Jump to content
Dogomania

Zajrzyj, a przekonasz się, że warto pomagać..Karolek, Bambo, Łatka, Plamka,Papilonek i Jeżynka już bezpieczne..na pomoc czekają kolejne bezdomniaki!!!

Recommended Posts

Posted

Zagladam 

zagladam do cudnego 

i czytam czasem

a porwalalam sobie banerek  kolejnej kobietki 

o matuniu jaki cudnyy

no to sciskam ile sil zeby wszystko udalo sie zalatwic 

ciociu kudlataja 

poprosze num konta

serce wielkie piekne Twoje

stokroc pozdrawiam

Posted

Karolek ma łącznie 60zł dekaracji od gluchypies i elficzkowa, którym jestem bardzo wdzięczna za to ze tak długo już pomagają. Niestety hotelik to koszt 400zł. właśnie zauważyłam, że na pierwszej stronie nie jest zaktualizowane. Karolek nie ma już żadnych funduszy. Ja zarabiam 1000zł, w ubiegłym miesiącu jakoś pożyczyłam brakujące 200zł, ale teraz już nie mam pomysłu. Handzia obiecała bazerk, ale strasznie zabiegana jest teraz więc bazarek musi poczekać.

Stan konta Karolka (nie wliczam już tej mojej pożyczki) to na dzień obecny 60zł :(

Zrobiłam właśnie swoje ogłoszenie Karolkowi, szukam ds lub bezpłatnego dt..jak do tej pory nikt nie zadzwonił i nawet nie pytał o psiaka, smutne i spędza mi sen z powiek..

http://olx.pl/oferta/wrazliwy-mody-psiak-karolek-pilnie-szuka-domu-CID103-IDa5aK7.html?action=show&id=148996299&utm_source=serviceletterManageAd&utm_medium=email&utm_campaign=diplayLink#xtor=EREC-55-[id1]-20150509-[diplayLink]-267517@1-20150509082458

Madziu, strasznie przepraszam, już uaktualniam wpłaty i wydatki.

W tym tygodniu powinnam skończyć bazarek, postaram się :)

Guest TyŚka
Posted

Smutne wieści... bardzo smutne.

A o Bambo ktoś pyta?

Posted

A ta sunieczka  piekna 

ta z pileczka 

miala jechac do hoteliku  Murki 

czy ma watus ta kochanasunia?

Plamka - czyli sucza z piłeczką nie ma oddzielnego wątku, trochę gości u Karolka, a tak poza tym to jest na wątku hoteliku u Murki. Jutro Plamka miała już jechać do upragnionego domku, odbyła się wizyta przedadopcyjna i wszystko było na dobrej drodze..niestety dziś okazało się, że domek przepadł, tzn. pani, która zdecydowała się na suczkę, wzięła pod swoją opiekę w między czasie innego potrzebującego psiaka - staruszka, który stracił właściciela. Plamka nadal do wzięcia..

Posted

Madziu, strasznie przepraszam, już uaktualniam wpłaty i wydatki.

W tym tygodniu powinnam skończyć bazarek, postaram się :)

Nic nie szkodzi, wiem że masz dużo na głowie i tyle już pomogłaś:)

Posted

Smutne wieści... bardzo smutne.

A o Bambo ktoś pyta?

Na razie o piękego Bambo nikt nie pyta;(

Gusiaczek wpłaciła dla niego 50zł na konto hoteliku, ma podobno zapchaną skrzynkę, więc dziękuję jej tutaj przy okazji.

Posted

Mnie możecie dopisać jako stałą deklarację 10zł, wpłacę teraz 50zl i niech to będzie od I do V

Dziękuję z całego serca w imieniu Karolka. Tak bardzo nie chciałabym przenosić go z miejsca na miejsce, marzy mi się dla niego jakiś spokojny i wyrozumiały ds, może się w końcu taki znajdzie. Teraz muszę zrobić wszystko by Karolek w spokoju doczekał tego czasu.

Posted

Biedna, śliczna, malunia sunieczka. Dobrze by było dodać jeszcze jakieś zdjęcie przy człowieku, na rękach itp Jest w opisie, że 5 kg, ale wizualnie to zawsze bardziej przyciąga. Taka mała na pewno szybko znajdzie dom. A w jakim mniej więcej jest wieku? 

Przeslij mi na maila ([email protected])  jej zdjecia, wystawie tak na szybko od siebie tez na olx i gumtree na inny region.

Posted

Biedna, śliczna, malunia sunieczka. Dobrze by było dodać jeszcze jakieś zdjęcie przy człowieku, na rękach itp Jest w opisie, że 5 kg, ale wizualnie to zawsze bardziej przyciąga. Taka mała na pewno szybko znajdzie dom. A w jakim mniej więcej jest wieku? 

Przeslij mi na maila ([email protected])  jej zdjecia, wystawie tak na szybko od siebie tez na olx i gumtree na inny region.

Ok, zaraz prześlę, nic więcej o suczce nie wiem poza tym, co napisałam. Gdy na nią trafiłam, miałam drugą suczynkę w aucie, łapaną na sedalin i bardzo się spieszyłam, więc mam tylko takie zdjęcia jak w ogłoszeniu. Postaram się jakoś na tygodniu podjechać i dowiedzieć więcej. Suczka wygląda jakby niedawno karmiła jeszcze szczeniaki i jest bardzo smutna..

