Jump to content
Dogomania

Zajrzyj, a przekonasz się, że warto pomagać..Karolek, Bambo, Łatka, Plamka,Papilonek i Jeżynka już bezpieczne..na pomoc czekają kolejne bezdomniaki!!!

Recommended Posts

Posted
10 godzin temu, BORYSboxer napisał:

Dziewczyny, a jaka jest historia królika? Pisałyście do jakichś fundacji króliczych...macie może jakieś jego zdjęcie??

Tutaj Magda musi zabrać głos. Ja nie wiem po prostu.

Posted

Odnalazłam wątek.

Frajda jest śliczna i do tego ma fantastyczne imię.
Mogę jej zrobić ogłoszenie na olx, zrobić opis do ogłoszeń. Myślę, że to kwestia parunastu dni i się przeprowadzi do siebie ;)

• Upvote 1
Posted

I do tego ma wygląd zawiadaki - ale bardzo "chwytliwy", więc miejmy nadzieję, że się nie zasiedzi.

Dlatego, Murko uśmiecham się ślicznie o informacje o Frajdzie :)

Posted
4 godziny temu, Tyś napisał:

...

...

Tak, jest śliczna, a ten szelmowski wyraz pyszczka dodaje jej jeszcze uroku :)

Posted

Cioteczki z Zamościa, czy ktoś z Was robi bazarek w najbliższym czasie i ma ochotę odebrać w Zamościu parę rzeczy? M.in. legowisko-pączek dla kota, które wygrałam w konkursie (podobno warte 100zł, u mnie się tylko kurzy :p) i jakieś szelki i inne duperelki?

Posted
14 minut temu, Tyś napisał:

Cioteczki z Zamościa, czy ktoś z Was robi bazarek w najbliższym czasie i ma ochotę odebrać w Zamościu parę rzeczy? M.in. legowisko-pączek dla kota, które wygrałam w konkursie (podobno warte 100zł, u mnie się tylko kurzy :p) i jakieś szelki i inne duperelki?

Jeśli nikt się nie zgłosi, to ja mogę :) Mam sunię onkę z guzem i szukam dla niej pieniędzy, bo leczenie będzie bardzo drogie...

zapraszam na wątek :)

Posted
5 godzin temu, Tyś napisał:

Odnalazłam wątek.

Mogę jej zrobić ogłoszenie na olx, zrobić opis do ogłoszeń. Myślę, że to kwestia parunastu dni i się przeprowadzi do siebie ;)

2 godziny temu, sharka napisał:

Tyś, jeśli podasz poźniej link do ogłoszenia to je wyróżnię

Kochane dziewczynki :) Mam opis, nie męczymy Murki, ona ma co robić :)

Ta sunia jest pod moja opieką i zaraz wysyłam do Ciebie opis :) Bardzo serdecznie Ci dziękuję :) !!!!!!! I za wyróżnienia sharce <3

Posted
O 12.03.2016o19:33, sharka napisał:

Tyś, jeśli podasz poźniej link do ogłoszenia to je wyróżnię

oferta wyróżnienia wciąż aktualna

Posted
2 godziny temu, Tyś napisał:

handzia, czekam na opis i zdjęcia na maila: [email protected] :)
Też ją poogłaszam :)
Jest genialna, naprawdę!

Godzinę temu, sharka napisał:

oferta wyróżnienia wciąż aktualna

Aaaaaa, ja wysłałam opis na pw na dogo. Nie wiedzialam, że to na maila trzeba pisać ;)

Wyróżniłam też.

Nie ma problemu na razie, są już pierwsze telefony :) na razie nietrafione, ale zawsze to jakaś nadzieja, że coś się dzieje ;)

Posted
O 15.03.2016o17:10, Tyś napisał:

Nie dostałam nic na pw ;)

Super, to kciukuję za telefony :)

Zaraz sprawdzę, jestem pewna, ze poszło.

Ps. ja już się chyba starzeję..:( wysłałam do tys a nie do tyś....przepraszam....

wyślę jutro do Ciebie, ok ? bo telefony jakby ustały...może to święta i zastój z nimi związany...