Tyśka) Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 34 minuty temu, ala123 napisał: Miałam fajny telefon w sprawie adopcji Inki, ale ona ma już dom. Gdyby ktoś miał psa/suczkę w typie teriera lub o charakterze teriera, to chętnie ten namiar przekażę. Pani szuka przebojowego psa do towarzystwa dla swojej lękliwej suczki adoptowanej rok temu. Sunia sama boi się przebywać na dworze, chce się bawić, ale ktoś musi być z nią, tęskni za towarzystwem innego psiaka. Waży 15 kg i kobieta szuka psa max o takich samych gabarytach, a może być mniejszy. W domu są koty. Zwierzęta mieszkają oczywiście w dom, traktowane są jako członkowie rodziny. Woj. zachodniopomorskie. To może Imbir https://www.olx.pl/oferta/sama-slodycz-proludzki-mlodziutki-imbir-CID103-IDH9Wg6.html? Beztroski dzieciak. Jest pod kolano. Quote
ala123 Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 8 minut temu, Tyśka) napisał: To może Imbir https://www.olx.pl/oferta/sama-slodycz-proludzki-mlodziutki-imbir-CID103-IDH9Wg6.html? Beztroski dzieciak. Jest pod kolano. Mogę przekazać nr telefonu kobiety. Tylko tam są koty, a Imbir chyba nie toleruje kotów ? Quote
Tyśka) Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 43 minuty temu, ala123 napisał: Mogę przekazać nr telefonu kobiety. Tylko tam są koty, a Imbir chyba nie toleruje kotów ? Imbir nie jest sprawdzony do kotów, mieszka na ulicy. Umknęło mi, że tam są kotki, aach. Szkoda. Quote
Zagrodowy pies polski Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Wizyta pa koło Grodziska Maz. dla Kubusia umówiona jutro rano. Quote
ala123 Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 1 godzinę temu, Zagrodowy pies polski napisał: Wizyta pa koło Grodziska Maz. dla Kubusia umówiona jutro rano. Dziękuję Ci bardzo :) Czekamy z niecierpliwością! Quote
Murka Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Wczoraj odbyła się wizyta w Białymstoku dla Osiołka (zrobiłą ją Randa, dziękuję!). Wstępnie umówiliśmy się, że Państwo po maluszka przyjadą w niedzielę. Telefony i SMSy nadal są... Najciekawsze kwiatki to "czy labladorek jest aktualny??", "czy pieski mają sierść czy włosy??", "czy ładnie szczekają i nie dopuszczą do budynku?". W tym ostatnim powiedziałam panu, że pieski nie są do oddania na podwórko tylko do domu, na co pan z wielkim zawodem w głosie powiedział "uuuu, a to dziękuję". Quote
Tyśka) Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Wyobrazam sobie tylko te telefony, bo zapytań na olx mam bardzo dużo, codziennie po kilka beznadziejnych... :( Skoro Osiolek już jedzie na swoje to usunę go z ogłoszeń. I będę tak stopniowo usuwać szczeniaczki z olxów, jeśli tylko wizyty wypadną dobrze. Quote
dwbem Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Współczuję tych durnych telefonów i podzxiwiam waszą cierpliwość do takich przepraszam ale idiotów. Quote
Tyśka) Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Spróbuję zebrać do kupy stan szczeniąt, aby wiedzieć które też bardziej pokazywać:). Proszę poprawcie mnie, jeśli coś źle. Osiołek - zarezerwowany, jedzie do DS Krzyś- wstępnie zarezerwowany, czeka na wizytę Kubuś - wstępnie zarezerwowany, czeka na wizytę Puchatek - wstępnie zarezerwowany, czeka na wizytę Prosiaczek - ??? Tygrysek - ??? Quote
Murka Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 1 godzinę temu, dwbem napisał: Współczuję tych durnych telefonów i podzxiwiam waszą cierpliwość do takich przepraszam ale idiotów. Na większość SMSów nie odpisuję, telefonów po 21 też nie odbieram, szkoda czasu i nerwów. Zdarzają się wyjątki, że np. warto z kimś porozmawiać choć wiem, że piesek tam nie pojedzie. Tyśka, wszystkie szczeniorki mają wstępnie domki, ale jeszcze ich nie zdejmuj, bo cały czas są jakieś zmiany i jak ktoś sensowny dzwoni to zapisuję kontakt w rezerwie. Np. pierwszy DS dla Puchatka wydawał się super, ale wizyta PA nie wyszła zbyt dobrze. 1 Quote
Murka Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Koszty piątkowej wizyty u weta: drugie szczepienie 4 szczeniaków Midi - 120 zł, czipowanie wszystkich szczeniaków oraz Mini - 301 zł, Simparica dla Mini - 28 zł (u suni pojawiły się wyłysienia na uszach, plamka na boku i dostała Simparicę pod kątem nużeńca) Quote
