Jump to content
Dogomania

Zajrzyj, a przekonasz się, że warto pomagać..Karolek, Bambo, Łatka, Plamka,Papilonek i Jeżynka już bezpieczne..na pomoc czekają kolejne bezdomniaki!!!

Recommended Posts

Posted

Zaraz poudostępniam na fb po grupach. Może warto tytuł trochę zmienić i dodać na przykład "Maleńka 5 kg sunia ....."? te mniejsze pieski jednak bardziej ludzi przyciągają. 

Ok, juz zmieniam :) Nie wiem jakie podać konto, zaraz napisze do Marysi...

Posted

Marysia niestety nie odpowiada, może podam konto Murki bezpośrednio?

Zresztą na razie nikt niczego nie zaoferował, żadnej pomocy. :( nikt nie pyta o konto...

Guest TyŚka
Posted

O matko... nigdy się to chyba nie skończy... ale szczeniaki śliczne, szczególnie ta kremówka, szybko znajda domy.

Posted

Jak dostane wszystko do ogloszen to zrobie pakiet dla Bambo, na razie nie dostalam, mam nadzieje, ze przypadkiem nie usunelam wiadomosci, staram sie sprawdzac, ale mam strasznie zawalana skrzynke, duzo wiadomosci na dzien dobry kasuje, wiec wszystko sie niestety moze zdarzyc...

Posted

Jak dostane wszystko do ogloszen to zrobie pakiet dla Bambo, na razie nie dostalam, mam nadzieje, ze przypadkiem nie usunelam wiadomosci, staram sie sprawdzac, ale mam strasznie zawalana skrzynke, duzo wiadomosci na dzien dobry kasuje, wiec wszystko sie niestety moze zdarzyc...

Nie wykasowałaś, bo to ja nie wysłałam. Bambo ma szansę na domek, wczoraj do Ali dzwonił bardzo obiecujący pan w jego sprawie i dlatego się wstrzymałam. Przepraszam, że nie poinformowałam cie, dużo tego wszystkiego..mam nadzieję, że to będzie już ten właściwy domek..
Posted

O matko... nigdy się to chyba nie skończy... ale szczeniaki śliczne, szczególnie ta kremówka, szybko znajda domy.

Maluchy już próbują same jeść, czarny jest bardziej rezolutny, a biszkopcik spokojniutki za jakieś 2 tygodnie będziemy pewnie je ogłaszać. Mam nadzieję, że rodzinka szybko znajdzie właściwe domki..
Posted

Madziu, wydarzenie dla szczeniaków i mamusi https://www.facebook.com/events/869781009735690/

Nie podalam na razie konta, może zapytać Marysię? Ona zawsze bez problemów pomaga w tej kwestii?

Dziękuję Aniu, jakoś przegapiłam twój wpis, ale już się poprawiam:)
Nie wiem jakie konto podać..może hoteliku, co ty na to? Żeby pieniążki bezpośrednio wpływały na te właśnie psiaczki..
Posted

Nie wykasowałaś, bo to ja nie wysłałam. Bambo ma szansę na domek, wczoraj do Ali dzwonił bardzo obiecujący pan w jego sprawie i dlatego się wstrzymałam. Przepraszam, że nie poinformowałam cie, dużo tego wszystkiego..mam nadzieję, że to będzie już ten właściwy domek..

Nie masz za co przepraszać! Jejku, ale się cieszę! :lol: trzymam mocno kciuki, żeby wszystko się dobrze potoczyło :)

Guest TyŚka
Posted

Mocno kciukuję za Bambusa (mam nadzieję, że murzynek Bambo nie obrazi się na mnie za odmianę jego imienia w ten sposób :p)

Posted

Bambo został dzisiaj zawieziony przez TZta Murki do swojego domku :) Trzymajmy kciuki,aby nie było żadnych niespodzianek !

Pozostanie tylko spłacić dług po nim i koncentrować się na szukaniu domu suczkom i szczeniaczkom.

No i  muszę napisać jeszcze,że TZ Murki zawiózł Bambo do domu,ale po drodze zgarnął do hoteliku inną biedę potrzebującą pomocy;niewielkiego, kudłatego pieska...

Pomóżmy Murkom,nie mogą zostać sami. Przypominam wątek hoteliku, na pewno będą tam niebawem fotki nowego hotelowicza:

http://www.dogomania.com/forum/topic/104386-hotelik-u-murki-w%C4%85tek-informacyjny/page-81

Guest TyŚka
Posted

Trzymamy kciuki za Bambo.

Wy przeciągacie te bezodmniaki czy co?

Guest TyŚka
Posted

I coś wiadomo o Bambo więcej? :p

Szukam transportu dla kociaka Lublin --> Zamość. Ktoś coś?

Posted

I coś wiadomo o Bambo więcej? :P

Szukam transportu dla kociaka Lublin --> Zamość. Ktoś coś?

Kudlataja rozmawiała dzisiaj  z Panem,wszystko u nich w porządku,Bambo biega i pilnuje swojej hektarowej posesji :) Trzymajmy kciuki mimo to,bo z doświadczenia wiemy, jak niekiedy bywa .

Jeżeli chodzi o kota, to rozumiem,że ma przyjechać z Lublina do ds w Zamościu, tak ? Napisz mi na pw, do kogo ma przyjechać,bo mamy tutaj kilka takich miejsc,gdzie koty raczej nie powinny trafiać,dlatego szukają ich w Lublinie...

Guest TyŚka
Posted

O, to dobrze, że są takie wieści, ale trzymam dalej :)

Nie do końca, ma trafić do mnie.

Posted

Kudlataja rozmawiała dzisiaj  z Panem,wszystko u nich w porządku,Bambo biega i pilnuje swojej hektarowej posesji :)

Trzymam kciuki za Bambo. :)

Chciałabym przeczytac taki post o Karolku kiedyś... 

Guest TyŚka
Posted

Chciałabym przeczytac taki post o Karolku kiedyś... 

Ja też, na pewno się doczekamy :)

... 

Posted

Ja też, na pewno się doczekamy :)

... 

Ja też mam taką nadzieję, choć nie będzie łatwo. W Karolku musi się ktoś po prostu zakochać i wziąć go takim jaki jest, a do tego potrzebny jest prawdziwy zwierzolub. Może taki w końcu naszego Karolka wypatrzy gdzieś na tym olx-ie. Zastanawiam się też nad fejsbukiem, aby tam jakoś Karolka zareklamować..niestety jestem zielona w tym temacie i na razie z powodów osobistych wolałabym nie zakładać sobie konta.

U Bambo wszystko wydaje się być w porządku. Nowy Pan tylko musi zabezpieczyć tujki, ale nie przejmuje się tym bardzo:) Myślę, że kiedyś przy okazji odwiedzimy Bambuska i strzelimy mu kilka fotek.

W hoteliku u Murki zostały jeszcze trzy nasze dziewczyny i dwóch małych urwisów, oby dobra passa adopcyjna trwała..

Suczka spod Starego Zamościa ze swoimi synkami:

38rjt.jpg

oraz ruda Zojka (ze Skierbieszowa) i Jagoda spod Zamościa:

i53e3p.jpg

Posted

Mały grosik dla Karolka przelany 

Baaardzo dziękuję, pieniążki dla Karolka dotarły :)

Przy okazji wstawiam bieżące rozliczenie:

- stan konta do 14.05.2015  240zł

- ostatnie wpłaty

15.05.15 agat21  40zł

- aktualny stan konta 280zł