Posted

Podeślijcie konto na pw, wpłacę coś Karolkowi

mi też proszę przesłać konto na priv to skromne grosiki  przeleję;

Dzięki kochane dziewczyny :)

Posted

Ok, zaraz prześlę, nic więcej o suczce nie wiem poza tym, co napisałam. Gdy na nią trafiłam, miałam drugą suczynkę w aucie, łapaną na sedalin i bardzo się spieszyłam, więc mam tylko takie zdjęcia jak w ogłoszeniu. Postaram się jakoś na tygodniu podjechać i dowiedzieć więcej. Suczka wygląda jakby niedawno karmiła jeszcze szczeniaki i jest bardzo smutna..

Dziękuję. Puściłam malutką na fb po grupach, Zaraz wystawię chociaż na olx i gumtree. 

Ps. Może urodziła po wyrzuceniu i gdzieś są jeszcze szczeniaki?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=842976279088839&set=a.141354669251007.31272.100001294245674&type=1&theater

http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/lublin/5-kg-malutka-suczka-wyrzucona-z-auta-624543495

Na olx wystawilam na Pulawy, ty masz na Lublin wiec podobne mogloby nie przejsc:

http://olx.pl/oferta/5-kg-suczka-wyrzucona-z-auta-CID103-IDa6wif.html

Posted

Zaglądam do Karolka co jakiś czas... 

Kudlataja, Twoje sobotnie posty bardzo mnie poruszyły i zasmuciły. Po uaktualnieniu konta rzeczywiście widac jak u Karolka jest krucho z finansami. :(

Tak mi żal Chłopaczka... :(

Nie wiem, jakie można znaleźc rozwiązanie... Oczywiście nie możemy tracic nadziei, ze Ktoś go wypatrzy i pokocha.

Kudlataja, mam dla Ciebie wielki szacunek i podziw za to, co robisz dla Bezdomniaków. To mnie kompletnie przerasta i czasem przeraża. Ten ogrom psiej biedy.

Przepraszam, ale gdzieś zapodziałam numer konta Karolka. Nie mogę znaleźc poprzednich przelewów pocztowych.

Wyślij mi jeszcze raz, proszę. Jak najszybciej prześlę dla Karolka 100 zł.

Pozdrawiam. :)

• Upvote 2
Posted

Dziękuję. Puściłam malutką na fb po grupach, Zaraz wystawię chociaż na olx i gumtree. 

Ps. Może urodziła po wyrzuceniu i gdzieś są jeszcze szczeniaki?

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=842976279088839&set=a.141354669251007.31272.100001294245674&type=1&theater

http://www.gumtree.pl/cp-psy-i-szczenieta/lublin/5-kg-malutka-suczka-wyrzucona-z-auta-624543495

Na olx wystawilam na Pulawy, ty masz na Lublin wiec podobne mogloby nie przejsc:

http://olx.pl/oferta/5-kg-suczka-wyrzucona-z-auta-CID103-IDa6wif.html

Zaglądam do Karolka co jakiś czas... 

Kudłataja, Twoje sobotnie posty bardzo mnie poruszyły i zasmuciły. Po uaktualnieniu konta rzeczywiście widac jak u Karolka jest krucho z finansami. :(

Tak mi żal Chłopaczka... :(

Nie wiem, jakie można znaleźc rozwiązanie... Oczywiście nie możemy tracic nadziei, ze Ktoś go wypatrzy i pokocha.

Kudłataja, mam dla Ciebie wielki szacunek i podziw za to, co robisz dla Bezdomniaków. To mnie kompletnie przerasta i czasem przeraża. Ten ogrom psiej biedy.

Przepraszam, ale gdzieś zapodziałam numer konta Karolka. Nie mogę znaleźc poprzednich przelewów pocztowych.

Wyślij mi jeszcze raz, proszę. Jak najszybciej prześlę dla Karolka 100 zł.

Pozdrawiam. :)

Dziewczyny, dziękuję, że jesteście :)

Kudlataja to prawdziwy anioł w ludzkiej skórze, w kilku słowach nie da się opisać tego jaka to wyjątkowa osoba. Nie odmówi nikomu, nie mówię tylko o zwierzętach....to przekochana dziewczyna :)

• Upvote 1
Posted

Ja też dołączam się do podziękowań :) :)

Kudlataja nie może zostać sama z długami i psiakami w hotelikach,tym bardziej,że Karolek na razie nie zamierza nigdzie iść...

Nie tracimy jednak nadziei, biorąc jako przykład Liska,który trafił do wspaniałych ludzi pod Lublinem,a też wydawało się to mało prawdopodobne.

A taki dom mu się trafił,że ho,ho !  Ludzie fajni, a na widok ogrodu oko mi po prostu zbielało; w dodatku jest to taki ogród nie tylko na pokaz,lecz Lisek może robić tam co chce :)

• Upvote 2
Posted

Kudlataja, mimo zmęczenia zrobi Ci się chyba ciepło w sercu, gdy tu zajrzysz i przeczytasz piękne posty Handzi i Ali. :) :)

A ja jestem Ci wdzięczna, że znalazłaś dobry DT dla Daszy. Szczebrrzeszynianki z wątku Dory. Dziękuję.   :wub:

Tu piszę, bo nie wiem, czy masz czas tam zagladac...

• Upvote 1