natruszka Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Witam, czy można gdzieś zamówić próbki tej karmy? Szukam czegoś dobrego bym mogła urozmaicić mojej suni dietę, aktualnie je TOTW Wetlands Canine, z którego jestem zadowolona, bo służy małej i skład świetny ma,ale chciałabym znaleźć jakąś alternatywę by na zmianę z TOTW kamić. A może ktoś z Was karmi aktualnie Wolfsblutem i podzieliłby się ze mną? Oczywiście pokrywam wszystkie koszty albo mogę w zamian próbkę TOTW podesłać:) Quote
ultra Posted May 31, 2014 Posted May 31, 2014 Karmię obecnie WOLFSBLUT WILD Pacific, mogę podesłać próbkę. Jak jesteś zainteresowana poproszę pw [h=2][/h] Quote
Marzanna z dogosfera.pl Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Jeśli szukacie próbek Wolfsbluta to zapraszamy do naszego sklepu. Wprawdzie jeszcze nie są wystawione (poza jedną) ale dostępne są prawie wszystkie formuły. Wystarczy kliknąć w tę wystawioną, a w komentarzu do transakcji napisać jaką formułę zamawiacie. Wystawimy wszystkie w nadchodzących dniach Quote
klematyzja Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Witam. Obecnie karmie Orijen ale pies ma problemy z załatwianiem sie :I Zastanawiam sie nad zmiana na Wolfsblut, TOTW lub Carnilove. Problem jest taki ze jej 1 kg (chihuahua 7 msc.) starcza na bardzo długo i już mam kilka worków rożnych karm które jej nie podeszły. Czy mógłby mnie ktoś poratować, ktos kto karmi, dosłownie garstką próbki tej karmy? Nie chce kupować bo znowu coś bedzie nie tak Quote
Recommended Posts