Collakowa Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 http://www.dogomania.com/forum/uploads/monthly_02_2015/post-123678-0,64775200-1424969448.jpgale zadowolona ze swojej ' zdobyczy ' Quote
adiiszek Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Dziękujemy :)! No co do sierści to w sumie tylko żółtko raz w tygodniu, karma Brit premium junior L (najlepiej od początku służyła małej, acana/ orijen powodowały rozwolnienia że względu na dużo białka i ziół). Pani wróciła ze szpitala, zakupilismy nowe piłki także mała znów może spędzać na dworze więcej czasu. Krwawienie z cieczki zmienia się w takie blade uplawy, wręcz białe, także powoli zaczyna się chyba faza 'zapachowa' bo mała robi się bardzo, bardzo nieusluchana. Mary&Shena miło usłysze, że jest podobna do jakiegoś typ, bo ma rodowód z pseudo pseudohodowli więc można było sięspodziewać, że wyrośnie na zagadkę ;p Jedyne co mnie pociesza, to udało mi się skontaktować z innymi właścicielami psów z tego samego miotu - wszystkie rosną zdrowo, mam ogrom zdjęć, mogę pokazać wieczorem :)) Quote
adiiszek Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Collakowa ona to kość ciągle lize, gryzie i Bardzo często przy niej zasypia ;p Quote
Mary&Shena Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Adiiszek, ja też mam nie rodowodowe colaki i szczerze mówiąc tylko Shena jest w jakimkolwiek typie (klasyk), Miłka nie za bardzo ;) A Twoja troszkę klasyka troszkę amerykana mi przypomina i najważniejsze w przypadku psin z pseudo po których się jakiegoś jednolitego typu nie można spodziewać, to żeby były zdrowe, więc super, że mała zdrowo rośnie i zdrowo wygląda ;) Quote
adiiszek Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 To jest prawda - odpukac - jest zdrowa i weterynarz to tylko kwestia odrobaczanIa i szczepiEn. Miejmy nadzieję, że tak już pozostanie :)) Quote
adiiszek Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=pGdh_bGOHSA tutaj filmik z dziś z małych zabaw :) Mała zdrowo rośnie, chociaż jej wzrost w kłębie zatrzymał się na 61 cm. Waga ost. to było 24kg, teraz nie wiem - będziemy ważyć jak odbiorę wagę ew. u weterynarza na lato. Faza krwawienia w cieczce się skończyła, teraz faza zapachowa, mimo której Shila dalej nie chce aby jakikolwiek pies podchodził do niej ''od dupy strony'' :P Strasznie nam się rozszczekała od czasu rozpoczęcia cieczki, na szczęście mimo cieczki jest bardzo ruchliwa, skora do zabaw, współpracy, choć na spacerach chce się bardziej oddalać, co szybko koryguję :) Pierwszy raz dziś narzeczona ugotowała małej serduszek....miska przesunięta o metr, pies zjadł, oblizywał się 15minut po czym poszedł spać :) Quote
vizzaamore Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Ale ma z wami zabawy :) fajny pies, bardzo zadbany! Quote
pcheelkaa Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Imię mi znane :D Witamy się, piękną dame masz ! Quote
Recommended Posts