BORYSboxer Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Dziewczyny, a jaka jest historia królika? Pisałyście do jakichś fundacji króliczych...macie może jakieś jego zdjęcie?? Quote
handzia Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 Zakładam dzisiaj kotom wydarzenie, które zostały w lecznicy pod opieką AgiG. Potem wstawię link. Quote
handzia Posted March 8, 2016 Author Posted March 8, 2016 10 godzin temu, BORYSboxer napisał: Dziewczyny, a jaka jest historia królika? Pisałyście do jakichś fundacji króliczych...macie może jakieś jego zdjęcie?? Tutaj Magda musi zabrać głos. Ja nie wiem po prostu. Quote
Murka Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Parę fotek Frajdy - ogłaszajcie pięknotę i jazda do domu, bo kolejne biedy czekają:) 1 Quote
Murka Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 Przy okazji na fotki załapał się Hugo, którego Frajda potrafi zmęczyć (a to wyczyn nie lada:) ) Quote
handzia Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 Kasiu :) Bardzo dziękuję :) Jutro opiszę wrażenia z wizyty u Was, bo dzisiaj już padam :) Zdjęcia są wspaniałe :) !!! Quote
Tyśka) Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Odnalazłam wątek. Frajda jest śliczna i do tego ma fantastyczne imię. Mogę jej zrobić ogłoszenie na olx, zrobić opis do ogłoszeń. Myślę, że to kwestia parunastu dni i się przeprowadzi do siebie ;) 1 Quote
sharka Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Tyś, jeśli podasz poźniej link do ogłoszenia to je wyróżnię 1 Quote
sharka Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 kudlataja w wolnej chwili proszę potwierdź że kaska ze Skarpety Talcott doszła :) podziękuję dziewczynom na wątku skarpetowym Quote
Tyśka) Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 33 minut temu, sharka napisał: Tyś, jeśli podasz poźniej link do ogłoszenia to je wyróżnię Byłoby wspaniale :) Quote
Tyśka) Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 I do tego ma wygląd zawiadaki - ale bardzo "chwytliwy", więc miejmy nadzieję, że się nie zasiedzi. Dlatego, Murko uśmiecham się ślicznie o informacje o Frajdzie :) Quote
elik Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 4 godziny temu, Tyś napisał: ... Frajda jest śliczna i do tego ma fantastyczne imię. ... Tak, jest śliczna, a ten szelmowski wyraz pyszczka dodaje jej jeszcze uroku :) Quote
Tyśka) Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Cioteczki z Zamościa, czy ktoś z Was robi bazarek w najbliższym czasie i ma ochotę odebrać w Zamościu parę rzeczy? M.in. legowisko-pączek dla kota, które wygrałam w konkursie (podobno warte 100zł, u mnie się tylko kurzy :p) i jakieś szelki i inne duperelki? Quote
handzia Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 14 minut temu, Tyś napisał: Cioteczki z Zamościa, czy ktoś z Was robi bazarek w najbliższym czasie i ma ochotę odebrać w Zamościu parę rzeczy? M.in. legowisko-pączek dla kota, które wygrałam w konkursie (podobno warte 100zł, u mnie się tylko kurzy :p) i jakieś szelki i inne duperelki? Jeśli nikt się nie zgłosi, to ja mogę :) Mam sunię onkę z guzem i szukam dla niej pieniędzy, bo leczenie będzie bardzo drogie... zapraszam na wątek :) Quote
handzia Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 5 godzin temu, Tyś napisał: Odnalazłam wątek. Frajda jest śliczna i do tego ma fantastyczne imię. Mogę jej zrobić ogłoszenie na olx, zrobić opis do ogłoszeń. Myślę, że to kwestia parunastu dni i się przeprowadzi do siebie ;) 2 godziny temu, sharka napisał: Tyś, jeśli podasz poźniej link do ogłoszenia to je wyróżnię Kochane dziewczynki :) Mam opis, nie męczymy Murki, ona ma co robić :) Ta sunia jest pod moja opieką i zaraz wysyłam do Ciebie opis :) Bardzo serdecznie Ci dziękuję :) !!!!!!! I za wyróżnienia sharce <3 Quote
Tyśka) Posted March 12, 2016 Posted March 12, 2016 Ok, to mogę Ci też podrzucić te rzeczy na którymś weekendzie. :) Suepr, to czekam na opis. 1 Quote
handzia Posted March 14, 2016 Author Posted March 14, 2016 Zrobiłam ogłoszenia Frajdzie na OLX, niedługo Święta, na razie pewnie będzie przestój, ale może akurat? :) Quote
Tyśka) Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 handzia, czekam na opis i zdjęcia na maila: [email protected] :) Też ją poogłaszam :) Jest genialna, naprawdę! Quote
sharka Posted March 14, 2016 Posted March 14, 2016 O 12.03.2016o19:33, sharka napisał: Tyś, jeśli podasz poźniej link do ogłoszenia to je wyróżnię oferta wyróżnienia wciąż aktualna Quote
handzia Posted March 14, 2016 Author Posted March 14, 2016 2 godziny temu, Tyś napisał: handzia, czekam na opis i zdjęcia na maila: [email protected] :) Też ją poogłaszam :) Jest genialna, naprawdę! Godzinę temu, sharka napisał: oferta wyróżnienia wciąż aktualna Aaaaaa, ja wysłałam opis na pw na dogo. Nie wiedzialam, że to na maila trzeba pisać ;) Wyróżniłam też. Nie ma problemu na razie, są już pierwsze telefony :) na razie nietrafione, ale zawsze to jakaś nadzieja, że coś się dzieje ;) Quote
Tyśka) Posted March 15, 2016 Posted March 15, 2016 Nie dostałam nic na pw ;) Super, to kciukuję za telefony :) Quote
handzia Posted March 17, 2016 Author Posted March 17, 2016 O 15.03.2016o17:10, Tyś napisał: Nie dostałam nic na pw ;) Super, to kciukuję za telefony :) Zaraz sprawdzę, jestem pewna, ze poszło. Ps. ja już się chyba starzeję..:( wysłałam do tys a nie do tyś....przepraszam.... wyślę jutro do Ciebie, ok ? bo telefony jakby ustały...może to święta i zastój z nimi związany... Quote
Recommended Posts