Arika na spacer!! ja tez mialam jamniczke od 7 roku zycia nietesty 2 lata temy sie pozegnalysmy :( Quote
agoosia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Anusia u mnie w sumie jest duzy wydział weterynarii ja chyba musze sie tam wybrac oczywiscie nie do srodka ale kolo plotu pochidzic:P zartuje.. Quote
Magda Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='agoosia']Anusia u mnie w sumie jest duzy wydział weterynarii ja chyba musze sie tam wybrac oczywiscie nie do srodka ale kolo plotu pochidzic:P zartuje..[/quote] Hahah moja mama doladnie mi to samo powiedziala. Jak chce znalezc chlopa to mam pochodzic przy wydziale weterynarii:evil_lol: Hmmm......trzeba bedzie pomyslec Quote
Anusia & Alutka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Tylko nie rzućmy sie wszystkie na jedną uczelnię, bo aż tylu fajnych facetów naraz nie znajdziemy :shake: Quote
Magda Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ty mozesz isc pierwsza. Ja poczekam na tych mlodszych i w moim wieku:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 No właśnie. Bo ja nie lubie takich młodych facetów. Nie znacie jakiegoś fajnego weta po studiach juz? Quote
Anusia & Alutka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 No co? Trzeba sobie jakoś przyszłość zorganizować. Ty już masz to z głowy, a co my, biedne robaczki, mamy powiedzieć? Quote
Recommended Posts