handzia Posted May 31, 2015 Author Posted May 31, 2015 Dziękuję jeszcze raz :). Nie wiem, jak mogłam przegapić ten link, myślami ciągle gdzieś błądzę i nie zauważyłam:) Przy okazji podsumuję konto Karolka: Stan konta do 25.05.15r. 280zł Ostatnie wpłaty: 25.05 ranias 20zł 26.05. elik z bazarku 121,76zł z czego dla Karola 60,76zł (pozostałą kwotę 61zł przelewam na konto hoteliku u Murki dla wspomnianych wyżej psiaków) Stan konta karolkowego po tych wpłatach 360,76zł Wydatki - hotelowanie za maj 400zł Aktualny stan konta: 0zł (znów zaczynamy od zera) Dziękuję wszystkim zaangażowanym za pomoc w uzbieraniu prawie całej kwoty majowej. Tylko dzięki wam Karolek ciągle jest bezpieczny, a ja nie popadłam jeszcze w jakieś straszne długi :). pozdrawiam,m. Madziu, dzisiaj uzupełnię w pierwszym poście. Przy okazju zapraszam na bazarek dla Karolka i jego kolegów :) Link w moim podpisie. Quote
kudlataja Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Czerwcowa deklaracja dla Karolka wysłana Bardzo dziękuję dotarła:) Moja też z małym bonusikiem Serdecznie dziękuję pieniążki dotarły:) Bieżące rozliczenie: Ostatnie wpłaty: 02.06 elficzkowa 40zł 02.06 ranias 10zł Aktualny stan konta Karolka: 50zł Aktualne wiadomości o Karolku niestety bez zmian, nikt nie dzwonił z ogłoszeń w dalszym ciągu. Karolek bawi się z pozostałymi hotelowiczami, uwielbia spacery i nadal jest niedotykalski. Jeszcze raz dziękuję za każdy grosik, pozdrawiam Quote
kudlataja Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Bambo z nowymi właścicielami - jak napisał pan Andrzej (trochę zmieniając imię naszego olbrzyma: " Przesylam foto Mambo. mambo ma sie b.dobrze to inteligentny pies nie sprawia klopotu a wrecz przeciwnie jest pociecha szybko sie zaaklimatyzowal. Dzieki za dobra "robote" z bezdomnymi.." bambo jak widać świetnie się odnalazł, niestety po Bambusku został dług 300zł w hoteliku i 100zł u weta. Ogólnie zadłużenie psiaczków w hoteliku - Jagody, Zoi, Bambo i Kari (tej mini suczki ze szczeniakami), które ostatnio ratowałyśmy to już ponad 1000zł, zawrotna kwota:( Serdecznie zapraszam na bazarek dla Karolka i reszty psiaków przygotowany przez Handzię, trwa już tylko do niedzieli. Zapraszam! http://www.dogomania.com/forum/topic/147091-ciuchy-dla-maluszk%C3%B3w-i-doros%C5%82ych-buty-r%C4%99kodzie%C5%82o-i-inne-drobiazgi-dla-zamojszczak%C3%B3w-do-7-go-vi-zapraszam/page-2 Quote
kudlataja Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Niech wszystko ułoży się tak jak będzie najlepiej dla Karolka... :) Dziękuję za dobre życzenia I reszty bezdomniaczków :) Dziękuję:) Myślę, że zmiana środowiska może być pomocna dla Karolka :) Trzymam kciuki. Ten DT byłby płatny? Dom byłby bezpłatny, o ile to w ogóle dojdzie do skutku. Pokrywałabym jedynie ewentualne koszty weterynaryjne. Quote
kolejna kobietka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 No to Bambo vel Mambo się udało wspaniale! :lol: Quote
Guest TyŚka Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Świetne wieści od Państwa Mambowych. Trzymam kciuki za ew. DT Karolka :) Quote
