Jump to content
Dogomania

Zajrzyj, a przekonasz się, że warto pomagać..Karolek, Bambo, Łatka, Plamka,Papilonek i Jeżynka już bezpieczne..na pomoc czekają kolejne bezdomniaki!!!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Wygląda na to, że Dyzio ma dom!! taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055

Zamieszka w Kluczborku, z panią, panem i 13 letnią dziewczynką. Dom z ogrodem, wszyscy psiolubni wokół. Pani ze stowarzyszenia Oczami zwierząt mieszka na tej samej ulicy, służy pomocą i wsparciem. 

Państwo wyjeżdżają teraz na ferie do Zakopanego i wracając odbiorą Dyzia od Murki. Z tego co wiem, to umówili się na 17.02. 

• Like 2
Posted

O Adasia był tylko jeden telefon, niestety, to nie był domek dla cudaka....Ale...

Do Murki zadzwoniła pani z Gdańska (jak Murka złapie chwilkę to może wejdzie i napisze)

Jestem umówiona z panią na rozmowę o godz 16. Zapowiada się fajnie. zobaczymy co z tego wyniknie, prosimy o kciuki!!!

• Like 1
Posted
Dnia 9.02.2023 o 12:43, Alaskan malamutte napisał:

O adasia był tylko jeden telefon....Ale...

Do Murki zadzwoniła pani z Gdańska (jak Murka złapie chwilkę to może wejdzie i napisze)

Jestem umówiona z panią na rozmowę o godz 16. Zapowiada się fajnie. zobaczymy co z tego wyniknie, prosimy o kciuki!!!

Trzymam kciuki bardzo mocno 🙂

Posted
Dnia 9.02.2023 o 12:44, Tyśka) napisał:

Trzymam kciuki bardzo mocno 🙂

Jeszcze jakbyś podpowiedziała kogoś stamtąd do wizyty..

Z tego co wiem, córka państwa adoptowała Judyciaka, pani zorientowana bardzo w procedurach, na wszystko się zgadza. 

Pan już na emeryturze (mundurowej)czyli ok 50 lat, pani pielęgniarka, pracuje w szkole. 

Resztę po rozmowie po 16. 

Posted
Dnia 9.02.2023 o 12:42, Alaskan malamutte napisał:

Wygląda na to, że Dyzio ma dom!! taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0055

Zamieszka w Kluczborku, z panią, panem i 13 letnią dziewczynką. Dom z ogrodem, wszyscy psiolubni wokół. Pani ze stowarzyszenia Oczami zwierząt mieszka na tej samej ulicy, służy pomocą i wsparciem. 

Państwo wyjeżdżają teraz na ferie do Zakopanego i wracając odbiorą Dyzia od Murki. Z tego co wiem, to umówili się na 17.02. 

Na 18.02 (sobota) 🙂

Dnia 9.02.2023 o 12:43, Alaskan malamutte napisał:

O Adasia był tylko jeden telefon, niestety, to nie był domek dla cudaka....Ale...

Pani zadzwoniła w całkiem innej sprawie, bo znalazła mój numer na FB na stronie adopcyjnej corgi. Powiedziałam Pani, że nie mam obecnie psiaków w typie tej rasy, ale od słowa do słowa no i wspomniałam, że mam krótkołapkowego Adasia do adopcji. Bez większych nadziei przesłałam Pani zdjęcia no i cała rodzina się w nim zakochała 😄

Trochę przeraża ta odległość do Gdańska, ale Pani już się zastanawia czy dadzą radę wyjechać do Warszawy. Zobaczymy co z tego wyniknie. Mocno trzymam kciuki.

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 18.02.2023 o 15:56, Alaskan malamutte napisał:

Adaś nadal szuka domku. Niestety, państwo z Gdanska wycofali się na drugi dzien po wizycie przedadoocyjnej.

Szkoda, ale w taki razie szukamy dalej.

Posted

Rysia pojechała wczoraj do domu do Lublina. Kicia jest nieufna i płochliwa, więc trzymamy mocno kciuki, aby domek się nie zniechęcił.

kotka8.jpg

Rozliczenie za luty:

MILKA:

-280 zł hotelowanie 1-28.02

RYSIA i PYSIA:

-672 zł hotelowanie 1-28.02

-4 zł Fipron

-15 zł przejazdy do lecznicy na sterylizacje

-15 zł przejazd do Woliny (punkt spotkania z kierowcą, który zawiózł Rysię do Lublina)

-50 zł dla kierowcy

Razem: -756 zł

ADAŚ i DYZIO:

-900 zł hotelowanie (1-17.02 Adaś i Dyzio + 18-28.02 sam Adaś)

-26 zł odrobaczenie Adasia i Dyzia

-14 zł Fipron dla Adasia i Dyzia

-5 zł przejazd do lecznicy na szczepienie 

Razem: -945 zł

DYZIO (kotek)

-336 zł hotelowanie 1-28.02

-2 zł Fipron

Razem: -338 zł.

RAZEM ZA LUTY -2319 zł