ala123 Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Wizyta w Lublinie dla Tygryska przebiegła pomyślnie, maluch może jechać do domku :) Quote
Tyśka) Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 5 minut temu, ala123 napisał: Wizyta w Lublinie dla Tygryska przebiegła pomyślnie, maluch może jechać do domku :) Cudownie :) Kiedy jedzie? To usunę go z ogłoszenia. Quote
bakusiowa Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Od Murki tacy zasiedziali mieszkańcy jak Forest czy Grześ poszli do domów.Teraz czas na Toudiego. Quote
ala123 Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 22 minuty temu, bakusiowa napisał: Od Murki tacy zasiedziali mieszkańcy jak Forest czy Grześ poszli do domów.Teraz czas na Toudiego. Oby ! Przypomniałam sobie, że Toudi od lat ma ogłoszenie na Lento: https://krakow.lento.pl/toudi-prawie-terier-szuka-przyjazni-i,1705307.html Quote
ala123 Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Dziękuję Zagrodowy Pies Polski i Elik za przeprowadzenie wizyt pa w okolicy Grodziska Maz. oraz w Krakowie :) :) Kubuś może jechać do Grodziska, a Puchatek i Krzyś do Krakowa/Krosna. Quote
Tyśka) Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 14 godzin temu, ala123 napisał: Dziękuję Zagrodowy Pies Polski i Elik za przeprowadzenie wizyt pa w okolicy Grodziska Maz. oraz w Krakowie :) :) Kubuś może jechać do Grodziska, a Puchatek i Krzyś do Krakowa/Krosna. Swietnie :) To już usunę ich z ogłoszeń, bo mam stale zapytania o Kubusia i Puchatka. EDIT: W moich ogłoszeniach został już sam Prosiaczek. Quote
bakusiowa Posted April 28, 2021 Posted April 28, 2021 Cygan pozdrawia wygrzewając się na słoneczku. Wszystko jest w porządku oprócz tego, że bardzo boi się burzy. Cytuje z fb. Cyganek panicznie wręcz boi sie strzałów i burz a mieszka w takim miejscu że burze dają popalić 4 jeziora w zasięgu ręki i rzeka Warta przez którą często nie może przejść i wali strasznie Cygan jest taki biedny wtedy Chowa sie w najdalszy kąt korytarzyka bez okien. Za pieniądze które jeszcze wpłynęły dla niego do Murki będzie miał kupione specjalne nauszniki. https://zoopaka.pl/nauszniki-dla-psa/16873-1-nauszniki-dla-psa-na-sylwestra-burze-koncerty.html?fbclid=IwAR3nZAPN9IcKGl2tP_XLOOX_o9VdvO8SVijyd7-XMLJGN4n6a1HqgnDYATw Quote
ala123 Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 22 godziny temu, Tyśka) napisał: Swietnie :) To już usunę ich z ogłoszeń, bo mam stale zapytania o Kubusia i Puchatka. EDIT: W moich ogłoszeniach został już sam Prosiaczek. Wszystko na to wskazuje, że tylko prosiaczek jeszcze czeka na dom. Myślę, że można usunąć pozostałe ogłoszenia, chyba, że zaczekać, aby nie zapeszyć :) Quote
Tyśka) Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 1 minutę temu, ala123 napisał: Wszystko na to wskazuje, że tylko prosiaczek jeszcze czeka na dom. Myślę, że można usunąć pozostałe ogłoszenia, chyba, że zaczekać, aby nie zapeszyć :) Pousuwałam już, tzn. zostawiłam tylko Prosiaczka. :) Mam nadzieję, że i na niego przyjdzie pora. Czy mogę prosić o więcej zdjęć pieska? Murko, dałabyś radę zrobić Prosiaczkowi więcej zdjęć? :) Quote
ala123 Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 Cytat Cygan pozdrawia wygrzewając się na słoneczku. Wszystko jest w porządku oprócz tego, że bardzo boi się burzy. Cytuje z fb. Cyganek panicznie wręcz boi sie strzałów i burz a mieszka w takim miejscu że burze dają popalić 4 jeziora w zasięgu ręki i rzeka Warta przez którą często nie może przejść i wali strasznie Cygan jest taki biedny wtedy Chowa sie w najdalszy kąt korytarzyka bez okien. Dobrze, że ma bezpieczne miejsce, w którym może się schronić przed burzą. Trudno sobie wyobrazić, co musiał czuć podczas burz kiedy był bezdomny :( Quote
Poker Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 W czasie burzy włączam na cały regulator muzykę. Spuszczam rolety. Quote
ala123 Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 4 minuty temu, Poker napisał: W czasie burzy włączam na cały regulator muzykę. Spuszczam rolety. Dobry sposób. Quote
Murka Posted April 29, 2021 Posted April 29, 2021 Prosiaczek (może mu jakieś inne imię nadać, bo jak został sam to tak trochę to dziwnie brzmi:)): 1 Quote
Recommended Posts