elik Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Pieniążki dotarły 26.05,05 - 121,76zł nie spodziewałam się aż takiej kwoty, serdecznie dziękuję :):) :) chciałabym potwierdzić otrzymanie pieniędzy na wątku bazarku. Poproszę o link. ... ... Link do bazarku jest w moim podpisie. Będę wdzięczna za potwierdzenie otrzymania tej kwoty :D ... I zapomniałam :P Kudlataja, proszę potwierdź na bazarku, że otrzymałaś kwotę i w jakiej wysokości. Przesyłam link ponieważ w moim podpisie nie ma już linku do tamtego bazarku. http://www.dogomania.com/forum/topic/145790-bazarek-ma-na-celu-pomoc-finansow%C4%85-dla-moiry-chani-mufki-i-kulki-trwa-do-30042015-godz-2000/page-30 Quote
kudlataja Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Kudlataja, proszę potwierdź na bazarku, że otrzymałaś kwotę i w jakiej wysokości. Właśnie potwierdziłam, przepraszam, że dopiero teraz. Jeszcze raz dziękuję za wsparcie:) Quote
kudlataja Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015   Świetne wieści od Państwa Mambowych. Trzymam kciuki za ew. DT Karolka :)  Dzięki za pamięć, niestety na razie jeszcze nic nie wiem odnośnie ewentualnego dt Karolka:( Wczoraj zadzwoniła do mnie kobieta z informacją o bezdomnej suczce w sąsiedniej miejscowości, jest w zaawansowanej ciąży i koczuje pod sklepem. Nie wiem co zrobić, adopcje ostatnio ustały, trzy suczki ciągle w hoteliku u Murki i mam związane ręce.. Quote
kudlataja Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 pomogę trochę finansowo pod koniec czerwca Bardzo dziękuję, pomoc ogromnie się przyda:) Quote
Guest TyŚka Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Też nie lubię decydować jakiemu psu pomóc, a jakiemu nie... ale uważam, że liczy się rozsądek. Postaraj się ta suczką zainteresować jakiejś organizacje, ludzi... ale nie wiem czy jest sens dalszego zadłużania się... wiem, że to brzmi brutalnie, nie zazdroszczę Twojego musu decydowania co z suczką... :( 1 Quote
ranias Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Poleciało ode mnie 20zł dla Karolka. Postaram się jeszcze coś podesłać. A suczką trzeba się zainteresować. Tak po ludzku, zwyczajnie Quote
ranias Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 I muszę sama siebie skomentować. Pewnie że trzeba pomagać, nie można przechodzić obojętnie tylko niestety wszystko rozbija się o pieniądze....Parszywa rzeczywistość Quote
kudlataja Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 I muszę sama siebie skomentować. Pewnie że trzeba pomagać, nie można przechodzić obojętnie tylko niestety wszystko rozbija się o pieniądze....Parszywa rzeczywistość Przepraszam, ja mam ciągle zaległości na wątku, dużo pracy w terenie. Spóźniłam się 2 godziny, pojechałam po pracy i ciężarna suczka została odwieziona przez pracowników sklepu do weterynarza w Szczebrzeszynie,nie chcą jej wydać,choć znalazłam dla niej miejsce jej dalszy los jest niewiadomą..Dzisiaj zabrałam spod szkoły, w której pracuję takie 3-miesięczne maleństwo, zabrałam, co miałam zrobić..jest pod moją opieką, szukam pilnie domu. Wszystko rozbija się o pieniądze, oczywiście ale jak nie pomagać, ja nie narzekam, tylko szukam pomocy.pozdrawiam,m. Quote
kolejna kobietka Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Z kluskami to jeszcze o tyle dobrze, że szybko domy się znajdują. Myślę, że wystarczy ogłosić na olx, ewentualnie dorzucić kilka najbardziej popularnych typu gumtree, morusek. Jak będziesz potrzebowała pomocy to mogę wystawić, na wszelki wypadek podam maila: [email protected] Quote
Guest TyŚka Posted June 10, 2015 Posted June 10, 2015 Jest bardzo śliczny, więc trzymam kciuki za dobry dom dla niego. Quote
kudlataja Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Szczeniaczek wylądował w dt u Handzi:), nie pisałam, ale następnego dnia zgarnęłam jeszcze mamę, która przerażona biegała po jezdni..weszłam na dogo tylko na chwilkę, ale wieczorem wstawię fotkę. Obie dziewczyny są śliczne. Mała sunieczka - Plamka, już ogłoszona na olx i ktoś tam się odzywa, ale na razie bez rewelacji, gorzej z dorosłymi suczkami..w porozumieniu z Alą mamę także umiesiłyśmy u Murki. Z ważniejszych newsów to miałam pierwszy telefon w sprawie Karolka, aż z Gliwic..niestety Pani szybko się zniechęciła, bo mieszka w bloku, proponowałąm jej którąś z suczek, obiecała, ze zadzwoni do hoteliku, gdzie przebywa Karolek, przemyśli srawę, Niestety nie zadzwoniła do hoteliku, ani już się nie odezwała:(. To był pierwszy telefon dotyczący Karolka, może nastąpii jakiś przełom. Okazuje się, że warto puszczać ogłoszenia gdzie się tylko da.. Quote
kudlataja Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Posłałam małe wsparcie dla Karolka Dziękuję, wieczorem zerknę na konto i potwierdzę:) Quote
kudlataja Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Z kluskami to jeszcze o tyle dobrze, że szybko domy się znajdują. Myślę, że wystarczy ogłosić na olx, ewentualnie dorzucić kilka najbardziej popularnych typu gumtree, morusek. Jak będziesz potrzebowała pomocy to mogę wystawić, na wszelki wypadek podam maila: [email protected] Dziękuję, mam nadzieję, że suczka szybko znajdzie domek, strasznie uwielbia dzieci..widać że w domu z którego suczki zostały wyrzucone, a raczej z podwórka, były dzieci bo mama - Łatka także za nimi szaleje. Co do ogłoszeń, to pogadam z dziewczynami, gdzie sunieczkę ogłaszają i dam znać, dzięki za propozycję, jestes w tym temacie niezastąpiona:) Quote
kudlataja Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Jest bardzo śliczny, więc trzymam kciuki za dobry dom dla niego. Dziękuję, że do nas zaglądasz:) Quote
kolejna kobietka Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Szczeniaczek wylądował w dt u Handzi:), nie pisałam, ale następnego dnia zgarnęłam jeszcze mamę, która przerażona biegała po jezdni..weszłam na dogo tylko na chwilkę, ale wieczorem wstawię fotkę. Obie dziewczyny są śliczne. Mała sunieczka - Plamka, już ogłoszona na olx i ktoś tam się odzywa, ale na razie bez rewelacji, gorzej z dorosłymi suczkami..w porozumieniu z Alą mamę także umiesiłyśmy u Murki. Z ważniejszych newsów to miałam pierwszy telefon w sprawie Karolka, aż z Gliwic..niestety Pani szybko się zniechęciła, bo mieszka w bloku, proponowałąm jej którąś z suczek, obiecała, ze zadzwoni do hoteliku, gdzie przebywa Karolek, przemyśli srawę, Niestety nie zadzwoniła do hoteliku, ani już się nie odezwała:(. To był pierwszy telefon dotyczący Karolka, może nastąpii jakiś przełom. Okazuje się, że warto puszczać ogłoszenia gdzie się tylko da.. Ja ogłosiłam na Gliwice. Dom zawsze można sprawdzić a transport zorganizować, co prawda jakby poszło coś nie tak to faktycznie z taką odległością nie jest za wesoło. Na Warszawę ciężko się przebić. Następnym razem zmienić na bliżej? Quote
Recommended Posts